Dun ben de butun zibin, pijama, citcitli badileri aldim ustumden yuk kalkti:) cok mu aldim acaba diyorum ama iyi sanirim.Ya da ben acele etmişim bilmiyorum kiindirim varken faydalanmak istedim :)
Almssn kiz ne guzel cogu seyi iyi yapmssn zaten ilk zibinlar cok gidiyrmus hem kusiyrlarmis kirletiyorlarms iyi almssn yani:)Ya da ben acele etmişim bilmiyorum kiindirim varken faydalanmak istedim :)
Canm yeni dogan bebekled cok kirletirlermis ustlerini o yuzden bende zibin cok alym diyrm biraz buyuk alrmda belki yombik dogar sigmis olur:)))Bir de kucuk almayin deniliyor ama ben tam ustune gore olsun istiyorum. Buyuk gelen kiyafetler bebegi sicak tutmazmis oyle okumustum. Yenidogan takimlari da 1-3 aylik da aldim:)
Ben tecrübeli değilim hatta kafam en çok bu konuda karıştı ama aldıklarım aşağı yukarı şöyle : yenidoğan 2 takım aldım birde 20 li hastane çıkışı yeterli olur diye düşünüyorum. 0-3 ay kadife tulum aldım ve uzun kollu zıbınlar en çok eksiğim burada birkaç takım almalıyım altlı üstlü. 3-6 ay çok aldım bebek iri olursa diye. 5 erli uzun ve kısa kollu zıbınlar yelek tulum ve takım aldım. Artık birkaç ilaveden sonra doğum sonrası takviye yapacağım doğduğu boy kilo çok önemli olacak diye düşünüyorum ama bir ön hazırlık yapmış oldum böylece :)Cok guzel hepsi, gule gule giysin insallah. Kac aylik kac parca aldin ortalama? 1-3 ay ve 3-6 ay kacar tane olmali acaba
Dimi ben de oyle dusundum yok diyecegime bol olsun kiyafeti cok pisleniyormus. Ben de her aydan aldim 3-6 ay da aldim. 6-9 aya gecerim artik:)Canm yeni dogan bebekled cok kirletirlermis ustlerini o yuzden bende zibin cok alym diyrm biraz buyuk alrmda belki yombik dogar sigmis olur:)))
Oh rahatladim:) ben de bu civarda aldim ortalama. 6 aya kadar tamam sayilir artik benim de. Allah giydirmek nasip etsin hepimize insallah:)Ben tecrübeli değilim hatta kafam en çok bu konuda karıştı ama aldıklarım aşağı yukarı şöyle : yenidoğan 2 takım aldım birde 20 li hastane çıkışı yeterli olur diye düşünüyorum. 0-3 ay kadife tulum aldım ve uzun kollu zıbınlar en çok eksiğim burada birkaç takım almalıyım altlı üstlü. 3-6 ay çok aldım bebek iri olursa diye. 5 erli uzun ve kısa kollu zıbınlar yelek tulum ve takım aldım. Artık birkaç ilaveden sonra doğum sonrası takviye yapacağım doğduğu boy kilo çok önemli olacak diye düşünüyorum ama bir ön hazırlık yapmış oldum böylece :)
Ben 6 aya kadr alim onu sonra alrm zaten atmicsm ikinci cocgu dusunyrm kaldririm kiyafetleeini ikinci cocgumada kullanrm o yuzden cok pembe almicam :))Dimi ben de oyle dusundum yok diyecegime bol olsun kiyafeti cok pisleniyormus. Ben de her aydan aldim 3-6 ay da aldim. 6-9 aya gecerim artik:)
Bencede her aydan 3-5 takım almak lazım buarada h&m i şiddetle öneririm çok kaliteli ve orta halli fiyatlar. Kalitesi de hepsinden iyi benceDimi ben de oyle dusundum yok diyecegime bol olsun kiyafeti cok pisleniyormus. Ben de her aydan aldim 3-6 ay da aldim. 6-9 aya gecerim artik:)
Evet ben de saklicam insallah ikincilerde de kullaniriz. ben griler sarilar da aldim, tabi pembe de bol:)Ben 6 aya kadr alim onu sonra alrm zaten atmicsm ikinci cocgu dusunyrm kaldririm kiyafetleeini ikinci cocgumada kullanrm o yuzden cok pembe almicam :))
Bende çoğunu beyaz krem tonlarda aldım ve bebeklere çok yakışıyor bence :)Ben 6 aya kadr alim onu sonra alrm zaten atmicsm ikinci cocgu dusunyrm kaldririm kiyafetleeini ikinci cocgumada kullanrm o yuzden cok pembe almicam :))
Aynen bayildimm ordaki her kiyafete:) sepetime attim bile iyi bir alisveris gerekecek oradan da biraz beklemedeyim ilk firsatta alicam insallah:)Bencede her aydan 3-5 takım almak lazım buarada h&m i şiddetle öneririm çok kaliteli ve orta halli fiyatlar. Kalitesi de hepsinden iyi bence
Bence biraz kışlıkların çıkmasını beklemek lazım yazlıklar çok ince mesala ben carters dan beyazlı havlu takımı aldım havlu olduğu fotoğraflardan belli olmuyor ama tam sıcacık tutacak bir takım. Onu satıcı kadın arkadan çıkardı çünkü ben hepsi çok ince diye söyleniyordum kışlıklar böyle oluyor diye çıkardı kaçırmadım hemen aldım geçen sezon fiyatından :) çünkü kış bebeği olacaklar. Resmi tekrar ekleyeyimAynen bayildimm ordaki her kiyafete:) sepetime attim bile iyi bir alisveris gerekecek oradan da biraz beklemedeyim ilk firsatta alicam insallah:)
Dogru kıslıklari beklemek lazim, havlu polar takimlar iyi olur sicacik:)Bence biraz kışlıkların çıkmasını beklemek lazım yazlıklar çok ince mesala ben carters dan beyazlı havlu takımı aldım havlu olduğu fotoğraflardan belli olmuyor ama tam sıcacık tutacak bir takım. Onu satıcı kadın arkadan çıkardı çünkü ben hepsi çok ince diye söyleniyordum kışlıklar böyle oluyor diye çıkardı kaçırmadım hemen aldım geçen sezon fiyatından :) çünkü kış bebeği olacaklar. Resmi tekrar ekleyeyim
H&m bazen cok indirime giriyor yakalamak lazim:) cok iyi almissin=)Birde bu body lerden 2-4 aylık 6 tanesini 60 tl ye aldım h&m den tavsiye ediyorum :)
Pwmbe bende aldm ya instagmramda hep yeni dogan bebeklerini paylasan anneler var ya onlara bakyrm ve sabrszlanyrm kizima kavusmak icin rabbim korusun bebeklerimizi:))Evet ben de saklicam insallah ikincilerde de kullaniriz. ben griler sarilar da aldim, tabi pembe de bol:)
Beyaz bende alcam sari kirmizi her renkten alcam icimde kalmicakBende çoğunu beyaz krem tonlarda aldım ve bebeklere çok yakışıyor bence :)
Amin insallahh ben de cok duygulaniyorum izledikce=)Pwmbe bende aldm ya instagmramda hep yeni dogan bebeklerini paylasan anneler var ya onlara bakyrm ve sabrszlanyrm kizima kavusmak icin rabbim korusun bebeklerimizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?