Bunu koparana kadar çektiğin sıkıntıları hatırlayıp ikinciyi daha bağımsız bir şekilde büyütmek isteyeceksinEminim ayrılma aşamasında çok zorluk denicez. İlk çoçuk olmasının hevesi bizimki sanırım
Hahaha adım gibi eminim öyle de olacakBunu koparana kadar çektiğin sıkıntıları hatırlayıp ikinciyi daha bağımsız bir şekilde büyütmek isteyeceksin
Ben İstanbul ya da Kocaeli yakını bi görüşme olursa gelebilirim :) İzmire de yazın kaçarsak bir gün ayarlayabilirim :)
Buaralar gercekten ayri direniyor bizimki de. Dis geliyor falan ondandir diyorum ama dis belirtileri de kayboldu sanki, dis de yokDenemeye deger bu aksam tam 1 saat surdu savatan ciktim adeta
Peki eger ozel olmayacaksa Sezende nasil farkliliklar gordun sut ile ilgili? Ben tamamiyle kapali degilim bu konuya ve inanir misin yalnizca ozeniyorumyani o biberonda veya bardakta sut gormek ve cocugun onu icmesi bana cok sempatik geliyor :) elbette yararlari zararlari vardir ama mesela icsede gun icinde tok tuttugundan cok teklif etmem herhalde diger besinleride alsin diye.
Amin, hepimizin kuzucuklarinin ilk yaslari guzelliklerle gelsin :) babanin canlisini gormeden bana benzeten tayfadasin:)
Zira ben bile ciddi derecede babasina benzetiyorum :))
Ali nin d gununu unuttunuz, kusura baktik, ama bi tepsi kek borek dolma gelirse affederiz hemen, hem de anında affederiz :))B Bir mucize E exelanss kızlar minnoşlarinızin doğumgünu kutlu olsun.sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürleri olsun.
Doğumgünlerini kutlayamadıklarimın da doğum günü kutlu olsun.kusuruma bakmayin.
Al bizden de o kadar her şeyin tadına bakıyor sağolsun oğlum halı yıkamadan önceki akşam geldi halılarım oğlum yatıp halıyı yalamış temiz olmuş mu diyepessinus bizde bondigonunki var, önceleri epey ilgisini cekerken, simdi dönup bakmiyo, simdi ilgisini ceken sey, evde ne kadar zararli tehlikeli seyler varsa onlar :))
Cocuk akilli, o kadar para verdik, iyi yikamislar mi diye test ediyo, kalite kontrol :))Al bizden de o kadar her şeyin tadına bakıyor sağolsun oğlum halı yıkamadan önceki akşam geldi halılarım oğlum yatıp halıyı yalamış temiz olmuş mu diye
Mesela sabah göz şişlikleri olmuyor.
Kabızlık hiç yaşamadı sonrasında. Ve boyu daha hızlı uzadı. Cildinin ayak bileklerine yakın pütürcükler oluyordu onlarda içmediğinden beri çıkmıyor.
Heveste başka bişy cidden :) bende parmak emen bebekleri severdim çokama başıma gelince onu bırakamaz diye korktum
Yaademek sizde benziyorsunuz eşler zamanla birbirine daha cok benziyor galiba,
Süt konusu konusulmus.
Ben bi hevesle 6 7 kere biberona doldurdum.verdim eline.icmedi.
Süt konusunda arastirmalari ve son gelismeleri bilmiyorum.cünkü hicbiseyi takip.etmiyorum.
Saldım çayira misali.metehan da ne varsa bizimle onu yiyor.aslinda metehan bunu yiyebilir mi diye yapiyorum yemekleri.belki de ondandir.
Su siralar yemek yedirmek zorlasti.2 lokma alip ayaga kalkiyor.totosuyla tepsiye oturmaya calisiyor.ayagini yemege sokuyor:)
Cok şirin oldular çok.yerim ben bu minnakları.
Kizlar benim beynim durdu, aksama ne yemek var sizlerde benim aklima hicbirsey gelmiyor. Hem bizim hem denizin yiyebilecegi birseyler olsun istiyorum ama kitlendim
Kabak dolmasi yapabilirsin canim bu akaam onu yapicam dunde ispanak yedirmistim tuzunu koymadan pisiriyorum ayirip sonra kendimizinkine tuz ekliyorumKizlar benim beynim durdu, aksama ne yemek var sizlerde benim aklima hicbirsey gelmiyor. Hem bizim hem denizin yiyebilecegi birseyler olsun istiyorum ama kitlendim
Bizimtepkilerimiz çok etkili oluyor o noktada. Mesela bizde de yapmaması gereken bir şeyde hayır diye kafasını ve parmağını sallıyor üstüne yapıyor:)Bende yemekleri artik oyle yapiyorum hem Eyluste yer diyerek girisiyorum baharat atmiyorum buna ek. En olmadi tarhana pisiriyorum tertemiz babanemizin yaptigi. Eyluste bu ara mama sandalyesinden ayaga kalkmayi ogrenmis bildigin tutunup ayaga kalkaiyor bide kaslarini havaya kaldiriyor o an artik bizden mi gordu hayir oyle yapilmaz derken havadaysa kaslarimiz
E exelanss , B Bir mucize yavrularınızın doğum günü kutlu olsun kızlar. Nice sağlıklı ve mutlu yaşları olsun güzel kızçelerin
Kofte ve cevizli eriste olacak.Kizlar benim beynim durdu, aksama ne yemek var sizlerde benim aklima hicbirsey gelmiyor. Hem bizim hem denizin yiyebilecegi birseyler olsun istiyorum ama kitlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?