Peki olaya bebegin babaya benziyor olmasi degilde eslerin birbirine benziyor olusu gibi bakman
Himm bende takip edeyim bakayim icip icmedigi zamanlar ile arasindaki farka. Gerci gun mesela hic icmedi ama az sut kattigim kek yedirdim ona ozel yaptigim onu yedi. Sutlu tatlida mi tuketmiyor kizce peki? Heves bence direk istedigini cagirma gibi bisey
Her saat yaşıyorum o kilidi benKizlar benim beynim durdu, aksama ne yemek var sizlerde benim aklima hicbirsey gelmiyor. Hem bizim hem denizin yiyebilecegi birseyler olsun istiyorum ama kitlendim
Akşama Ankara uçağına atlayıp ilk toplantıyı Ankara'da yapma planlarıD dooris123 Ne güzel soru olmuş
Kabak dolmasını seçtim bendeanabelgunes 'ten
Bide eriste içimden geçmişti E elaelif123 yazmış, kemik suyuyla(agzından sular akan smile)
İstek parça gibi oldu,
Simay da kalkıyor 2 hafta oluyor.. Arkasını dönüp cama, perdeye yapışıyor hemen. En olmadı mutfak masasına çıkıp ortalığı talan ediyorBende yemekleri artik oyle yapiyorum hem Eyluste yer diyerek girisiyorum baharat atmiyorum buna ek. En olmadi tarhana pisiriyorum tertemiz babanemizin yaptigi. Eyluste bu ara mama sandalyesinden ayaga kalkmayi ogrenmis bildigin tutunup ayaga kalkaiyor bide kaslarini havaya kaldiriyor o an artik bizden mi gordu hayir oyle yapilmaz derken havadaysa kaslarimiz
Ne güzel oluuuuurAkşama Ankara uçağına atlayıp ilk toplantıyı Ankara'da yapma planlarısiparişler verildi, yemeye geliriz
Normal doğurup perti çıkanlardanım :) dikiş ağrısı aylarca geçmiyor. Üstüne oturamıyorsun. WC'de sıkıntı, ilişki sıkıntı.. Say say bitmez.. O yüzden sezaryeni, normali değil de, kolay iyileşeni makbuldür bence. Onun da bir garantisi yok. Hiç doğum yapmamış veya sadece sezaryen doğum yapmış kişilerin, aaa normal mi? tamam o zaman hemen ayaklanırsın demesine anlam veremiyorum mesela.. Her iki şekil doğurup, aman sezaryen rahatlıkmış diyeni de duydum, normal doğurup zorlanmadım diyeni de. Hem doğumum hem iyileşme sürecim zorlu oldu benim. Yaşıma da bağlı olabilir, kişisel de olabilir. Ama payıma düşen bu oldu.. Ne diyoruz? Geçti gitti, büyüdü bile bıdıklarEvet canim ben suni almaya basladigimda seninde sancilar baslamisti inan simdi diyorum ki ne cok takilmisim normale sezeryane herhalde ilk diye oysaki sezeryan normale gore daha risksiz geldi bana ben hemen ayaklandim belki yatsaydim farkli dusunebilirdim gerci
Cok sukur saglikla geldiler ya
Bir bahar ayı beğenip organizasyon yapmak hoş olur ama cidden. Şu an okullar, hastalıklar derken elimiz kolumuz bağlanıyor.. Hem bizim babamız da evde olur o zaman, işim kolaylaşır :))Ne güzel oluuuuurne sohbet edilir♥
B Bir mucize Ben Sakarya'dayım buarada.
Kasım'da mesela İstanbul'a gidecem diğer 2014 annelerinden azala azala kalan çekirdek bir grubumuz var, görüşüyoruz böyle. Onlarla toplanacağız. Çok güzel dostluklar
ben de normal dogum olur herhalde diye dusunuyordum ama bi yandan da korkuyordum.bebek ters oldugu icin randevulu sezaryan oldum.bi gittim grip oldugum icin yapmadi doktor.bikac gun sonra iyilesince gittim.39+1de uyuttular.uyandim ki bebek kucagimda.acikcasi hic boyle bi dogum hayal etmemistim ama cok iyi oldu.iyilesme sureci de cok uzun surmedi rahatti.kesinlikle normali sezaryani yok bu isin.cok kisisel ve doktora da bagli.1 yil oldu vay be.Normal doğurup perti çıkanlardanım :) dikiş ağrısı aylarca geçmiyor. Üstüne oturamıyorsun. WC'de sıkıntı, ilişki sıkıntı.. Say say bitmez.. O yüzden sezaryeni, normali değil de, kolay iyileşeni makbuldür bence. Onun da bir garantisi yok. Hiç doğum yapmamış veya sadece sezaryen doğum yapmış kişilerin, aaa normal mi? tamam o zaman hemen ayaklanırsın demesine anlam veremiyorum mesela.. Her iki şekil doğurup, aman sezaryen rahatlıkmış diyeni de duydum, normal doğurup zorlanmadım diyeni de. Hem doğumum hem iyileşme sürecim zorlu oldu benim. Yaşıma da bağlı olabilir, kişisel de olabilir. Ama payıma düşen bu oldu.. Ne diyoruz? Geçti gitti, büyüdü bile bıdıklar
Ay canim sen aklimdasin da tam olarak hangi gün bilmedigim icin kutlayamadim.Ali nin d gununu unuttunuz, kusura baktik, ama bi tepsi kek borek dolma gelirse affederiz hemen, hem de anında affederiz :))
Valla canim evde ne malzeme var bilmiyorum.ama mevsime uygun sebze icerikli pilavli biseyler yapabilirsin.cünkü simdi sebze bol.sağlikli.kişa çok özlicez.Kizlar benim beynim durdu, aksama ne yemek var sizlerde benim aklima hicbirsey gelmiyor. Hem bizim hem denizin yiyebilecegi birseyler olsun istiyorum ama kitlendim
Aman dikkat et canim.ben mama sandalyesini kaldirdim.düser sonra vicdan azabi çekerim.Bende yemekleri artik oyle yapiyorum hem Eyluste yer diyerek girisiyorum baharat atmiyorum buna ek. En olmadi tarhana pisiriyorum tertemiz babanemizin yaptigi. Eyluste bu ara mama sandalyesinden ayaga kalkmayi ogrenmis bildigin tutunup ayaga kalkaiyor bide kaslarini havaya kaldiriyor o an artik bizden mi gordu hayir oyle yapilmaz derken havadaysa kaslarimiz
E bebekten 60 a aldım. Uyku saatine yakin giydiriyorum, memnunum.B Bir mucize doğum gününüz kutlu olsun sağlıkla büyüsün kızçen nerelerden nereye dimi aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala...
