- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.001
Emziği aldım ama tutturamadım.ama biberon al yanına hastanede mama verirlerse kendi biberonunuza koyarsınız.Kızlar Allah yardım ederse siz emzik ve biberon aldınız mı hangisinden aldınız ben alayim mi hastanede lazım olur mu ki
Çok sağ olun kızlar biberon ve emzik olacam o zaman her ihtimale karşıEmziği aldım ama tutturamadım.ama biberon al yanına hastanede mama verirlerse kendi biberonunuza koyarsınız.
Benim kizlar meme arti mama aliyor. Mama aptamil prematil. Bir kizim cok kaka yapiyor. Her bezinde kaka var pisik de oluyor. Var mi benzer sorun yasayan? Mama mi degismek lazim? 35+2 dogdular. 16 gunlukler.
Sagol canim insallah duzene girer. Gazli da yavrum birazcanım benim bebeklerim o aylarda mama yemiyordu sadece süt içiyorlardı ve her beslenme öncesi altlarını açtığımda kaka yapmış oluyorlardı. sanıyorum ilk zamanlar için bu normal. 2. aydan sonra falan azaldı yapmaları. şimdi 5.5 aylıklar 2 günde 1 falan yapıyorlar.
Canım o günlerde çok normal her beslenme sonrası yaparlar günde yirmi kere alt değiştirdiğimi bilirim,sudocrem vardı çok iyi gelmisti bize,ssonradan duzene giriyor, şuan günde bir kere yapıyorlar mesela.Benim kizlar meme arti mama aliyor. Mama aptamil prematil. Bir kizim cok kaka yapiyor. Her bezinde kaka var pisik de oluyor. Var mi benzer sorun yasayan? Mama mi degismek lazim? 35+2 dogdular. 16 gunlukler.
Sagol canim. Weleda kullaniyorum ben de. Ama sudocreme de bakayim.Canım o günlerde çok normal her beslenme sonrası yaparlar günde yirmi kere alt değiştirdiğimi bilirim,sudocrem vardı çok iyi gelmisti bize,ssonradan duzene giriyor, şuan günde bir kere yapıyorlar mesela.
Merhaba arkadaşlar,ikiz bebek arabasi almak istiyoruz.Yanyana olanlar her kapıdan geçmez,arka arkaya olan da öndeki geriye yatmiyor.Küçücük bebek yatmadan nasıl duracak.Araba alanlar siz hangi model ve markadan aldınız? Önerdiğiniz satış yapan site var mı?
Canım ınstangram kullanıyorsan mühendisinoğlu diye bir sayfa var orda kremler şampuan mamalar iöerikleri hakkında bilgiler var bi bakın isterseniz bende yeni farkettim. Bazı ürünleride kullanıyorum içerikleri çok kötü olanlar varSagol canim. Weleda kullaniyorum ben de. Ama sudocreme de bakayim.
Tekli mi aldın? Diğerini kim kullanıyor peki?Çok zormuş karar vermek.Arka arkaya olan şimdi bize olmuyor.Ön kısım yatmiyor bebek te küçük.Dediğin yere de bir bakayım canm sağol.ben tek tek aldım. chicco lite way. çok hafif ve kullanımı rahat. 1v1y.com dan aldım. biraz büyüdüklerinde aynı modelin ikizlisinden de almayı planlıyorum.
Tekli mi aldın? Diğerini kim kullanıyor peki?Çok zormuş karar vermek.Arka arkaya olan şimdi bize olmuyor.Ön kısım yatmiyor bebek te küçük.Dediğin yere de bir bakayım canm sağol.
Prego ibiza kullanıyorum 7 aylık hala pusetleri kullanıyorum.arabanın kendi parçası yatıyor ikisideMerhaba arkadaşlar,ikiz bebek arabasi almak istiyoruz.Yanyana olanlar her kapıdan geçmez,arka arkaya olan da öndeki geriye yatmiyor.Küçücük bebek yatmadan nasıl duracak.Araba alanlar siz hangi model ve markadan aldınız? Önerdiğiniz satış yapan site var mı?
