• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende alıştırabilsem keşke ne pusete biniyor ne bebek arabasına zaten uyku sorunumz var arkadaşlarm bebek arabasına koyup uyutuyor yada pusette çok istiyorm orda kendi kendine uyusun ama bugün sabah 7 den beri kucağmda arada uyanıyor beş dakka emip geri uyuyor yerine koysam ağlıyor
Cok benzer durumdayiz. Benim kizim da surekli ya kucakta ya memede. Oyun halisinda ya da ana kucaginda maximum 10 dk geciriyor o da sizlana sizlana. Evde bebek arabasiyla mutfaga gidiyorum 5-10 dklik🙄 kucagimda emerek uyuyor besigine koydugum anda gozunu acip agliyor.. gunduz uykusu ayagimda sallarsam yarim saat.. hic bir is yapamiyorum evde. Kizimin cani saolsun gecici donemler diye avunuyorum ne diyim😕

Ay benimki dün farkettim popoyu kaldırıp dönüyor bizde Nisan 9 5 aylık olcaz bu çocuklar neden böyle erkenci acaba 😜😜😜🙄🙄🙄

Cok benzer durumdayiz. Benim kizim da surekli ya kucakta ya memede. Oyun halisinda ya da ana kucaginda maximum 10 dk geciriyor o da sizlana sizlana. Evde bebek arabasiyla mutfaga gidiyorum 5-10 dklik🙄 kucagimda emerek uyuyor besigine koydugum anda gozunu acip agliyor.. gunduz uykusu ayagimda sallarsam yarim saat.. hic bir is yapamiyorum evde. Kizimin cani saolsun gecici donemler diye avunuyorum ne diyim😕
Ama buna bş çözüm bulmalıyız benmde tüm gün emme halinde uyumak için başka yöntem kabul etmşyor yerine koyar koymaz uyanıyor

arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını 😣 ne yapayım :( tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim :(

İlk aylarda emzirmeden önce göğüslerim sertleşir hatta süt akardı, şimdi 2-3 saat emzirmesemde hiç sertlik yok yumuşacık bebek emerken iyice yusyumuşak oldu bu normalmi yoksa sütmü azaldı bi fikrinşz varmı

arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını 😣 ne yapayım :KK43: tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim :KK43:
Ağrısı sancısı varmı bizim bebeğimz çok sancılanmşdı acile götürdük lavman yaptılar rahatladı

arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını 😣 ne yapayım :KK43: tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim :KK43:
huzursuzlugu oluyirmu yapamadigi icin .olmuyirsa bekle .sabahlari 1 cay kasigi zeytinyagi vermeyi dene istersen surekli poposunu uyarmaktansa dr verebilriisn demsti bana.zeytinyagi kivamli oldugu icin icirirken dikakt et sadece .bi de bizimki de emzirme yastigna yuz ustu koyuyorum ellerini sarkitiyorm o pozisyonda kesin yapıo bizimde sıkıntılı çünkü .bi de dr bana bepanteni poposuna masaj yaparak sür demsiti icine degil dışardan yukari asagi dogru

aynn böcügu ölmüş mu derlerdi neyse ondan oldum herhalde hoş oğlusum da izin vermiyo da evi b.k goturuyo:))
İnanır mısın şimdi uyudu normalde 3 defa uyuyup uyanması gereken çocuk inatla uyumadı ben bitik durumdayım Allah bebişi az uyuyanlara yardım etsin
@Zynpctnr canım sağol yaa sen beyaz gürültüyü söylemiştin onla uyudu

İnanır mısın şimdi uyudu normalde 3 defa uyuyup uyanması gereken çocuk inatla uyumadı ben bitik durumdayım Allah bebişi az uyuyanlara yardım etsin
@Zynpctnr canım sağol yaa sen beyaz gürültüyü söylemiştin onla uyudu
bizim gecen sabah 6 dan gece 2 ye kadar uyumadi düşün

İlk aylarda emzirmeden önce göğüslerim sertleşir hatta süt akardı, şimdi 2-3 saat emzirmesemde hiç sertlik yok yumuşacık bebek emerken iyice yusyumuşak oldu bu normalmi yoksa sütmü azaldı bi fikrinşz varmı
Benim de öyle ben terbiye oldu diye düşünüyorum umarım öyledir...

huzursuzlugu oluyirmu yapamadigi icin .olmuyirsa bekle .sabahlari 1 cay kasigi zeytinyagi vermeyi dene istersen surekli poposunu uyarmaktansa dr verebilriisn demsti bana.zeytinyagi kivamli oldugu icin icirirken dikakt et sadece .bi de bizimki de emzirme yastigna yuz ustu koyuyorum ellerini sarkitiyorm o pozisyonda kesin yapıo bizimde sıkıntılı çünkü .bi de dr bana bepanteni poposuna masaj yaparak sür demsiti icine degil dışardan yukari asagi dogru
poposunu uyardığımda çok ağlıyor kuzum :( masajlar yapıyorum poposunu açıyorum tuvalet pozisyonunu yapıyorum ama sadece pup çıkıyor gerisi yok. zeytinyağı içirmiştim 10 gün yapamamıştı işte o yüzden pazartesi fitil vermiştim :(

Ver canım benim oğlum 4 aylıkken neler içti içmeyince ciğere iniyor sonra daha ağır ilaçlara maruz kalır benim kızımda 3,5 aylık şuan antibiyotik içiyor yapacak bişey Yok çok üzgünüm çok geçmiş olsun Allah başka dert vermesin ilacı olsunda
Mecbur veriyorum inşallah en kısa zamanda atlatır kuzum . Sanada cok geçmiş olsun bizde 1 aylık ve 2 aylıkken geçirdik enfeksiyonu antibiyotik kullandık . Cocugun ilaçsız geçen sadece bir ayı var doğdu doğalı . Allah beterşndne korusun ne diyelim

arkadaşlar zeynep fitil ile pazartesi kakasını yapmıştı ve hala yapmadı kakasını 😣 ne yapayım :( tekrar fitil mi vereyim? yarın veya bir kaç gün daha mı bekleyim bilemedim :(
Canım durumuna göre bak. Çok huzursuz değilse ağlamıyorsa verme sen sadece anne sütü veriyordun değil mi

Emzik tek kurtarıcı beslemeyi göğsünle uyumayı emzikle yapıyorsun

Canım durumuna göre bak. Çok huzursuz değilse ağlamıyorsa verme sen sadece anne sütü veriyordun değil mi
evet canım sadece anne sütü veriyorum. ya pazartesi yola çıkacağız o zamana kadar yapması lazım veya yaptırmam lazım en geç pazar günü 😕

Back
X