E exelanss sizinde doğum gününüz kutlu olsun büyüyor minikler
Kızlar uyku tulumu hakkında ne öneriyorsunuz artık karar verip almam lazım ve Kerem çok terleyen bir bebek be konu benim kafa karıştırıcı çok pahalı olan modelim yoksa diğerlerinden birimi ?
Canim kerem çok terliyorsa uyku tulumu önermiyorum ben.bebekler kolayca bronşit olabiliyorlar.doktorumuz bebekler üsümekten değil terlemekten hasta olur demisti.B Bir mucize doğum gününüz kutlu olsun sağlıkla büyüsün kızçen nerelerden nereye dimi aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala...
Kızlar uyku tulumu hakkında ne öneriyorsunuz artık karar verip almam lazım ve Kerem çok terleyen bir bebek be konu benim kafa karıştırıcı çok pahalı olan modelim yoksa diğerlerinden birimi ?
Odasi pek güneş almiyor. Daha serin diğer yerlere göre, üstü ince oluyo, uyku tulumu giydirip yatiriyorum, asla battaniyeyi ustunde tutmadigindan kendimce uyku tulumunu örtü amacli kullaniyorum.E elaelif123 bize de dogum gunu hediyesi uyku tulumu getirecekler.ama su an evde corapsiz esofman alti ve kisa kollu tisortle yatiyor.ince penye bebek battaniyesini aciyor ve terliyor.bizim ev henuz cok sicak.tisortle ter icinde kaliyorum.ali terlemiyor mu su an uyku tulumuyla.meraktan soruyorum.
Hepimizin gunluk hayat icinde öyle farkli sorunlarimiz, farkli kosturmacalarimiz, farkli aile yapilarimiz var. Bunun dışında farkli kisiliklerimiz de var malum.. biliyoruz ki hepimiz bu minik kuzular icin elimizden gelenin en iyisini yapma telasindayiz, sadece anne degiliz, evlat, es, arkadas ve bu bir suru kimlik bazen hepimizi zorluyor. Hayat herkese farkli seyler yasatiyor, herkes gibiyiz: bazen mutlu, bazen mutsuz, bazen umutsuz bazen hüzünlü.. vee demem o ki hayat zaten kisa ve bazen cok zor, sessiz kalmak istemedim, arkadasligi bitirmek en kolayi, sadece yazmak istedim..Sevgiler
ferhunde001 plojovic
B Bir mucize doğum gününüz kutlu olsun sağlıkla büyüsün kızçen nerelerden nereye dimi aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala...
Kış geliyor, eve salincak almak istiyorum, evimiz buyuk degil ama kapali genis balkonumuz var. Güvenlikli, ucuz bi sey olsun istiyorum..alan tavsiyesi olan var mi?
voolnat aldim ben ama daha gelmedi teri cektigi konusunda iyi yorumlar vardi deneyince yazarimB Bir mucize doğum gününüz kutlu olsun sağlıkla büyüsün kızçen nerelerden nereye dimi aklıma geldikçe gözlerim doluyor hala...
Canim sanki cok giydiriyosun gibi geldi ben suan atlet bide pijama ile yatiriyorumCanim kerem çok terliyorsa uyku tulumu önermiyorum ben.bebekler kolayca bronşit olabiliyorlar.doktorumuz bebekler üsümekten değil terlemekten hasta olur demisti.
Metehan da cok terliyor.bu kis sürekli üst bas degsiiyordum.suda kaliyordu cocuk.
Simdi yerde yatiriyorum.cok dönüyor üstünu aciyor.bende 2 kat alt pijama(pamuklu) ve yarim kollu zibinla kazak penye bluz giydiriyorum.üst taraf cok terliyor cünkü.
Gece uyandigi zaman vücudu sicak degilse bi kolsuz süveter giydiriyorum.sabaha terlememis oluyor.sık sık uyanip uzerini de öetüyorum.terleyip hasta olmasindan iyidir.
Yine de sen bilirsin.minnoşlar hasta olmasin yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?