2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Kızlar ben bebeklerini siringayla besliyorum ikiside 1 er kilo almışlar 3400 3200 civari olmuşlar ama göğüste uyuya kaliyola r bosaltamiyolar doymuyorlar o yüzden emzirme sonrasında süt veriyorum siz tam ne zaman siringayi bıraktınız acaba biberon alsam emmeyi bırakır mı bu arada 34 gunluguz

Oy canım phuketcim gücüne kurban:) valla bende soranlara 10 kaplan gücündeyim diyorum... vay be 6.aya girdik su misali zaman akıp geçiyor anlamadan hep diyorum 3 çocuk elleri öpülesisiniz. Büyüdükçe yaramazlaşıyor ya bu folik asit bebeleri fenaaa:)) çok şükür bin şükür totomun üstüne oturamıyorum. Çok şımarttım oh canıma değsin helal hoş olsun yavrularıma bunca beklemişim sabrımı veriyor rabbim artık düzenimiz oturdu fakat kucak kuşları yapmışım uyku dahil tüm zamanı kucağımda geçirmek isteyen oğluş ile artık bu durum canımı çok sıkmaya başladı diye isyan bayrağını çeken kuzum kızımla yuvarlanıp gidiyoruz büyüdükçe tatlılık ve yaramazlık eş zamanlı artıyor. Nağmeler ile cazgır çığlıklar yarışıyor falan:)) ek gıda konusunu konuşalım fırsatın olduğunda yaz neler yapıyorsun bana da ışık olsun. Hadi Allah kolaylık versin hepimize sevgiyle öperim. E Emotionn35 cum sen ne alemdesin.

Ooo bir elleri öpülesi 3 çocuk anası daha benden önce girmiş de yazmış helal olsun, phuket79 cimin dediği gibi bir zamanlar çıkmazdık forumdan şimdi nerdeee:))) Allah insanlara kaldıramıyacakları yükleri vermezmiş felsefesi ile bizler çok şanslıyız mucizelerimize çok şükür bin şükür... büyüyecekler geçecek bu günler diye teselli ettiğimiz günlerini hatırladım bak yine duygulandım benim hormonlar hala fena hala meleklerime bakıp bakıp şükürle ağlıyorum. Ek gıda konusunda senden de kıdemli değerli önerilerini başladığında yaptıklarını bekliyorum. Pozitiflik candır gerisi heyecandır yine çenem düştü daha çok yazasım var da uykum da çok var haydi kalın sağlıcakla devrelerim benim Allah kolaylık versin

Gücün yetiyorsa 5. aya kadar şırıngayla yada ucu kaşık gibi olan biberonlar var onlardan al.çünkü 3ve 5. aylar arası çocuklar neye alışırsa öyle gidiyor sonra çok pişman olursun. 7,5 aylığız ve emmiyorlar diyebilirim ve devamlı sağmakla geçiyor günüm adam akıllı oturup oyun oynayamıyorum.artık kesilsinde kurtulayım diyorum. Hedefim 2 yaşına kadar süt vermekti ama süt sağarken çocuklar durmuyor ya düşüyorlar ya ağlıyorlar eziyete dönüştü süt sağmak

3 e kadar iyice emerler diye düşünüyorum şırınganın tanesi 1.25 biberon alıyım en iyisinden yazık verilen paraya diyorum bende

3 e kadar iyice emerler diye düşünüyorum şırınganın tanesi 1.25 biberon alıyım en iyisinden yazık verilen paraya diyorum bende

ben hiç şırınga ile beslemedim. hem emdiler hem biberonla sağıp verdim. hatta önce biberonla başladık. meme emmelerini etkilemedi. ben alışma olayına inanmıyorum. emeceği varsa bebek emiyor. bana da biberonla başladılar emmezler asla demişlerdi, öyle olmadı emdiler çok şükür.

Bende biberon geçmek istiyorum
dr. Browns doğal akışlı diyolar yazık şırıngaya verilen paraya en iyisinden alınır biberon

Kaynarsu dökme canım biraz kaynarlığı gitsin ve biraz bekley ve hafif sallaki eşit ısınsın. İki gündür kokluyorum ve bende koku yok

İsinma suresini kisalttim . Fazla ilik yapmayinca kokmuyor. Hemen soguyu gidip az ilimasini bekliyorum artik . Ne kadar isinirsa o kadar kokuyor . Sagol canim ..

Bende biberon geçmek istiyorum
dr. Browns doğal akışlı diyolar yazık şırıngaya verilen paraya en iyisinden alınır biberon

Ben anlamadim her beslemede yeni siringa mi kullaniyorsun. Yikanir siringa . Ben olsam yikar gerekirse biraz kaynatir kullanirdim . Evde 4-5 tane olmasi yeter yani bence yedeklik acisindan falan

Ben anlamadim her beslemede yeni siringa mi kullaniyorsun. Yikanir siringa . Ben olsam yikar gerekirse biraz kaynatir kullanirdim . Evde 4-5 tane olmasi yeter yani bence yedeklik acisindan falan
Hastanedeyken hemsireye sordum günlük 8 kere besleniyorlar ikisi 16 kaynatıp tekrar kullanabilirmiyiz diye olmaz enfeksiyon geçer dedi teyzemin kizi var hemsire oda kaynat kullan dedi bende günlük 1er tane açıyorum öyle buldum yolunu arkasındaki silikon sisiyo canim baya kaynattikca anca 1 gun gidiyo iste

Yha bu hastanedeki hemsireler hep boyle söylüyorlar . Mesela bana kesinlikle utulemeden giydirme demislerdi ama birak utulemeyi yikayip asmak kurutmak bile zor oluyor . Hic utulemedim birseyde olmadi sukur . İyi bari günde bir tane çözümünü bulmussun canim allah kolaylik versin . Siringa isi buyuk sabir istiyor . Ben sabredemedim

Nasıl yavrular iyiler mi? Geleceksin biliyorum neler yapıyorlar 2,5 ay sonra neler bekliyor bizi? :)
Aşırı hareketliler odadan çıktığım anda arkamda bitiyorlar.koltuk kenarlarından tutup ayakta duruyorlar kızım kendini yürüyor sanıyor sanırım kafasının üstüne poposunun üstüne çok düşüyor.biri nereye giderse oda arkasından tin tin gidiyorlar.birbirlerinin saçını çekiyorlar çok feci,birinin eline birşey vermeye gelmiyor ya ikisinede vereceksin yada hiç diğerinin elinden çekip alıyor.kızım huysuz biraz sanırım 7. Ayda olabiliyormuş herşeye ağlıyor oğluşun 1 ay önce 2 dişi çıktı şükür ateşsiz çıkarttık. Artık iyice tanıyorlar onun güzelliği bi başka.anni diye ağlıyorlar :) hem güzel hem zor şükür bugüne.Allah bizim sabrımızı arttırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…