- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Benim de 6 haziranda 1068 .. 8 haziranda 2251 cikti canim. Ben akşamüstü gidecegim eşim işten gelince gidecegiz. Her sey yolundaysa pazartesi günü 10.000 civari olur degerlerimiz inşallah. Büyük ihtimalle keseler görülür. Sen benden daha önce yumurtlamissin demek ki iki gün falan oncesin bendenevet canım aynıyız seninle pazartesi haber ver mutlaka sabah benım randevum yazarım :) ilk tahlilim 31 mayıs 144.8 ikincisi de 2 hazıran 570 olmuştur tekrar baktırmadım. senin kaç değerler
Arkadasalr kafaya cok takiyorsunuz ben ilk ogrendigimde . Foktor bakti nokta kadr nisey gosdrdi burada olck dedi 10 gun sonra gl dedi gitmedim bilerek bekledim dedm kalp atisinida duyyun kafayatakmayim ama siz cpk takiuorsunuz duanizi edin tam zi pirt hastane gitmeyin bnce ha dusugunuz gobo tehlike vrsa onu bilemem . Ben mesela ilk duydugumda gittim birde kalp atisi icin gittim simdi birdaha gitmicem ta ki cinsiyte kdr yani 7 hafta bklcm . Suan 4 haftam kaldi bileBenim de 6 haziranda 1068 .. 8 haziranda 2251 cikti canim. Ben akşamüstü gidecegim eşim işten gelince gidecegiz. Her sey yolundaysa pazartesi günü 10.000 civari olur degerlerimiz inşallah. Büyük ihtimalle keseler görülür. Sen benden daha önce yumurtlamissin demek ki iki gün falan oncesin benden
Güzel haberlerini bekliyorum canım pazartesi günü :) senin mide bulantısı halsızlık başladı mı bende bi belirti yok henüzBenim de 6 haziranda 1068 .. 8 haziranda 2251 cikti canim. Ben akşamüstü gidecegim eşim işten gelince gidecegiz. Her sey yolundaysa pazartesi günü 10.000 civari olur degerlerimiz inşallah. Büyük ihtimalle keseler görülür. Sen benden daha önce yumurtlamissin demek ki iki gün falan oncesin benden
Ben daha önce iki kez düşük yaptim canim riskli bir durum olmamasi icin hep kontrol altinda olmam lazım. Onceki gebeliklerimde ben de senin gibi rahattim hatta hic yerimde durmuyordum geziyordum pazardan elimde posetlerle geliyordum. Ama kaybim olunca endiselenmek de normal benim için. Ben doktora sık gitmekte fayda oldugunu düşünüyorum bu yüzdenArkadasalr kafaya cok takiyorsunuz ben ilk ogrendigimde . Foktor bakti nokta kadr nisey gosdrdi burada olck dedi 10 gun sonra gl dedi gitmedim bilerek bekledim dedm kalp atisinida duyyun kafayatakmayim ama siz cpk takiuorsunuz duanizi edin tam zi pirt hastane gitmeyin bnce ha dusugunuz gobo tehlike vrsa onu bilemem . Ben mesela ilk duydugumda gittim birde kalp atisi icin gittim simdi birdaha gitmicem ta ki cinsiyte kdr yani 7 hafta bklcm . Suan 4 haftam kaldi bile
Bende çok baş dönmesi var canim bir haftadır. Bugün de istifra etmemek icin kendimi zor tuttum ilk defa bugun basladi bulantim. Cok isterim rahat bir gebelik gecirmeyi ama sanirim mide bulantim olacak ..Güzel haberlerini bekliyorum canım pazartesi günü :) senin mide bulantısı halsızlık başladı mı bende bi belirti yok henüz
Bende henüz bişey yok bakalım sağlıkla olsunlarda geçer hepsiBende çok baş dönmesi var canim bir haftadır. Bugün de istifra etmemek icin kendimi zor tuttum ilk defa bugun basladi bulantim. Cok isterim rahat bir gebelik gecirmeyi ama sanirim mide bulantim olacak ..
benim de senin gibi cnm mide bulantim bas doonmesi agiz tadim hic yok yani bende bulanti olcak ilerleyen gunlerdeBende çok baş dönmesi var canim bir haftadır. Bugün de istifra etmemek icin kendimi zor tuttum ilk defa bugun basladi bulantim. Cok isterim rahat bir gebelik gecirmeyi ama sanirim mide bulantim olacak ..
