Ben de cimcik çorbasıyla kuru dolma yaptım bol ekşili:) yarın doğum günümüz var hem yemeğe hem misafire yapmış oldum işin kolayına kaçtım:)D dooris123 Ne güzel soru olmuş
Kabak dolmasını seçtim bendeanabelgunes 'ten
Bide eriste içimden geçmişti E elaelif123 yazmış, kemik suyuyla(agzından sular akan smile)
İstek parça gibi oldu,
Ben çok isterim malum yaşadığım yere yakın kimse yok ankara da memlekete geçerken yol üstü bir gün neden olmasın hatta siz eskişehire gelirseniz orada da olabilir:)Yolu Ankaraya düşecek olup da Ali ve benimle tanismak isteyen olursa tanisiriz:)
Duyduğuma gore bi kac sene götürüyormus her yil yenisi almaktansa desim aldim bizimki yatagin her yerine yattigi icin ortu tutmuyo onu giydiririm artik kafam rahat olirTeşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
U Umudumbitmedi_ canım ne bileyim üstünü örtmedende olurmu ki sanki üşür gibi geliyor İstanbuldayım ve evimiz doğalgazlı sıcak oluyor ama yinede bilemedim.
@plojovic ne güzel çözüm bulmuşsun kolsuz olunca üşümezler dimi off kendimi bir ikna edebilsem
@anabelgunes bahsettiğim pahalı model sanırım Merinos yünündenmiş değermi o kadar para vermeye bilemiyorum sonrada diyorum ooo nelere para verdik hiç kullanmadı bile ama aklım o modelde uzun süre kullanabiliyormuş
Canim burasi dogu.bide ilcede oturuyoruz.burda yazin da insanlar battaniyeyle yatar.sicak iklim olsa bu kadar giydirmem.dün gece tek kat uzun penye ve pijama giydirdim.gece ağlayarak uyandi.üsümüş.cunkü heryeri serindi.ılık değildi.biraz giydirdim.süveter giydirdim.battaniyeyle bastirdim.uyudu sabah kadar.üsümüş kuzum.voolnat aldim ben ama daha gelmedi teri cektigi konusunda iyi yorumlar vardi deneyince yazarim
Canim sanki cok giydiriyosun gibi geldi ben suan atlet bide pijama ile yatiriyorum
Istanbul sicak zaten canim.eviniz de ısıniyorsa sorun etme.güzelce giydir koy yerine:)Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
U Umudumbitmedi_ canım ne bileyim üstünü örtmedende olurmu ki sanki üşür gibi geliyor İstanbuldayım ve evimiz doğalgazlı sıcak oluyor ama yinede bilemedim.
@plojovic ne güzel çözüm bulmuşsun kolsuz olunca üşümezler dimi off kendimi bir ikna edebilsem
@anabelgunes bahsettiğim pahalı model sanırım Merinos yünündenmiş değermi o kadar para vermeye bilemiyorum sonrada diyorum ooo nelere para verdik hiç kullanmadı bile ama aklım o modelde uzun süre kullanabiliyormuş
Ben de yarın pazardan kabak alayım da yapayım ilk fırsatta..Kizlar hepiniz ayri ayri yemekleri yazmissiniz cok tesekkur ederim ama ben hicbirsey yapamadimdeniz bana oyle bir yapisti ki, gun icerisinde 1 saat uyudu zaten. Asla yere birakamadim hep agladi buara bana acayip duskun. Kanguruyla sokaga attim en son kendimi. Suan belim okadar cok agriyor ki. Yenidogana donduk. Tek farki +7.5 kg Bu gidisle asla yuruyemeyecek cunku tam bir kucakci oldu kucakta eliyle beni yonlendiriyo Zaten o bebek arabasini resmen bosyere aldik. Bindigi sayilidir. Keske onu alacagimiza bir tane market arabasi alsaydik. Onda daha cok duruyor. Sokakta deli gibi gezerdim market arabasiyla.
Kabak dolmasi bugune kadar hic yapmadim biliyomusunuz:) ama kiymalisini ilk firsatta denicem:)
VosVos35 sen ankaraya bi gel kabak dolmasi kac cesit oluyosa okadar cesidini yapar onune koyarim:)
Ben de cimcik çorbasıyla kuru dolma yaptım bol ekşili:) yarın doğum günümüz var hem yemeğe hem misafire yapmış oldum işin kolayına kaçtım:)
Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için
Ben metehani oturmaya basladigi zamandann beri sofraya oturtmaya alistirdim.E exelanss aynen, m. sandalyesinden kalkmak istiyor, riskli
U Umudumbitmedi_ m. sandalyesi riskli ok de kaldirinca nasil besliyecegiz, m sandalye olmadan beslemek zor olmuyor mu, acele cevap :)
plojovic arkadasim cocugunda kullaniyordu, o tavandaki şey kopmus, cocuk yere sabit olandan alayim dedim.
pessinus aynen, çok memnun olurum, Eskisehir de olur, h bahcesini gezdiririz kuzulara.
