Çok güzeller güle güle giysin inşallah :) Sarı peluş gibi hırka nerden acaba biliyomusunuz çok güzelmişTeyze ve anneannemiz sağolsun :)
Bunların hepsi yeni mi alındı?canım çok şey almışlar alıncak bişi kalmamış galiba :)Teyze ve anneannemiz sağolsun :)
E bebekten canım teşekkürlerÇok güzeller güle güle giysin inşallah :) Sarı peluş gibi hırka nerden acaba biliyomusunuz çok güzelmiş
Hepsi yeni canım hemde hamile olduğumu öğrenirken daha aldılar ben hiç bakmadım ilk üç ay devresi için cinsiyetini öğrenince ilk eşimle aldık sembolik olsun diye zıbınımız pijamalarımız yok işte :)Bunların hepsi yeni mi alındı?canım çok şey almışlar alıncak bişi kalmamış galiba :)
Hepsini ebebekten mi aldın cnm ben sürekli bakıyorum ama o singiraklilafdan görmedim hicBu aylik bu kadar :)) şıngarakli kolluk ve corap cok eglenceli tavsiye ederim. Tavsanli emzik de guzeldi. Diger emzikler philips avent henuz askilarini almadim. Alt acma yastik yatagi da oldukca yumusak.
Ebebekte %50indirim var tekstil urunlerinde 11 temmuza kadar
Hepsini ebebekten mi aldın cnm ben sürekli bakıyorum ama o singiraklilafdan görmedim hic
Bunları nereden aldın cnm fiyatları ve markaları neler
Canım ateş ölçer ve anakucağı chicco marka.Bunları nereden aldın cnm fiyatları ve markaları neler
Canım ateş ölçer ve anakucağı chicco marka.
Anakucağını trendyoldan aldım 150 TL
Ateşölçeri de yine internetten aldım 120 TL civarıydı
Süt pompası lansinoh marka. Ebebekte indirim vardı geçen ay 185 TL’ye almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?