- 29 Mayıs 2017
- 260
- 243
- 53
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Ne güzel maşaallah :) Kaldı 33 haftamız ^-^ Benim sadece iştahsızlık var başka hiçbir belirti hissetmiyorum iyiyizdir diye düşünüyorum ve ben de bol bol dua ediyorum herkes gibi :)kızlar bir hafta daha geride kaldı nasıl geçiyor hamilelik? :) sizde biran önce aylar geçsin sağ salim diye eminim hergün dua ediyorsunuzdur, şahsen ben öyleyim :)
8 hafta devirdik halsizlik ve idtahsizlik disinda hic birsey yokkkkk insallah herkesin ki kolay bir hamilelik sureci olurNe güzel maşaallah :) Kaldı 33 haftamız ^-^ Benim sadece iştahsızlık var başka hiçbir belirti hissetmiyorum iyiyizdir diye düşünüyorum ve ben de bol bol dua ediyorum herkes gibi :)
Amin ^-^8 hafta devirdik halsizlik ve idtahsizlik disinda hic birsey yokkkkk insallah herkesin ki kolay bir hamilelik sureci olur
kızlar bir hafta daha geride kaldı nasıl geçiyor hamilelik? :) sizde biran önce aylar geçsin sağ salim diye eminim hergün dua ediyorsunuzdur, şahsen ben öyleyim :)
21 nisandı canım benim bat 21 mayısta bekliyordum adeti çok şükür gelmeyince kan thlili yaptırdı.23 mayıs 145, 25indeki 422 ,29mayıstakide 1800dü.bende beklemedeyim kese için özel gitmiycem.doktor kalp atışını duyalım hemde kesr zaten görünür dedi heyecan ve merakla bekliyorum sizin adınızada çok sevindim:) çok şükür gerek kalmamış tedaviye :)Sedef merhaba Bi yerde denk gelmişti sanırım senin de son adet tarihin 24 Nisan mıydı ? Benim de öyle şu an için kanda gebelik görünüyor değerlerim de düzenli artıyor çok şükür bugün 1277 çıktı geç yumurtladığımı tahmin ediyorum .Bi de ben bu ay 5 Mayıs'ta bi ara kanama yaşamıştım adetimin 8. Ve 9. Günü primolut içmiştim kistim var diye sonra devam etmedim bebek istiyorum diye 11. Günden itibaren 2-3 gün lekelenmeden biraz fazlası geldi. Doktor ilaçtan olmuştur dedi yalancı regl gibi birşey oldu yani. Bu ay geçti artık dedi çünkü bi sürü yumurtam varmış polikistik over görüntüsü gibi dedi. Önümüzdeki ay istersen tedaviye başlarız dedi . Çok şükür gerek kalmadı şimdilik , Ultrasonda da görünmesi için kesenin biraz daha var diye gitmiyorum . Sadece kanda takip ettim bu hafta . Senin beta hcg haftaiçi 1800 lerde miydi ? Tekrar ne zaman gideceksin ?
Evet kaldı 33 hafta:)) çok şükür bende de olumsuz bi belirti yok sadece arada ani hareketlerde hafif bi baş dönmesi oluyorum o da çok rahatsız edici bi durum değil galiba mayıs anneleri olarak şanslı gibiyiz şimdilik bebişlerimiz bizi üzmüyor:)hep böyle güzel mutlu anneler olalım insallah:)Ne güzel maşaallah :) Kaldı 33 haftamız ^-^ Benim sadece iştahsızlık var başka hiçbir belirti hissetmiyorum iyiyizdir diye düşünüyorum ve ben de bol bol dua ediyorum herkes gibi :)
Canım yazmayı unutmusum tekrar 12 haziranda gidicem insallah 7+3 e denk geliyorSedef merhaba Bi yerde denk gelmişti sanırım senin de son adet tarihin 24 Nisan mıydı ? Benim de öyle şu an için kanda gebelik görünüyor değerlerim de düzenli artıyor çok şükür bugün 1277 çıktı geç yumurtladığımı tahmin ediyorum .Bi de ben bu ay 5 Mayıs'ta bi ara kanama yaşamıştım adetimin 8. Ve 9. Günü primolut içmiştim kistim var diye sonra devam etmedim bebek istiyorum diye 11. Günden itibaren 2-3 gün lekelenmeden biraz fazlası geldi. Doktor ilaçtan olmuştur dedi yalancı regl gibi birşey oldu yani. Bu ay geçti artık dedi çünkü bi sürü yumurtam varmış polikistik over görüntüsü gibi dedi. Önümüzdeki ay istersen tedaviye başlarız dedi . Çok şükür gerek kalmadı şimdilik , Ultrasonda da görünmesi için kesenin biraz daha var diye gitmiyorum . Sadece kanda takip ettim bu hafta . Senin beta hcg haftaiçi 1800 lerde miydi ? Tekrar ne zaman gideceksin ?
Canım yazmayı unutmusum tekrar 12 haziranda gidicem insallah 7+3 e denk geliyor
Evet canım bu hafta artık keseyi görmek mümkün ama kalp atışlarını 7 gibi duyuyorlar genelde garanti olsun 1haftacık daha sabır:))Teşekkürler canım . Adetlerim çok düzensizdi 35 -40 günü bulurdu . O yüzden beklenen adet tarihi için kesin bi tarih vermem zor oluyordu . Neyse ki mutlu haberi aldık
Benim beta hcgler şöyle ;
1- 25
2- 78
3- 268
4- 544
5-1277
Acil polikliniğindeki doktora sordum , kadın doğumcu, bugün de görülebilir belki dedi ama ben acele etmiyordum o yüzden bugün bakın demedim . Perşembe günü kese görülür dedi tahminen sonra .
10 güne de kalp atışı duyulur dedi. İnşallah sağlıklı birşekilde devam eder ve bebeklerimizi kucağımıza sağlıcakla alırız Ve isteyen herkes kavuşsun bebeklerine inşallah
İnsallah canım senin nasıl geçiyor hamilelik:)hayırlı aksamlar kızlar bende 6+4haftalik hamileyim insaAllah ocakda da dogumum olacak :)
Evet canım bu hafta artık keseyi görmek mümkün ama kalp atışlarını 7 gibi duyuyorlar genelde garanti olsun 1haftacık daha sabır:))
Sat a göre aynı gündeyiz galiba :) Benim de 6+5 oldu bugün ^-^hayırlı aksamlar kızlar bende 6+4haftalik hamileyim insaAllah ocakda da dogumum olacak :)
pek iyi sayılmaz ama buna da çok çok şükür :)İnsallah canım senin nasıl geçiyor hamilelik:)
ayniyiz evet benimde bugün 6+5 hadi bakalım hayırlısı :)Sat a göre aynı gündeyiz galiba :) Benim de 6+5 oldu bugün ^-^
cnm smdi baslmz 6 hftda faln baslr bnde 8+2yim 2.bbgm rabbm nasp ederseSelam herkese bende yeni geldim aranıza ve 4 + 5 haftalık hamileyimmama nende mide bulantısı vs hiç birşey yoktur. Normal mi ki sizce bu.ilk olduğu için çok tecrübesizim
cnm smdi baslmz 6 hftda faln baslr bnde 8+2yim 2.bbgm rabbm nasp ederse[/QUO
ay maşallah allah analı babalı büyütsin inşallah :)cnm smdi baslmz 6 hftda faln baslr bnde 8+2yim 2.bbgm rabbm nasp ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?