Aynen canım ben de çalışıyorum. Bebiş 4 aylıkken işe başlayacağım. O yüzden ilk süt pompası aldım:) arkadaşlarım da bundan kullandılar çok memnundular.Sut pompasi benim de almam lazim calistigimiz icin cok lazim olacak. Iyi bir marka cogu kisi memnun canim biraz arastirdim da
Aynen canım ben de çalışıyorum. Bebiş 4 aylıkken işe başlayacağım. O yüzden ilk süt pompası aldım:) arkadaşlarım da bundan kullandılar çok memnundular.
çok sağol cnm bilgiler için.şuan çalışıyorum ama doğum sonrası evde olucam süt pompası lazım olmaz sanırım.Canım ateş ölçer ve anakucağı chicco marka.
Anakucağını trendyoldan aldım 150 TL
Ateşölçeri de yine internetten aldım 120 TL civarıydı
Süt pompası lansinoh marka. Ebebekte indirim vardı geçen ay 185 TL’ye almıştım.
Güle güle kullanın, güzelmiş.Eki Görüntüle 2167541
Kızlar telsiz aldım bu hafta. Görüntülü yaydığı ışınlar sebebiyle bebeğe zararlı dediler sesli aldım.
Haklısınız. Benim ilk bebeğim pek bilemiyorum kim ne derse dikkate almaya çalışıyorum :) bakıcıya bırakacak olsam ben de kesinlikle görüntülü alırdım. Annem bakacağı için biraz daha içim rahat :)Güle güle kullanın, güzelmiş.
Biz görüntülü kamera kullanıyoruz. Şöyle düşünüyorum; şehirde yaşıyoruz, her yer baz istasyonu, her yer wi-fi bağlantısı... Zaten o tehlikenin içinde yaşıyoruz sürekli. Kamerayı odanın en uzak köşesine monte ettik, bu kadarı kafi diyorum. Babasına ya da bakıcıya bırakıp dışarı çıktığımda, cep telefonumdan açıp bakıyorum mesela kızıma. Çok büyük bir kolaylık.
Ne şanslısınız, annelerden birinin yakınlarda olması güzel bir şey. Bizimki pek bakıcı gibi değil, ayda bir, iki kez 3-4 saatliğine çağırdığımız bir ablamız var. Çünkü bırakacak başka kimsemiz yok ve eşimle baş başa hiçbir şey yapamıyoruz. O yüzden özellikle kamera istedim. Eşime bıraktığım zaman bile gözüm arkada kalıyor. =)) Sizin durumunuzda gerek olmayabilir gerçekten.Haklısınız. Benim ilk bebeğim pek bilemiyorum kim ne derse dikkate almaya çalışıyorum :) bakıcıya bırakacak olsam ben de kesinlikle görüntülü alırdım. Annem bakacağı için biraz daha içim rahat :)
güle güle sağlıkla giysin bebişin canım =) evet oranın malları çok güzel ve dayanıklı bende eldiven aldım detaylı ultrasona gideyim 100% olsun ondan sonra bakayım diyorum bende =)Gecen gun h&m de dunya tatlisi uclu takim gordum sapkali taytlı filan. I love my dad yaziliydi. Esim bayildi tabii illa da alalim dedi :) 5.aydan once bir sey almam diodm ama dayanamadim aldim. H&m de inanilmaz tatli seyler var ya. Ilk defa bebek kiyafeti baktik bizim icin bambaşka bi duyguydu. Saskin ama mutluyduk :) foto atarm brzdn
hepsi çok güsel güle güle kullanın inşş. ebebekten mi alışveriş yaptınız.süt pompasını kaça aldınız?Merhaba kızlar. Çok faydalı bir topic olmuş hele benim gibi ne alacağını bilmeyen tecrübesiz anneler için. Ilk defa dün alışverişe çıktık ve indirimde olan isime yarayacağını düşündüğüm bazı şeyler aldım. Umarım beğenirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?