- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Cok gecmis olsun atesten sonrasi rahat geciyor diye biliyorum. Umarim saglikla atlatirsiniz. Benim oglum da bu gece oksurmekten uyuyamiyor. Dun gece de vardi hafif oksuruk ama bu gece iyice artmis durumda. Uyumadan ihlamur yapmistim icmedi.
Yalniz bu doktorlarin agzina vallahi kirmizi biber surcem o olcak! Bilim tek degil mi? Hadi beslenme konusunda farkli gorusler olur anlarim. Ama ilac konusunda farkli gorusler olmasi gercekten rahatsiz ediyor. Bizim doktor ates dusuruculeri asla donusumlu vermememiz gerektigini soylemisti. Gercekten tum cocuk doktorlarini bir odaya toplican simdi oturup anlasin dicen!
Gunduz oksurugu okadar cok olmuyor, cok seyrek ve kesik kesik ama gece artiyor onu uyandiriyor. Uyku sersemiyken buzdolabinin onune gotururmek pek istemiyorum acikcasi cok zorda kalirsam gotururum o ayri. Sabah yaptigim sarimsakli corap geceye de etki eder mi? Bugun biraz dolanayim umarim yerli sarimsak bulabilirim. SuJok cok ilgimi ceken biraey degil aslinda ama cok zorlayici degilse deneyebilirim:)Çok tıkanır gibi öksürürse soğuk rahatlatır, yani buzluğu açıp ferah nefes aldırabilirsin.
Öksürük için denemek istersen sarımsağı ezip zeytinyağı koyup ayakaltlarına sürüp kalınca bir corap giydirebilirsin :) (sarımsak yağıda olur)
Sarımsak çin sarımsağı olmazsa hızlı sonuç alacaksındır diye kötü bir not ekleyim.
SuJok ilgini çekerse daha yapabileceğin bikaç şey ekleyebilirim :)
Dişler Simay'da da gıcık bir öksürüğe sebep oluyor.
İlaçlar konusu malesef öyle.Bu yüzden annelere çok iş düşüyor.Kendini güncelleyebilmiş doktorlara, öğretmenlere ihtiyaç var. Okudum bitti, oldum ben demek çağın dışına atıyor.
Bizde ebebegin en basit modeli var kemeri baglamazsam 3 sn icinde oglum tepsisinde oturuyor oluyor:)E elaelif123 bizim mama sandalyeleri ayniydi.chicodan cikamiyor zaten tepsisini baya beriye cektigimiz icin.orta kademede bazen uyuyakalinca ben de kahvemi iciyorum icerde.ama ebebekteki en basit model var ya.sizde de pilsan vardi sanirim onda kemerleri baglamak sart.cok rahat bacaklar cikiyor donuyor filan.
Dun gece cok uykusuz kaldim. Deniz 7de uyandi, esim aldi 9.30a kadar uyudum, onceden haftasonu 9.30da uyanamazdim simdi sanki oglene kadar uyumusum gibi hissediyorum:) ankarada da hava tam uyumalik... ahhh ahhhTam boyle oglene kadar yataktan cikma uyu havasi var onceden uyurdum ah ah
İhlas, Nas, Felak okuyorsun rahatlıyor çocuk :)Ben yakinda cildiricam heralde uyumuyor resmen aksam ustu uykusunu ne yaptiysam uyamadi hadi tamam gece uyusun dedim bu seferde uykusu olduğu için huysuzluk yapip durdu cok yorulduğu icin de gece uykusuna gecis yine kabus oldu.
Su annenin nazari için ne yapiyoduk ya
Dun aksam dışarı ciktik aslinda ama bu seferde asiri yorgunluktan uyuyamadi aksam ustu uykusunu uyumamisti. Birde babasinin kucaginda sallanmaya alismista olabilir benimkinde rahat edemiyoda geniş genis iyi geliyo heralde hemen uyuyo oyleİhlas, Nas, Felak okuyorsun rahatlıyor çocuk :)
Bu aralar benim kuzu da çok keyifsiz. Mevsim geçişi mi, yoğun bir atak mı, diş mi, hepsi birden mi... Çok etkilendi yavrular. Kucağımdan inmiyor resmen. Bırakır bırakmaz ağlıyor. Sürekli oyunlar, şarkılar, danslar.. Ama yemekleri kim yapacak :) şimdi uyudu da biraz dinleniyorum.. Uyanmadan bir şeyler pişirebilirim inşallah..
