bende kızıma inci ismini koyacağım sağdaki takımın fiyatı nedir acabaEki Görüntüle 2166159 Eki Görüntüle 2166157 İkinci el paylaşsam olurmu abimin iki kız var ve bütün küçülmüşleri bende :))))) sadece 2 tane battaniyesiz çıkış alıcam Yeni oğlumun iç badileri falan da dolu okadar çok bebek kıyafetim varki 3 çocuk büyür kızıma alacağım çıkışlar bunlar
75 tl canımbende kızıma inci ismini koyacağım sağdaki takımın fiyatı nedir acaba
Çok güzelmiş güle güle kullanın. Nerden aldınız ?bebegimin ilk kiyafetleri :)
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın e- bebekten aldınız dimi aynısına baktım fakat nasıl gelir diye düşündüm bir gün sonra baktım stoklarda yoktu
ben hala goremedim eşim aldi kargoyu..hayırlı olsun iyi günlerde kullanın e- bebekten aldınız dimi aynısına baktım fakat nasıl gelir diye düşündüm bir gün sonra baktım stoklarda yoktu
ne diyelim kısmet değilmiş..siz beğendiniz mi
cok tesekkurler..daha guzelleri sizin olsun :)hayırlı olsun iyi günlerde kullanın e- bebekten aldınız dimi aynısına baktım fakat nasıl gelir diye düşündüm bir gün sonra baktım stoklarda yoktu
ne diyelim kısmet değilmiş..siz beğendiniz mi
Masallah canm ne guzel seyler almssn ben daha kizima uc paeca aldm gedide kalmsm resmen ben:)Benim aldıklarımda bunlar
Cok guzel hepsi, gule gule giysin insallah. Kac aylik kac parca aldin ortalama? 1-3 ay ve 3-6 ay kacar tane olmali acabaBenim aldıklarımda bunlar
Bende onu merak edyrm ne kadar almalyz 0-3 ay ne cok almamz lazm hic fikrim yok:)Cok guzel hepsi, gule gule giysin insallah. Kac aylik kac parca aldin ortalama? 1-3 ay ve 3-6 ay kacar tane olmali acaba
Ya da ben acele etmişim bilmiyorum kiMasallah canm ne guzel seyler almssn ben daha kizima uc paeca aldm gedide kalmsm resmen ben:)
Evet ben dun siparis verdim netten cok mu aldim acaba diyordum, susup arkadasinkiler kadardir simdi baktim da:)B
Bende onu merak edyrm ne kadar almalyz 0-3 ay ne cok almamz lazm hic fikrim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?