2018 Ekim Anneleri

Ben de cimcik çorbasıyla kuru dolma yaptım bol ekşili:) yarın doğum günümüz var hem yemeğe hem misafire yapmış oldum işin kolayına kaçtım:)

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
U Umudumbitmedi_ canım ne bileyim üstünü örtmedende olurmu ki sanki üşür gibi geliyor İstanbuldayım ve evimiz doğalgazlı sıcak oluyor ama yinede bilemedim.
@plojovic ne güzel çözüm bulmuşsun kolsuz olunca üşümezler dimi off kendimi bir ikna edebilsem
@anabelgunes bahsettiğim pahalı model sanırım Merinos yünündenmiş değermi o kadar para vermeye bilemiyorum sonrada diyorum ooo nelere para verdik hiç kullanmadı bile ama aklım o modelde uzun süre kullanabiliyormuş

Duyduğuma gore bi kac sene götürüyormus her yil yenisi almaktansa desim aldim bizimki yatagin her yerine yattigi icin ortu tutmuyo onu giydiririm artik kafam rahat olir

voolnat aldim ben ama daha gelmedi teri cektigi konusunda iyi yorumlar vardi deneyince yazarim

Canim sanki cok giydiriyosun gibi geldi ben suan atlet bide pijama ile yatiriyorum
Canim burasi dogu.bide ilcede oturuyoruz.burda yazin da insanlar battaniyeyle yatar.sicak iklim olsa bu kadar giydirmem.dün gece tek kat uzun penye ve pijama giydirdim.gece ağlayarak uyandi.üsümüş.cunkü heryeri serindi.ılık değildi.biraz giydirdim.süveter giydirdim.battaniyeyle bastirdim.uyudu sabah kadar.üsümüş kuzum.
Istanbul sicak zaten canim.eviniz de ısıniyorsa sorun etme.güzelce giydir koy yerine:)

Kizlar hepiniz ayri ayri yemekleri yazmissiniz cok tesekkur ederim ama ben hicbirsey yapamadim deniz bana oyle bir yapisti ki, gun icerisinde 1 saat uyudu zaten. Asla yere birakamadim hep agladi buara bana acayip duskun. Kanguruyla sokaga attim en son kendimi. Suan belim okadar cok agriyor ki. Yenidogana donduk. Tek farki +7.5 kg Bu gidisle asla yuruyemeyecek cunku tam bir kucakci oldu kucakta eliyle beni yonlendiriyo Zaten o bebek arabasini resmen bosyere aldik. Bindigi sayilidir. Keske onu alacagimiza bir tane market arabasi alsaydik. Onda daha cok duruyor. Sokakta deli gibi gezerdim market arabasiyla.

Kabak dolmasi bugune kadar hic yapmadim biliyomusunuz:) ama kiymalisini ilk firsatta denicem:)
VosVos35 sen ankaraya bi gel kabak dolmasi kac cesit oluyosa okadar cesidini yapar onune koyarim:)

E exelanss aynen, m. sandalyesinden kalkmak istiyor, riskli
U Umudumbitmedi_ m. sandalyesi riskli ok de kaldirinca nasil besliyecegiz, m sandalye olmadan beslemek zor olmuyor mu, acele cevap :)
plojovic arkadasim cocugunda kullaniyordu, o tavandaki şey kopmus, cocuk yere sabit olandan alayim dedim.
pessinus aynen, çok memnun olurum, Eskisehir de olur, h bahcesini gezdiririz kuzulara.

Ben de yarın pazardan kabak alayım da yapayım ilk fırsatta..
Sen de yapınca çok nefis olacağına eminim canım benim
Bugün ben de yemek yapmadım. 4 Ekim hayvanları koruma günü için kurulan kermese gittim, ikramların nerdeyse hepsinden satın aldım. 2 Kutu ev yapımı yiyecekle döndüm eve

İnşallah bir gün bir araya gelme fırsatımız olur... Ankara'ya gelemesek bile, Ege tatil beldelerine gelirseniz beklerim diyip çıkıyorum işin içinden

Ben de cimcik çorbasıyla kuru dolma yaptım bol ekşili:) yarın doğum günümüz var hem yemeğe hem misafire yapmış oldum işin kolayına kaçtım:)

Kuru dolmaElinize sağlıkkk
En güzeli olmuş :)
Şimdiden kutlu olsuunyeni yaşı miniğinn

İşte daha soğuklar için yarım kol düşündüm içine uzun giyecek. Evimiz çok soğuk olmuyor. En önemli detay bu bence hepimizinki farklı, şehirler bile farkediyor.

