2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızı olan anneler özel bölgenin aralarını her gün siliyormusunuz doktor bişey dedimi hiç sormak aklıma gelmedi ben çok silmek oranın doğal dengesini ph nı bozuyor diye duydum enfeksiyon riski artıyormuş doğrumu bildiğim bilmiyorum
Arada temizlemeliymiş canım pamukla hafifçe. Kaka yapınca bi iki tur siliyorum bn enfeksiyon olmazsın diye

Kızı olan anneler özel bölgenin aralarını her gün siliyormusunuz doktor bişey dedimi hiç sormak aklıma gelmedi ben çok silmek oranın doğal dengesini ph nı bozuyor diye duydum enfeksiyon riski artıyormuş doğrumu bildiğim bilmiyorum

Kaka yapınca araya giriyor o zaman muhakkak orayi arınana kadar siliyorum. Yine enfeksiyon falan olmasin diye mazallah. Çiş de bir kere silip geciyorum.

ben hic ellemiyirum dogdugunda baya beyaz krem gibi vardi orada sanirim verniksdi hic ellemedik 1 aya gecti simdide aytintili silmiyorum kaka yaparda oraya degerse hafifce siliyorum

bende tr den ebebeğin su ve pamuk olan mendilini aldirtrim 12 li paket fakat hastanede kullandirmadilar orda ozel petler var silmek icin onlari kullandik eve gelincede su pamukla devam ettik fakat pisik oldu baya ben anlqmadim onun yaptiini annem yapapar belki diyince su pamuk mendillere gectik gercekten pisigi pamuk yapmis bidaha olmadi pisik fakat bizim mendiller bitti 😔burdan aldim su pamuk mendil malesef pisik yapmaya vasladi hipin kini aldim o daha beter bende hafif kizardimi zeytin yagi suruyorum geciyo ilerlemiyo turkieden stok yapip getirtecem artik

arkadaşlar bebeğinize bir iki çay kaşığı su veriyor musunuz?
Ben mama kullandığım için su da vermemi söyledi doktor. Küçük su biberonu aldım günde 3-4 defa bir iki damla veriyorum. Su aynı zamanda ağzında pamukçuk oluşmasını engelliyormuş. Bunu da sağlık ocağındaki ebe söylemişti mutlaka su ver diye.

bu arada pisik oldugu zaman pisik kremleri ise yaramadi bizde diger cocuklarimda zeytin yagida hic ise yaramamisti ondan bu kizima kullanmadim zeytin yagi sonra annemin ısrarlarina dayanamayip surdum ve mucize gibi bir gecede toparladi 3. suruste bitti pisik tabi annemin ben demistim leri basladi😂

Ben mama kullandığım için su da vermemi söyledi doktor. Küçük su biberonu aldım günde 3-4 defa bir iki damla veriyorum. Su aynı zamanda ağzında pamukçuk oluşmasını engelliyormuş. Bunu da sağlık ocağındaki ebe söylemişti mutlaka su ver diye.
bende anne sutu alanlara gerek yok mama alanlar icmeli diye biliyorum pamukcuk icin anne sutu alanlardami icmeliymis canim bende hicbirine vermedim bunada vermedim fakat bizim d vit hap seklinde sutte eritiyorduk ama suda daha kolay eriyo oyle veriyorum bnde 1 cay kasiginda su ile eritip gerci hergun vereniyorum unutuyirum ya cok uzuluyorum😔

bende tr den ebebeğin su ve pamuk olan mendilini aldirtrim 12 li paket fakat hastanede kullandirmadilar orda ozel petler var silmek icin onlari kullandik eve gelincede su pamukla devam ettik fakat pisik oldu baya ben anlqmadim onun yaptiini annem yapapar belki diyince su pamuk mendillere gectik gercekten pisigi pamuk yapmis bidaha olmadi pisik fakat bizim mendiller bitti 😔burdan aldim su pamuk mendil malesef pisik yapmaya vasladi hipin kini aldim o daha beter bende hafif kizardimi zeytin yagi suruyorum geciyo ilerlemiyo turkieden stok yapip getirtecem artik
Bende de pamuk yapmıştı canım çok fena, 2 gün bittiği için kullanmıştık. Çok kötü oldu. Sonra uni baby yenidoğan devam ettik. Doğduğundan beri onu kullaniyoruz

evet mama verenlere bir iki kaşık verin diye biliyorum. annem su ver diyor eltim de geçen dedi de merak ettim sizler ne yapıyorsunuz diye. pamukçuk için evet sağlık ocağın da ki hemşireler de öyle diyorlar da bilemedim. büyük kızımda 6 aya kadar sadece meme vermiştim