Atlas akşam üzeri uyumuyorsa dışarı çıkarıp zaman geçirmek iyi gelebilir. Böylece hava kararınca iyice uykusu gelip uyuması kolaylaşır diye düşünüyorum (çok da geciktirip uykuyu iyice kaçırmadan). Yolda eve dönen insanları gösterip 'akşam oldu, herkes uyumaya gidiyor' diyebilir gezdiren :) @dooris123 ışıkları kapatıp evi dolaştırıyordu, herkesin uyuduğuna ikna etmek için
Gunduz oksurugu okadar cok olmuyor, cok seyrek ve kesik kesik ama gece artiyor onu uyandiriyor. Uyku sersemiyken buzdolabinin onune gotururmek pek istemiyorum acikcasi cok zorda kalirsam gotururum o ayri. Sabah yaptigim sarimsakli corap geceye de etki eder mi? Bugun biraz dolanayim umarim yerli sarimsak bulabilirim. SuJok cok ilgimi ceken biraey degil aslinda ama cok zorlayici degilse deneyebilirim:)
Bizde ebebegin en basit modeli var kemeri baglamazsam 3 sn icinde oglum tepsisinde oturuyor oluyor:)
Sizin bir çok yazınızı hep ekran görüntüsü alıyorum. İyi ki varsınız.O son raddede nefesini rahatlatmak istediğinde bir çıkış yolu gibi düşün serin hava.
Geceyede etki eder çünkü vücuduna etki edecek bişy.
Sujok elimizde ayagımızda, bütün ve mikro şekilde tüm vücut sisteminin olması.Aparatlar dışında noktalara tohum tedaviside uygulanıyor.Yani ayağının altına yapacağında aynı şey. Başparmak altı ve kıvrılan o iç boğum yüz ve boyun kısmı mesela, sürerken atlamazsın orayıda.
Dişler gelsinde kolaylıkla inşallah gerek kalmaz bile hiçbiirne
Ben de ankaradayım. Tanışma olursa seve seve katılırım.Yolu Ankaraya düşecek olup da Ali ve benimle tanismak isteyen olursa tanisiriz:)
Sizin bir çok yazınızı hep ekran görüntüsü alıyorum. İyi ki varsınız.
Ben de ankaradayım. Tanışma olursa seve seve katılırım.
Aranizda yuruyen bebekleri duyunca cok heyecanlaniyorum benim oglum ne zaman yuruyecek acaba ?
1 aydir siraliyor.
Bir de cok merakli. Her seyi karistiriyor.
Konusmaya gelince Simdilik sadece baba diyor. Bir de veve gege gibi alamsiz heceler.
biz yarin dogumgununu yapicaz (2ekim normalde). bi ev bulusmasi guzel olur aslinda rahat rahat dolanir bebisler.haftaici hergun bize uygun :)
Valla bende anlamiyorum nasil hepsi baska bisey söylüyor.. ama aciklamasi söyleydi surekli calpol verirsen böbrekli zarar gorur, surekli ibufen verirsenkaraciğeri zarar görür o yuzden dönüşümlü verin dediCok gecmis olsun atesten sonrasi rahat geciyor diye biliyorum. Umarim saglikla atlatirsiniz. Benim oglum da bu gece oksurmekten uyuyamiyor. Dun gece de vardi hafif oksuruk ama bu gece iyice artmis durumda. Uyumadan ihlamur yapmistim icmedi.
Yalniz bu doktorlarin agzina vallahi kirmizi biber surcem o olcak! Bilim tek degil mi? Hadi beslenme konusunda farkli gorusler olur anlarim. Ama ilac konusunda farkli gorusler olmasi gercekten rahatsiz ediyor. Bizim doktor ates dusuruculeri asla donusumlu vermememiz gerektigini soylemisti. Gercekten tum cocuk doktorlarini bir odaya toplican simdi oturup anlasin dicen!
Tşk ederim.U Umudumbitmedi_ yer sofrasinda yiyorsunuz de mi, orda rahat duruyorsa tabi iyi, guvenlikli, ayrica Metehan in annesi ne leziz yemekler koyuyo ki kuzu gibi oturuyor annesinin dizinin dibinde, de mi :))
Tskler canim.Maşallah Mete bebeğeBenimki her koşulda girişiyor, tabak kaşık bardak bırakmıyor, bir güzel silkeliyor sofrayı. Geçen kış yer sofrasında yerken kızımı da ana kucağına koyuyordum, ordan izliyordu bizi. Mutfağa geçtikten sonra da bir müddet ana kucağında takıldı, daha sonra oturmaya başlayınca mama sandalyesine koydum. Emeklemeyi öğreneli hiç rahat durmuyor, sofrayı talan ediyor bir güzel. Mama sandalyesinde de kalkıyor bi süredir. Yer sofrası da kurdum, bu sefer siniyi kaldırıp sikleliyor, dayanamayıp yerine koyuyorum ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?