2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Park prego nun var sanirim biri sana dogru donuk. o arabada guzel bir araba. Bak bi istersen. Dogdumu sizinkiler? Ne kadar oldular? 3.5 ayi biraz gectik canim. Kolik donem bitti sukur. 40 gun yanliz baktim sadece. Hep annemle baktik. Ikiz bebeklerde eve 3 kisi sart. 2 kisi bebekle biride evle ilgilenecek zor yani. Ama bende 2 hafta sonra yanliz bakmaya baslayacagim. Zor gunler bekliyor beni yani

Slm canım...iyi olmanıza çok sevindim maşallah..bize ek gıda için 1 ay daha beklememizi söylediler bakalım artık..onun haricinde ela el ele lale ile:)))büyük oğlanın okuma yazma merasimleri çok şükür atlattık..bütün gün koşturma durdurak yok çok yorucu kendimi zeyna gibi hissediyorum:)su akıyor yolunu buluyor sağlık olsun:) Dta82 bayan pozitif sizler nasılsınız??

Geleceksin biliyorum canım bebislerin yüz üstü uyuyor mu?Gece bir bakiyorum yüz üstü dönmüşler niye panik oluyorum bilmiyorum ama hemen çeviriyorum ben ya, müdahale etmemeliyim sence?
Evet canım oğlum hep öyle uyuyor ellemiyorum çünkü hemen geri dönüyor. İlk zamanlar korkuyordum çeviriyordum ama artık kendileri isterse dönebiliyorlar diye ellemiyorum.

Evet canm doğdular çok şükür.Bir aylık olacağız. Kv var yanımda, inşallah yakinda rahat bakabilecek duruma geliriz. Allah bağışlasın seninkileri de canm.İlk 40 gün mü yalnız baktın? Çok şükür kolik dönem geçmiş darısı bize olsun inşallah..:)

melek411 canım bozayı kendim yaptım tadı mayalı baya öylemi oluyo acaba burda yok bende nefis yemek tariflerinden buldum yaptim

Allah bagislasin arkadasim. 16 gunlukken annem evine dondu. 56 gunluk olana kadar yanliz baktim. Sonra yine annemle devam ettik

Dolaptan cikardigim sutlerimi isitiyorum bi acayip kokuyor normal mi bu ??? . Yani dunku sutu bile isitsam eksi eksi tuhaf kokusu var . Sanki bozuk gibi . Ama 3 gun dayandigi soyleniyor . Bebekler nasil iciyor bunu midem kalkti inanin

Dolaptan cikardigim sutlerimi isitiyorum bi acayip kokuyor normal mi bu ??? . Yani dunku sutu bile isitsam eksi eksi tuhaf kokusu var . Sanki bozuk gibi . Ama 3 gun dayandigi soyleniyor . Bebekler nasil iciyor bunu midem kalkti inanin
Benmari usülü ısıtmam lazım canım

Kizlar emzik verince meme emme etkileniyor mu? Vermek istemiyordum ama olmayacak. Memeyi emzik gibi kullaniyor kizlarimdan biri. Onden meme sonra mama veriyorumm

Benmari usulu canım . Kaynamis suyun icine koyuyorum biberonu
Allah allah niye kokuyo acaba benimki kokuyo ben siringayla veriyorum kupanin icine kaynamis su bardağın içine de ssut koyuyorum kupanin icine yerlestiriyorum ilik olunca iciriyorum

Allah allah niye kokuyo acaba benimki kokuyo ben siringayla veriyorum kupanin icine kaynamis su bardağın içine de ssut koyuyorum kupanin icine yerlestiriyorum ilik olunca iciriyorum

kızlar belki biliyorsunuzdur ama yine de yazmak istedim. sütleri buzdolabında kapak kısmında bekletmeyin. kapak sık açılıp kapandığı için bozulma ihtimali varmış. hep dolapın iç raflarında hatta arkalarda olsun.

Kızlar el ayak ağız hastalığına yakalandık bilen duyan geçiren var mı?

Bende iç tarafta bekletiyorum canım zaten sagip bi dahaki öğünde kullanıyoruz ama arkalara köyuyüm saolasin

Kızlar el ayak ağız hastalığına yakalandık bilen duyan geçiren var mı?
Geçmiş olsun.Arkadasimin bebeği geçirdi.Hastanade yattı birkaç gün sürekli serum verdiler, ekstra ilaç kullandı mi hatırlamıyorum.Siz ne durumdasiniz?Allah şifa versin tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…