2018 Ekim Anneleri

Denemeye deger bu aksam tam 1 saat surdu savatan ciktim adeta
Buaralar gercekten ayri direniyor bizimki de. Dis geliyor falan ondandir diyorum ama dis belirtileri de kayboldu sanki, dis de yok belki yanlis yorumlamisimdir.
Dun iki kere evi gezdirdim bak kimse kalmadi herkes uyudu diye oyle ikna oldu uyumaya. Savasarak kendine ediyorsun ya, yarim saat beklemek istemiyorsan baktin uyumuyor al babasi de hemen:) 10-15 dk yat uzan dinlen isini yap sonra yine dene, baktin yine olmuyor yine aynisi. Ben de bir ara 1 saat savasirdim, sinir krizi sebebi ya cok zor.

Mesela sabah göz şişlikleri olmuyor.
Kabızlık hiç yaşamadı sonrasında. Ve boyu daha hızlı uzadı. Cildinin ayak bileklerine yakın pütürcükler oluyordu onlarda içmediğinden beri çıkmıyor.
Heveste başka bişy cidden :) bende parmak emen bebekleri severdim çokama başıma gelince onu bırakamaz diye korktum

Yaademek sizde benziyorsunuz eşler zamanla birbirine daha cok benziyor galiba,

Ali nin d gununu unuttunuz, kusura baktik, ama bi tepsi kek borek dolma gelirse affederiz hemen, hem de anında affederiz :))

pessinus bizde bondigonunki var, önceleri epey ilgisini cekerken, simdi dönup bakmiyo, simdi ilgisini ceken sey, evde ne kadar zararli tehlikeli seyler varsa onlar :))
Al bizden de o kadar her şeyin tadına bakıyor sağolsun oğlum halı yıkamadan önceki akşam geldi halılarım oğlum yatıp halıyı yalamış temiz olmuş mu diye

Al bizden de o kadar her şeyin tadına bakıyor sağolsun oğlum halı yıkamadan önceki akşam geldi halılarım oğlum yatıp halıyı yalamış temiz olmuş mu diye
Cocuk akilli, o kadar para verdik, iyi yikamislar mi diye test ediyo, kalite kontrol :))

Peki olaya bebegin babaya benziyor olmasi degilde eslerin birbirine benziyor olusu gibi bakman
Himm bende takip edeyim bakayim icip icmedigi zamanlar ile arasindaki farka. Gerci gun mesela hic icmedi ama az sut kattigim kek yedirdim ona ozel yaptigim onu yedi. Sutlu tatlida mi tuketmiyor kizce peki? Heves bence direk istedigini cagirma gibi bisey

Bende yemekleri artik oyle yapiyorum hem Eyluste yer diyerek girisiyorum baharat atmiyorum buna ek. En olmadi tarhana pisiriyorum tertemiz babanemizin yaptigi. Eyluste bu ara mama sandalyesinden ayaga kalkmayi ogrenmis bildigin tutunup ayaga kalkaiyor bide kaslarini havaya kaldiriyor o an artik bizden mi gordu hayir oyle yapilmaz derken havadaysa kaslarimiz

Kizlar benim beynim durdu, aksama ne yemek var sizlerde benim aklima hicbirsey gelmiyor. Hem bizim hem denizin yiyebilecegi birseyler olsun istiyorum ama kitlendim

Eksili kofteye ne dersin? Patates havucu cevir az yagda su koy haslansinlar, bi kenarda ufak ufak kofte hazirla yuvarla hemen elinde pirincte kat icine unla kaynayan suya at hepsi guzelce ozdeslessin denizede ezip yogurtlayip verebilirsin :)

Kizlar benim beynim durdu, aksama ne yemek var sizlerde benim aklima hicbirsey gelmiyor. Hem bizim hem denizin yiyebilecegi birseyler olsun istiyorum ama kitlendim
Kabak dolmasi yapabilirsin canim bu akaam onu yapicam dunde ispanak yedirmistim tuzunu koymadan pisiriyorum ayirip sonra kendimizinkine tuz ekliyorum

Bizimtepkilerimiz çok etkili oluyor o noktada. Mesela bizde de yapmaması gereken bir şeyde hayır diye kafasını ve parmağını sallıyor üstüne yapıyor:)

Evet canim ben suni almaya basladigimda seninde sancilar baslamisti inan simdi diyorum ki ne cok takilmisim normale sezeryane herhalde ilk diye oysaki sezeryan normale gore daha risksiz geldi bana ben hemen ayaklandim belki yatsaydim farkli dusunebilirdim gerci
Cok sukur saglikla geldiler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…