Ben metehani oturmaya basladigi zamandann beri sofraya oturtmaya alistirdim.
Her zaman sağ tarafima oturur.üstüne sofrayi çekeeim.o da agzini acar yer.hım hım hım:)
Zaten metehan sofra serilince gelip.oturan cinsten bi cocuk.ama ali belki istahsiz kaçmak isteyebilir.onun icin de bildigin yöntemden devam.ama iste düsme riskine karsi emniyet kemerini sıkica bağlamak lazim.
Ben hic mama sandayesinde 3 öğun oturtamafim.lelimi çreksem kendisini hemen asagi atar.

Maşallah Mete bebeğe Benimki her koşulda girişiyor, tabak kaşık bardak bırakmıyor, bir güzel silkeliyor sofrayı. Geçen kış yer sofrasında yerken kızımı da ana kucağına koyuyordum, ordan izliyordu bizi. Mutfağa geçtikten sonra da bir müddet ana kucağında takıldı, daha sonra oturmaya başlayınca mama sandalyesine koydum. Emeklemeyi öğreneli hiç rahat durmuyor, sofrayı talan ediyor bir güzel. Mama sandalyesinde de kalkıyor bi süredir. Yer sofrası da kurdum, bu sefer siniyi kaldırıp sikleliyor, dayanamayıp yerine koyuyorum ben de..

Ayyy
Allah korusun.
Biçok arkadaşım svava(ikea) bile kullanıyor böyle bi sorun olmadı.O da cok güzeldir

Kizlar kizim dün sabah uyandiğinda ateşi vardi.. 38.5 hemen calpol verdik.. sonra doktora mesaj attim. 4 saatte bir ibufenle dönüşümlü verin dedi devam ederse.. 4 saat sonra düşüktü bende doktora mesaj attim atesi düştü ama öksürüyor hafiften dedim.. ozaman diş atesidir duştuyse dedi.. neyse bi saat sonra tekrar cikti.. bu durum surekli devam etti bu sabaha kadar ve doktora goturduk tahlil yapildi ve 6. hastalik dedi 3 gün atesi boyle cikicak hep uçuğu olan biri öpmüş dedi.. ates bitince de kirmizi döküntüsü olucak dedi.. sahidende ateş hic bitmiyor cocuk beziyle duruyor sadece.. biran önce iyileşir insallah..

Gecmis olsun canim insallah kolay atlatir kuzucuk

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun

Cok gecmis olsun atesten sonrasi rahat geciyor diye biliyorum. Umarim saglikla atlatirsiniz. Benim oglum da bu gece oksurmekten uyuyamiyor. Dun gece de vardi hafif oksuruk ama bu gece iyice artmis durumda. Uyumadan ihlamur yapmistim icmedi.

Yalniz bu doktorlarin agzina vallahi kirmizi biber surcem o olcak! Bilim tek degil mi? Hadi beslenme konusunda farkli gorusler olur anlarim. Ama ilac konusunda farkli gorusler olmasi gercekten rahatsiz ediyor. Bizim doktor ates dusuruculeri asla donusumlu vermememiz gerektigini soylemisti. Gercekten tum cocuk doktorlarini bir odaya toplican simdi oturup anlasin dicen!

Son düzenleme:
Ben tek uyku yapiyorum ya bugun acaba cocuga tek uyku az mi geliyor diye dusundum o kadar huysuzdu ki, ama uyutmaya calissam uyumazdi biliyorum. sizin ve bizim icin bu aralar yeni bir atak donemi basladi. Simsekli haftayi 23 ekim civari gosteriyor. Kasim basi gibi de bitiyor. Zaten artik herseye ya atak yada dis der oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…