2018 Aralık Bebeklerinin Cicileri

Bir de kucuk almayin deniliyor ama ben tam ustune gore olsun istiyorum. Buyuk gelen kiyafetler bebegi sicak tutmazmis oyle okumustum. Yenidogan takimlari da 1-3 aylik da aldim:)

Bir de kucuk almayin deniliyor ama ben tam ustune gore olsun istiyorum. Buyuk gelen kiyafetler bebegi sicak tutmazmis oyle okumustum. Yenidogan takimlari da 1-3 aylik da aldim:)
Canm yeni dogan bebekled cok kirletirlermis ustlerini o yuzden bende zibin cok alym diyrm biraz buyuk alrmda belki yombik dogar sigmis olur:)))

Cok guzel hepsi, gule gule giysin insallah. Kac aylik kac parca aldin ortalama? 1-3 ay ve 3-6 ay kacar tane olmali acaba
Ben tecrübeli değilim hatta kafam en çok bu konuda karıştı ama aldıklarım aşağı yukarı şöyle : yenidoğan 2 takım aldım birde 20 li hastane çıkışı yeterli olur diye düşünüyorum. 0-3 ay kadife tulum aldım ve uzun kollu zıbınlar en çok eksiğim burada birkaç takım almalıyım altlı üstlü. 3-6 ay çok aldım bebek iri olursa diye. 5 erli uzun ve kısa kollu zıbınlar yelek tulum ve takım aldım. Artık birkaç ilaveden sonra doğum sonrası takviye yapacağım doğduğu boy kilo çok önemli olacak diye düşünüyorum ama bir ön hazırlık yapmış oldum böylece :)

Oh rahatladim:) ben de bu civarda aldim ortalama. 6 aya kadar tamam sayilir artik benim de. Allah giydirmek nasip etsin hepimize insallah:)

Dimi ben de oyle dusundum yok diyecegime bol olsun kiyafeti cok pisleniyormus. Ben de her aydan aldim 3-6 ay da aldim. 6-9 aya gecerim artik:)
Ben 6 aya kadr alim onu sonra alrm zaten atmicsm ikinci cocgu dusunyrm kaldririm kiyafetleeini ikinci cocgumada kullanrm o yuzden cok pembe almicam :))

Dimi ben de oyle dusundum yok diyecegime bol olsun kiyafeti cok pisleniyormus. Ben de her aydan aldim 3-6 ay da aldim. 6-9 aya gecerim artik:)
Bencede her aydan 3-5 takım almak lazım buarada h&m i şiddetle öneririm çok kaliteli ve orta halli fiyatlar. Kalitesi de hepsinden iyi bence

Bencede her aydan 3-5 takım almak lazım buarada h&m i şiddetle öneririm çok kaliteli ve orta halli fiyatlar. Kalitesi de hepsinden iyi bence
Aynen bayildimm ordaki her kiyafete:) sepetime attim bile iyi bir alisveris gerekecek oradan da biraz beklemedeyim ilk firsatta alicam insallah:)

Aynen bayildimm ordaki her kiyafete:) sepetime attim bile iyi bir alisveris gerekecek oradan da biraz beklemedeyim ilk firsatta alicam insallah:)
Bence biraz kışlıkların çıkmasını beklemek lazım yazlıklar çok ince mesala ben carters dan beyazlı havlu takımı aldım havlu olduğu fotoğraflardan belli olmuyor ama tam sıcacık tutacak bir takım. Onu satıcı kadın arkadan çıkardı çünkü ben hepsi çok ince diye söyleniyordum kışlıklar böyle oluyor diye çıkardı kaçırmadım hemen aldım geçen sezon fiyatından :) çünkü kış bebeği olacaklar. Resmi tekrar ekleyeyim

Eklentiler

• F8D9B53F-E557-4845-9701-D375DF3915B1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 133
Dogru kıslıklari beklemek lazim, havlu polar takimlar iyi olur sicacik:)

Birde bu body lerden 2-4 aylık 6 tanesini 60 tl ye aldım h&m den tavsiye ediyorum :)

Evet ben de saklicam insallah ikincilerde de kullaniriz. ben griler sarilar da aldim, tabi pembe de bol:)
Pwmbe bende aldm ya instagmramda hep yeni dogan bebeklerini paylasan anneler var ya onlara bakyrm ve sabrszlanyrm kizima kavusmak icin rabbim korusun bebeklerimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…