- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
- 53
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Benim de ilk olacak inşallah ^-^ Beklemeye devam :)Bugün 1800dü canım doktor iyi olduğunu söyledi ama kaçtan sonra görünüyor hiç bir bilgim yok ilk bebek acemiliği galiba:)
Ben de senin gibiyim en sevdiğim yemekleri bile zorla yiyorum :/Kızlar şuanda benimki 6+5 mide buantilarim yüzünden ölüyorim. Herşey ama herşey kokuyor midemo bulandırıyor. Sizinde böyle şikayetleriniz varmi
Devam canım aslında hamileliğin en durgun zamanlarındayız bi cinsiyet öğrensek alışveriş oydu buydu derken zaman geçer ama daha çook var :)Benim de ilk olacak inşallah ^-^ Beklemeye devam :)
Sağlıklı olduğunu bilsem kalp atışını duysam hiç dert etmeyeceğim beklemeyi :/ Kontrolü iple çekiyorum :) Sayılı gün çabuk geçer değil mi ? ^-^Devam canım aslında hamileliğin en durgun zamanlarındayız bi cinsiyet öğrensek alışveriş oydu buydu derken zaman geçer ama daha çook var :)
Yumurta çatlatma ignesinden 19 gün sonra başladı lekelenme Bugun 4. Gün hala devam ediyor az birsey geldi yine kesildi. Bugun kan testi verdim 1.20 çıktı adet mi oldum anlamadım çok kötü kahve rengi rengi lekelenmenin. 10 gün sonra tekrarlasam mi kiyumurtan catladgi ertesi gun kanama olduysa usdune gorme olamaz
aynyz hyrlsi bklmMerhaba canim bende ocak 14 de dogun yapicam
İnsallah değildir canım yoksa baya hamilesin:)Merhaba adete 1gün kala böyle çıktı...baya koyu.inşallah kimyasal değildir.çok korkuyorum.2kere kimyasal oldu
Sen kac haftaliksin canimBen de senin gibiyim en sevdiğim yemekleri bile zorla yiyorum :/
Masaallah ya inş. Hep böyle devam ederBen 7+5 deyim hic bulantm yok
Insallah ama bendede cok yorgunluk halsizlik varMasaallah ya inş. Hep böyle devam eder
lekelenme bebeyin yerlesdiyini gosderir o yizden kanama oldug gunden hcg artmalydiYumurta çatlatma ignesinden 19 gün sonra başladı lekelenme Bugun 4. Gün hala devam ediyor az birsey geldi yine kesildi. Bugun kan testi verdim 1.20 çıktı adet mi oldum anlamadım çok kötü kahve rengi rengi lekelenmenin. 10 gün sonra tekrarlasam mi ki
Bende ne ararsan var. Hayattan soğudum. Okadar yaniInsallah ama bendede cok yorgunluk halsizlik var
Evet ama bugün ki testte 1.20 çıktı. Bugün çok az çamur gibi kahverengi akinti geldi. Saat 11 de o saatten bu yana yok. Zaten 4 gündür sabah bu söylediğim saatte geldi ve gerisi yoktu. Ben bu ay yaşadığım şeyden hiçbirşey anlamadimlekelenme bebeyin yerlesdiyini gosderir o yizden kanama oldug gunden hcg artmalydi
6+3 ^-^ Sen ?Sen kac haftaliksin canim
6+6 canim.. Neguzel ayni zamanda alcaz yavrularimizi kucamiza inş.6+3 ^-^ Sen ?
İnşaallah :)6+6 canim.. Neguzel ayni zamanda alcaz yavrularimizi kucamiza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?