- 9 Mayıs 2017
- 79
- 22
- 3
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Ben de henüz görmedim doktora gidemediğim için olsa da. Hamileliğimi hesaplarken sat ı başlangıç kabul ediyorum. Görene kadar sen de öyle yapabilirsin :) Muhtemelen 4 haftalık ve görmemiş olman normal ^-^Kızlar hamıle oldugumu yenı ogrendım adet olmayınca test yaptım cıft cızgı cıktı doktora gıttım doktor ultrasonla baktı keseye ve bebege dair birşey görünmüyo dedı kan testi yaptı beta hcg degerim 1069.55 cıktı ama yıne de ne kadarlık oldugunu soylemem ıcın erken dedı ama ben yıne de merak edıyorum bu konuda tecrubesi bilgisi olanlar ne derler acaba?
4+5 te kan değerinizi hatırlıyor musunuz acabaewt cnm gttm 4+5 iken keseyi gordm ocak 14 e denk gelyo suan 6+4 um
Son adetin ilk günü ^-^ Biz de yeni yeni öğreniyoruz :)nervouscookie sat ne demek kusura bakma bu konularda hıc bılgı sahıbı degılım yorumun ıcın de tesekkurler
Sat=son adet tarihi :) Ama ilk günü ^-^ Anlatabildim mi ? :)nervouscookie yorumun ıcın tesekkurler ama sat ne demek onu anlayamadım
Aminnnn :)selam kızlar bende ocak ayını son gününden yakalayanlardanım bu cuma 5+5 ken doktor kese ıcın çağırdı Insallah sağlıklı hayırlı bır sekılde görürüm bu ayın maşallahı var baya hamişimiz var ve hepımızın tarıhlerı bırbırıne cok yakın ınsallah doguma gıdıyorum evladım saglıkla doğdu dıyede konuşuruz
2418 di cnm dktr ddi cok kucuk brsey var kesemi dgl mi kandan anlrz ddi binlerdeyse kesedr ddi snctan snra cok iyi dgern ddi normlde 800 oluyms bnmki iyi artms ole ddi dktr4+5 te kan değerinizi hatırlıyor musunuz acaba
Sormamin sebebi bende de aynısı oldu da o yüzden yani kan testinde 2100 çıktı 4+5 te sonra keseye baktık çok küçük dedi keseye de bir ay sonra kontrole gel dedi yani kafama takıldı kese küçükse sıkıntı olur mu diye 1cm bile değildi2418 di cnm dktr ddi cok kucuk brsey var kesemi dgl mi kandan anlrz ddi binlerdeyse kesedr ddi snctan snra cok iyi dgern ddi normlde 800 oluyms bnmki iyi artms ole ddi dktr
normldr cnm ins kucgmza alalimdaSormamin sebebi bende de aynısı oldu da o yüzden yani kan testinde 2100 çıktı 4+5 te sonra keseye baktık çok küçük dedi keseye de bir ay sonra kontrole gel dedi yani kafama takıldı kese küçükse sıkıntı olur mu diye 1cm bile değildi
Amin sağ salim inşallahnormldr cnm ins kucgmza alalimda
Ayniyiz seninle canim ben de pazaresi 5+3 görmeye gidecegim insallah görürüz:)) ilk tahlil degerlerin kacti canimBenimde şubatın ilk haftası olucak inşallah pazartesi kontrol var keseye bakacak doktor insallah görünürde içim rahatlar 5+3 olacak pazartesi sizce görünür mü
evet canım aynıyız seninle pazartesi haber ver mutlaka sabah benım randevum yazarım :) ilk tahlilim 31 mayıs 144.8 ikincisi de 2 hazıran 570 olmuştur tekrar baktırmadım. senin kaç değerlerAyniyiz seninle canim ben de pazaresi 5+3 görmeye gidecegim insallah görürüz:)) ilk tahlil degerlerin kacti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?