2018 Ekim Anneleri

E exelanss B Bir mucize kızlar geçen sene bugüne kadar olan konuşmalarımızı hatırladım bir an topikteki doğum yapmayan herkes en sona ben mi kalacağım neden daha doğmuyor modundaydı. Siz ikiniz normali bekliyordunuz değil mi sonra haber aldık ki ikiniz de aynı gün doğum yapmışsınız. Her ne kadar doğum süreci beklentinizin ötesinde olsa da bu minimannak güzel kuzucuklara sahip oldunuz. Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin onlara

Bu arada d gunlerini nasil hatirliyorsunuz, cidden tebrikler, itiraf edeyim, ben sizlerden kopya çekiyorum, bakiyorum tebrik yaziliyor, hemen ben de yaziyorum :)) umarim atlamam hicbir minik kuzunun d gününü..

Bu arada d gunlerini nasil hatirliyorsunuz, cidden tebrikler, itiraf edeyim, ben sizlerden kopya çekiyorum, bakiyorum tebrik yaziliyor, hemen ben de yaziyorum :)) umarim atlamam hicbir minik kuzunun d gününü..
Ben de kopya cekiyorum biraz:) bi kendi dogumgunumu bide artik oglumunkini biliyorum:) esiminkini bile hep karisitiririm...

Denemeye deger bu aksam tam 1 saat surdu savatan ciktim adeta

Evet canım hiç sancım yok açılmam yok diye yakınıp duruyordum ben :) E exelanss ile sancı saatlerimiz bile aynı sanıyorum :)) kaderimizde aynı olmuş maalesef normal doğum olmadı ama çok şükür sağlıkla aldık kucağımıza

Çok teşekkür ederim bu arada :) ya ben yazarken okurken yerken içerken ne yaparsam yaparken kısaca hep bir şeyleri unutuyorum aşırı derecede yani yazarken en başta konuya nasıl girdim bazen onu unutum başa alıp okuyorum fena ilerledi ne yapsam bilemiyorum şuan doktora görünsem mi ki

Dr luk bir durum mudur bilemiyorum ama doğumlardan sonra belki yorgunluk belki vitamin değerlerimizin düşmesi vs birçok etkenden dolayı hafızamız pek iyi olmayabiliyor. Ben bariz şekilde yaşıyorum sıkıntı özellikle kısa süreli hafızam berbar durumda. Tabi bir de yorgunluk dinlenememe de var. Ne zaman tam olarak geçmişti kızımda hatırlamıyorum ama uzun zamanda da olsa normale dönmüştü. Bir de çevremdekiler hep doğumdan sonra benzer şeyler yaşadıklarını söylüyorlar sorun sende değil mevcut durumda:) :) ben normalde hafızamla övünebilirim aslında yaşanılan konuşulan neredeyse her şeyi hatırlarım isim hariç her şeyi ama bu sıralar onunla bile övünemiyorum sürekli yorgun ve dalgınım kendimi kötü hissediyorum şu halimi düşününce

Güle güle kullansın canım kuzucuk. Bir ara almayı çok istedim sonra vazgeçtim çok pahalılar ve oğlum bir yerde sabit kalmayı sevmiyor sürekli dolanacak. Alırsam ya beğenmez kullanmazsa deyip alamadım iyi mi:)

Ben benzer bir hikayeyi iki yakın arkadaşımdan hatırlıyorum aynı gün evlendiler 5 yıl önce doğal olarak birbirlerinin düğününe gidemediler kaç yıl çocuk istemediler en son hamile kaldılar aralarında birkaç gün vardı sonra ikisi de farklı sebeplerle erken doğum yaptılar ki aynı gün:) hep gülümsetir durumları. Sizin de benzer bir hikaye geliyor o yüzden

Sanırım haklısın uykusuzluk beni mahvediyor umarım bian önce gece meme sevdasından vazgeçer kızım sürekli emmeye kalkıyor ya da başka bişeye kalkıyor ama direkt mememe saldırıyor resmen eliyle kendi açıyor

Aslında benim kızımda öyle çok hareketli ve çabuk sıkılıyor ama sürekli değişe değişe oynatıyorum aktivitelerinden dolayı seveceğinide düşündüm indirimi ve doğum gününüde fırsat bilerek aldık hemen :)) teşekkür ederiz

Süt konusu konusulmus.
Ben bi hevesle 6 7 kere biberona doldurdum.verdim eline.icmedi.
Süt konusunda arastirmalari ve son gelismeleri bilmiyorum.cünkü hicbiseyi takip.etmiyorum.
Saldım çayira misali.metehan da ne varsa bizimle onu yiyor.aslinda metehan bunu yiyebilir mi diye yapiyorum yemekleri.belki de ondandir.
Su siralar yemek yedirmek zorlasti.2 lokma alip ayaga kalkiyor.totosuyla tepsiye oturmaya calisiyor.ayagini yemege sokuyor:)
Cok şirin oldular çok.yerim ben bu minnakları.

Arkadaşlar kim nerede oturuyordu bir ara sanki buluşma görüşme konuşulmuştu diye hatırlıyorum vazmıgeçildi askıda mı

Eminim ayrılma aşamasında çok zorluk çekicez. İlk çoçuk olmasının hevesi bizimki sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…