Dildildil Dildildil canım sana uyku arkadaşıyla ilgili birkaç şey sormak istiyorum? alacağım sanırım ben de. Markası oioi mi? emzik oyuncağa bitişik mi çıkabiliyor mu? emziğin tek bir numarası mı var büyüklüğü nasıl? avent soothieye benziyor dediğine göre damaklı değil heralde dimi?

bende anne sutu alanlara gerek yok mama alanlar icmeli diye biliyorum pamukcuk icin anne sutu alanlardami icmeliymis canim bende hicbirine vermedim bunada vermedim fakat bizim d vit hap seklinde sutte eritiyorduk ama suda daha kolay eriyo oyle veriyorum bnde 1 cay kasiginda su ile eritip gerci hergun vereniyorum unutuyirum ya cok uzuluyorum😔
bence sadece anne sütü alanların içmesine gerek yok canım. Anne sütünün yüzde 90'ı su zaten. Ebe benim mama verdiğimi bildiği için su da ver pamukçuk olmasın dedi sanırım. Çünkü mama dilinin üzerinde kalıntı bırakıyordu. Anne sütünde öyle birşey olmuyor.

Kızlar kanguru almalı mıyım sizce? Bebek arabası bakıyorum eşim kanguru da al dedi. Babymol markalı kanguru gördüm çok uygun fiyata. Zaten bir iki ay kullanırım heralde kanguruyu. Baby 3 buçuk aylık

Ben siliyorum kaka yapınca icine kaçıp mikrop kapmasın diye ama doğru mu bilmiyorum

Dün chicco ohlala’mız geldi. Babaannemizin evinde denedik bile:) çok beğendik. Tam yatıyor ve aşırı hafif. 3,800 gram. Tek elle açılıp kapanabiliyor ve tek elle rahatlıkla taşınabiliyor. Doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş. Kızım da çok sevdi :) hafif birşey düşünenlere tavsiyemdir. Ama mutlaka fiyat karşılaştırması yapın. İnternette fiyatlar arasında uçurum var. Ben 799’a aldım çoğu yerde 1049 falandı.

Eklentiler

• EF08E445-1F20-408C-A7D5-7B37F6ED570D.webp
    EF08E445-1F20-408C-A7D5-7B37F6ED570D.webp
    57 KB · Görüntüleme: 69
  • C2644925-68BC-4422-9CD2-19DBDA1AD991.webp
    C2644925-68BC-4422-9CD2-19DBDA1AD991.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 68
Dün chicco ohlala’mız geldi. Babaannemizin evinde denedik bile:) çok beğendik. Tam yatıyor ve aşırı hafif. 3,800 gram. Tek elle açılıp kapanabiliyor ve tek elle rahatlıkla taşınabiliyor. Doğumdan itibaren kullanılabiliyormuş. Kızım da çok sevdi :) hafif birşey düşünenlere tavsiyemdir. Ama mutlaka fiyat karşılaştırması yapın. İnternette fiyatlar arasında uçurum var. Ben 799’a aldım çoğu yerde 1049 falandı.
Güle güle kullansın fıstığım benim maşallah 😍😍

Kızlar kanguru almalı mıyım sizce? Bebek arabası bakıyorum eşim kanguru da al dedi. Babymol markalı kanguru gördüm çok uygun fiyata. Zaten bir iki ay kullanırım heralde kanguruyu. Baby 3 buçuk aylık
bence hafif bir bebek arabası alacaksan kanguruya gerek yok canm. Bizim arabamız ağır olduğu için şimdiye kadar tek çıkarken hep kanguru kullandım. Ama çok bunalıyorum kanguruda. Bence bebek de bunalıyor. Artık havalar da ısınıyor bebekle o kadar yakın temasta ter atıyorsun resmen.

Bende de pamuk yapmıştı canım çok fena, 2 gün bittiği için kullanmıştık. Çok kötü oldu. Sonra uni baby yenidoğan devam ettik. Doğduğundan beri onu kullaniyoruz
hastanedekilrr pisik yapmadi bize ama onlar biraz farkliydi hazir silme pamugubaldim onlar yapti normal pamuk kullanmadim bende uni baby pahali baya ben digerlrrinde onu kullandim kizima kardrsim e bebegin kini aldi babyme galiba daha ugun ve cok guzel

bence sadece anne sütü alanların içmesine gerek yok canım. Anne sütünün yüzde 90'ı su zaten. Ebe benim mama verdiğimi bildiği için su da ver pamukçuk olmasın dedi sanırım. Çünkü mama dilinin üzerinde kalıntı bırakıyordu. Anne sütünde öyle birşey olmuyor.
[/QUOT
kizim sadece anne sutu aliyor ama dili kople beyazdi annem pamukcuk su ver demisti ama pamukcuk olsa aglar bilemedim su vermedim hic iki haftadir d viti 1 kasik su ile veriyorum dili gecti sukur ondan mi bilmiuorum ama

Back
X