2018 de bebegni kucagina alacak anneler buyrun

Devam canım aslında hamileliğin en durgun zamanlarındayız bi cinsiyet öğrensek alışveriş oydu buydu derken zaman geçer ama daha çook var :)
Sağlıklı olduğunu bilsem kalp atışını duysam hiç dert etmeyeceğim beklemeyi :/ Kontrolü iple çekiyorum :) Sayılı gün çabuk geçer değil mi ? ^-^

canım sen kendini sağlıklı hissediyorsan bebeğinde sağlıklıdır inşallah öyle düşünelim kafamız rahat olsun ben şahsen kafaya takmamaya çalışıyorum neticde hersey Allahın takdiri:)
insallah sağ salim büyütüp dünyaya getiricez bebişlerimizi

yumurtan catladgi ertesi gun kanama olduysa usdune gorme olamaz
Yumurta çatlatma ignesinden 19 gün sonra başladı lekelenme Bugun 4. Gün hala devam ediyor az birsey geldi yine kesildi. Bugun kan testi verdim 1.20 çıktı adet mi oldum anlamadım çok kötü kahve rengi rengi lekelenmenin. 10 gün sonra tekrarlasam mi ki

Merhaba adete 1gün kala böyle çıktı...baya koyu.inşallah kimyasal değildir.çok korkuyorum.2kere kimyasal oldu

Eklentiler

• IMG_0937.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 31
lekelenme bebeyin yerlesdiyini gosderir o yizden kanama oldug gunden hcg artmalydi

lekelenme bebeyin yerlesdiyini gosderir o yizden kanama oldug gunden hcg artmalydi
Evet ama bugün ki testte 1.20 çıktı. Bugün çok az çamur gibi kahverengi akinti geldi. Saat 11 de o saatten bu yana yok. Zaten 4 gündür sabah bu söylediğim saatte geldi ve gerisi yoktu. Ben bu ay yaşadığım şeyden hiçbirşey anlamadim

kızlar bir hafta daha geride kaldı nasıl geçiyor hamilelik? :) sizde biran önce aylar geçsin sağ salim diye eminim hergün dua ediyorsunuzdur, şahsen ben öyleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…