Maşallah Mete bebeğeBen metehani oturmaya basladigi zamandann beri sofraya oturtmaya alistirdim.
Her zaman sağ tarafima oturur.üstüne sofrayi çekeeim.o da agzini acar yer.hım hım hım:)
Zaten metehan sofra serilince gelip.oturan cinsten bi cocuk.ama ali belki istahsiz kaçmak isteyebilir.onun icin de bildigin yöntemden devam.ama iste düsme riskine karsi emniyet kemerini sıkica bağlamak lazim.
Ben hic mama sandayesinde 3 öğun oturtamafim.lelimi çreksem kendisini hemen asagi atar.
E exelanss aynen, m. sandalyesinden kalkmak istiyor, riskli
U Umudumbitmedi_ m. sandalyesi riskli ok de kaldirinca nasil besliyecegiz, m sandalye olmadan beslemek zor olmuyor mu, acele cevap :)
plojovic arkadasim cocugunda kullaniyordu, o tavandaki şey kopmus, cocuk yere sabit olandan alayim dedim.
pessinus aynen, çok memnun olurum, Eskisehir de olur, h bahcesini gezdiririz kuzulara.
Gecmis olsun canim insallah kolay atlatir kuzucukKizlar kizim dün sabah uyandiğinda ateşi vardi.. 38.5 hemen calpol verdik.. sonra doktora mesaj attim. 4 saatte bir ibufenle dönüşümlü verin dedi devam ederse.. 4 saat sonra düşüktü bende doktora mesaj attim atesi düştü ama öksürüyor hafiften dedim.. ozaman diş atesidir duştuyse dedi.. neyse bi saat sonra tekrar cikti.. bu durum surekli devam etti bu sabaha kadar ve doktora goturduk tahlil yapildi ve 6. hastalik dedi3 gün atesi boyle cikicak hep uçuğu olan biri öpmüş dedi.. ates bitince de kirmizi döküntüsü olucak dedi.. sahidende ateş hic bitmiyor cocuk beziyle duruyor sadece.. biran önce iyileşir insallah..
Kizlar kizim dün sabah uyandiğinda ateşi vardi.. 38.5 hemen calpol verdik.. sonra doktora mesaj attim. 4 saatte bir ibufenle dönüşümlü verin dedi devam ederse.. 4 saat sonra düşüktü bende doktora mesaj attim atesi düştü ama öksürüyor hafiften dedim.. ozaman diş atesidir duştuyse dedi.. neyse bi saat sonra tekrar cikti.. bu durum surekli devam etti bu sabaha kadar ve doktora goturduk tahlil yapildi ve 6. hastalik dedi3 gün atesi boyle cikicak hep uçuğu olan biri öpmüş dedi.. ates bitince de kirmizi döküntüsü olucak dedi.. sahidende ateş hic bitmiyor cocuk beziyle duruyor sadece.. biran önce iyileşir insallah..
Cok gecmis olsun atesten sonrasi rahat geciyor diye biliyorum. Umarim saglikla atlatirsiniz. Benim oglum da bu gece oksurmekten uyuyamiyor. Dun gece de vardi hafif oksuruk ama bu gece iyice artmis durumda. Uyumadan ihlamur yapmistim icmedi.Kizlar kizim dün sabah uyandiğinda ateşi vardi.. 38.5 hemen calpol verdik.. sonra doktora mesaj attim. 4 saatte bir ibufenle dönüşümlü verin dedi devam ederse.. 4 saat sonra düşüktü bende doktora mesaj attim atesi düştü ama öksürüyor hafiften dedim.. ozaman diş atesidir duştuyse dedi.. neyse bi saat sonra tekrar cikti.. bu durum surekli devam etti bu sabaha kadar ve doktora goturduk tahlil yapildi ve 6. hastalik dedi3 gün atesi boyle cikicak hep uçuğu olan biri öpmüş dedi.. ates bitince de kirmizi döküntüsü olucak dedi.. sahidende ateş hic bitmiyor cocuk beziyle duruyor sadece.. biran önce iyileşir insallah..
Ben tek uyku yapiyorum ya bugun acaba cocuga tek uyku az mi geliyor diye dusundum o kadar huysuzdu ki, ama uyutmaya calissam uyumazdi biliyorum. sizin ve bizim icin bu aralar yeni bir atak donemi basladi. Simsekli haftayi 23 ekim civari gosteriyor. Kasim basi gibi de bitiyor. Zaten artik herseye ya atak yada dis der oldum.Ben yakinda cildiricam heralde uyumuyor resmen aksam ustu uykusunu ne yaptiysam uyamadi hadi tamam gece uyusun dedim bu seferde uykusu olduğu için huysuzluk yapip durdu cok yorulduğu icin de gece uykusuna gecis yine kabus oldu.
Su annenin nazari için ne yapiyoduk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?