Yanda taklidi çantalar bebekli yasamda iin pek rahat olmuyo canım ben aldım ama bebeği mi tutacağım çantayı diye bunaldim sonra sürt çantası kullanmaya başladım o daha rahatKızlar hepsiburada da anne bebek şenliğine özel indirim varmış bu çantanın siparişini verecegim sizce nasıl yorumlar güzel genel olarak
Çok güzelmiş güle güle giyinsin paşaEki Görüntüle 2186302 Eki Görüntüle 2186302 kızlar maşallah sizler baya bir şey almışsınız bizim bir bu hastane çıkışımız var bir havlu setimiz ikisi de hediye geldi .Didar33 bu da bizim hastane çıkışımız hediye geldi ama ben seçtim şık olur mu dersin oğlusun bununla kız olsaydı secim yapmak daha kolaydı ya da biz alışmışız kız kıyafeti almaya
Güle güle kullan canım çok şirinlerSon aldiklarim=) emzirme yastigi, banyo seti, emzik, biberon, agiz mendilleri, bez cop kovasi vs=)
Tesekkur ederim canm insallah=)Güle güle kullan canım çok şirinler
Çok güzelmiş güle güle giysin oğluşunn, benimkinde battaniye yoktu onuda sarı lacivert aldım sonradanEki Görüntüle 2186302 Eki Görüntüle 2186302 kızlar maşallah sizler baya bir şey almışsınız bizim bir bu hastane çıkışımız var bir havlu setimiz ikisi de hediye geldi .Didar33 bu da bizim hastane çıkışımız hediye geldi ama ben seçtim şık olur mu dersin oğlusun bununla kız olsaydı secim yapmak daha kolaydı ya da biz alışmışız kız kıyafeti almaya
Çok gusel olmuşlar cnm müslinleri çift kat mi yaptın tek kat miEki Görüntüle 2188127 internetten kumas alip anneme diktirdim :)
Kış bebeği diye biz çift kat yaptık canım bunlarda benim kimisinin kenarligi henüz takılması.tek kat yapti canim
Ayyy çok güzeller güle güle sağlıkla giysin inşallah
Aminn cok tesekkurlerAyyy çok güzeller güle güle sağlıkla giysin inşallahben de kız istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?