Canim biz bundan aldik kullaniyoruz. https://www.minicadde.com/sunny-bab...gEwPaXNm3GKWnZqQW60whbmDJ_0LkYj8aAk8VEALw_wcBMerhaba arkadaşlar,ikiz bebek arabasi almak istiyoruz.Yanyana olanlar her kapıdan geçmez,arka arkaya olan da öndeki geriye yatmiyor.Küçücük bebek yatmadan nasıl duracak.Araba alanlar siz hangi model ve markadan aldınız? Önerdiğiniz satış yapan site var mı?
Tek çıkmak bir süre zor olacak galiba..:) Teşekkür ederim canım..ben tek çıkmıyorum :)
çıkamıyorum daha doğrusu. o yüzden biraz büyüdüklerinde ikili alırım diyorum. görümcemin de ikizleri var, o da öyle yaptı.
Tamam canım çok teşekkür ederim..Bakarım internetten..Prego ibiza kullanıyorum 7 aylık hala pusetleri kullanıyorum.arabanın kendi parçası yatıyor ikiside
Anladım canım çok teşekkür ederim..Şimdi bakarım inşallah artık biz de karar verip alırız. Bir an önce alınması gerekiyor artık. .Canim biz bundan aldik kullaniyoruz. https://www.minicadde.com/sunny-bab...gEwPaXNm3GKWnZqQW60whbmDJ_0LkYj8aAk8VEALw_wcB
Kullanimi cok rahat bi araba. Cok menmunum ama iki kisi hareket etmeniz gerek kapatirken filan. Gerci ikiz arabasi ne alsan, bebek iki tane olunca oyle tekliler gibi otobuse indir bindir yapamiyorsun. Mesela asansor yok binada bunu katla cikar0 tek basina zor oluyo. Iki kisi olmaniz gerek. Ama surusu heryerden gecisi cok rahat. Bide yuzu sana donuk olsa bebeklerin daha iyi. Bu arabada tek sikintim o. Yuzleri bana donuk degil
Biz yanyana tercih ettik. arkali onlude arkada oturan onu kapaniyor gibi oldugu icin sikinti oluyor. Ondekinin onu acik oluyor daha rahat goruyor. Benim yigenlerde ikiz onlarin arkali onlu idi onde oturmak icin agliyorlardi. Tabi tekli araba gibi degil, ama benim simdiye kadar hicbiryerden gecemedigim olmadi bu arabayla. Heryerden gectik yani. Ama dedigim gibi tek derdim bir daha alacak olsam yuzu bana donuklerden bakardim. Gerci onlarda iki kati fiyatiydi. Durumun musaitse yuzu donuklerden tercih et derimAnladım canım çok teşekkür ederim..Şimdi bakarım inşallah artık biz de karar verip alırız. Bir an önce alınması gerekiyor artık. .
Şimdi baktım canm yan yana olan senin aldığın değil mi?Öyle de her kapıdan geçmesi zor olmuyor mu?En rahatı yan yana olanlar aslında ama işte kapıdan gecirmek zor olmasa düşünmeden alacağım.
Anladım canım çok teşekkür ederim.En azından şimdi öğrenmiş oldum arkalı önlü olanın sıkıntısını.Yanyana olanı almak daha doğru olacak galiba.Bu arada ikizlerle hayat nasıl gidiyor?Zor oluyor mu canm?Şu an kv yanımda inşallah yakinda gerek kalmaz kimseye.Rabbim bütün yavrularimizi korusun,isteyen herkese nasip etsin inşallah..Biz yanyana tercih ettik. arkali onlude arkada oturan onu kapaniyor gibi oldugu icin sikinti oluyor. Ondekinin onu acik oluyor daha rahat goruyor. Benim yigenlerde ikiz onlarin arkali onlu idi onde oturmak icin agliyorlardi. Tabi tekli araba gibi degil, ama benim simdiye kadar hicbiryerden gecemedigim olmadi bu arabayla. Heryerden gectik yani. Ama dedigim gibi tek derdim bir daha alacak olsam yuzu bana donuklerden bakardim. Gerci onlarda iki kati fiyatiydi. Durumun musaitse yuzu donuklerden tercih et derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?