Su içiyor musun peki canim doktor bana gunde ennaz 15-20 bardak su kesinlikle iceceksin dedi 3.5-4 litre yapiyor. Valla iskenceye döndü artik resmen hayatim tuvalette gecmeye başladı. Beslenme takvimi verdi 3 ana 4 ara yemek. Devamli az az yiyorum yogurt süt ceviz siyah kuru üzüm siyah kuru kayısı... Valla gebelik basladi doktor diktatörlugu basladi bende :))benim de senin gibi cnm mide bulantim bas doonmesi agiz tadim hic yok yani bende bulanti olcak ilerleyen gunlerde
cnm ben yiyemiyom daha okadar agzimda hic tat yok tam bi randimana girmedi yemek bende su iciuorum senin kac haftalik oldu simdi kalp atisini duydunmuSu içiyor musun peki canim doktor bana gunde ennaz 15-20 bardak su kesinlikle iceceksin dedi 3.5-4 litre yapiyor. Valla iskenceye döndü artik resmen hayatim tuvalette gecmeye başladı. Beslenme takvimi verdi 3 ana 4 ara yemek. Devamli az az yiyorum yogurt süt ceviz siyah kuru üzüm siyah kuru kayısı... Valla gebelik basladi doktor diktatörlugu basladi bende :))
5+3 canim kalp atisi için 10 gün sonra gidecegiz insallahcnm ben yiyemiyom daha okadar agzimda hic tat yok tam bi randimana girmedi yemek bende su iciuorum senin kac haftalik oldu simdi kalp atisini duydunmu
ayniyiz seninle benimde 5+3 bugun gittum 10gun donra gel dedi dr kalp atisi icin allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsinn ilk gebelik mi senin5+3 canim kalp atisi için 10 gün sonra gidecegiz insallah
Diğer konuda gördüm kalp atışını duymuşsun ^-^ Böyle sağlıklı sağlıklı devam etsin inşaallah hamileliğin. Çok mutlu oldum senin adına ^-^ Ben hala bekliyorum son 6 gün :)Bende ocak sonu anne adayıyım 7+3teyiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza insallah
Amin canım insallah sende sağlıklı bi sekilde duyarsın:)Diğer konuda gördüm kalp atışını duymuşsun ^-^ Böyle sağlıklı sağlıklı devam etsin inşaallah hamileliğin. Çok mutlu oldum senin adına ^-^ Ben hala bekliyorum son 6 gün :)
Evet canim daha omce2 dusuklerim var nasipse bunu kucagimiza alabiliriz inşallah. Seninle her seyimiz ayni demek ki ultrason günümüz de agni oldu kalp atışını da ayni gün duyacagiz nasipse :)) muhtemel doğum günleri de 9 şubat gosteriyor ama bence şubata girmeden olurlar genelde 15 gün erken oluyor minnoşlarayniyiz seninle benimde 5+3 bugun gittum 10gun donra gel dedi dr kalp atisi icin allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsinn ilk gebelik mi senin
Sizinle aynıyım bende :) ben 4 +5 te gördüm keseyi şükür hafatay da kalp atişinı duyucaz inşallah duyarızAyniyiz seninle canim ben de pazaresi 5+3 görmeye gidecegim insallah görürüz:)) ilk tahlil degerlerin kacti canim
Hayirli olsun canim insallah duyariz hepimiz bebislerimizin pıt pıtlarini:))Sizinle aynıyım bende :) ben 4 +5 te gördüm keseyi şükür hafatay da kalp atişinı duyucaz inşallah duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?