2018 Ekim Anneleri

Kazaya üzüldüm canim insallah cani çok yanmamistir. Isin kolayinida bulmuslar onune tablet koyarak. Dogum gununden once kestireyim istiyorum bende aslinda ama pekte vaktim kalmadi 17 si hafta icine geliyor diye 12 sinde yapicam

Ben 6 sene çocuk olmayınca kendimi mutfağa verdim sanırım ondan hep yemek pasta börek ne bileyim arkadaş doğum yapar kokulu taşı benden doğum günü kutlar şeker hamurlu kurabiyesi benden hastane için dağıtmalık hediyelikler falan vaktim çokmuş:))))

Teşekkür ederim kızlar şimdilik kızım daha iyi ama ateş inip çıkıyor antibiyotik başladı dr inş iyi gelir. Etiketlerken kaçırırım diye yazayım toptan dedim çok teşekkürler hepinize
Geçmiş olsun canım havalarda soğudu dikkat etmek lazım daha iyi olmuştur inşallah kızın

Benimki kız ama öyle tatliş tatliş toka takamıyorum anında çıkarıyor :)))

Geçmiş olsun canım havalarda soğudu dikkat etmek lazım daha iyi olmuştur inşallah kızın
Çok şükür canım biraz daha iyi şimdi. Boğaz enfeksiyonu olmuş baya kötü boğazı dedi dr dün tekrar götürdüm de antibiyotiğe başladık işte onu kullanacağız ve yaşayacağımız diğet hastalıkların öncüsü sanırım bu. Anaokuluna başladığı için daha neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz. Teşekkür ederim

Saglik ocagi asilari bugun yapildi 3 ekim dogumlu biliyosun.
Aylik kontrolde dr muz nimenrix ve bexeronun dozlarini 13. Ayda yapacagini soyledi.
İyi aksamlar dilerim
Bexero 9 ve 11de oldu bitti. Ben de bu ay götürmiyim o zaman. Babası gelince normal kontrole götürürüz. Hastane uzak biraz. Taksiyle uğraşamam şimdi.

Geçmiş olsun canım. Bu sene bağışıklık senesi olacak yavrunun.

İsabelle Filliozat'ın kitabını terapist arkadasım önermişti çok beğendim bende şimdi dediğini ve diğer kitaplarınıda sepete ekledim :)
Bilinçli Bebek okumuştum Simay doğunca hatta ara ara tekrar ettim :) Aynı yazarın Çocugunuza Kulak Verin kitabınıda okudum o da 2-8 yaş.
Kendim için olanlarıda araya sıkıştırınca çok oluyor 2 kitap döndüre döndüre okuyorum :)
Mustafa Kaya Su Kanunu'na başlamak için hızlandırılmış tura girdimElime yapıştı kaldı 'Senin Hakkında Yedi Sey Düşündüm'

Geçmiş olsun canım. Bu sene bağışıklık senesi olacak yavrunun.
Teşekkür ederim canım sabaha kadar mahvoldum bir kızım uyandı bir oğlum hatta iki kez de birlikte uyanıp ağladılar eşim yoktu nöbetteydi yetişmekte zorlandım üstüne ben de hasta oluyorum öksürmeye ve burun akıntısına başladık geçmiş olsun

İlk sene mi daha zor ilkokul mu acaba
Geçmiş olsun tekrar.
Probiyotik ekledi mi doktorunuz ilaca ek?

Son gönderinide şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun

İlk sene mi daha zor ilkokul mu acaba
Geçmiş olsun tekrar.
Probiyotik ekledi mi doktorunuz ilaca ek?

Son gönderinide şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun
Ben ne zaman başlanırsa başlansın ilk senenin zor olduğunu düşünüyorum çünkü farklı mikroplarla ilk ne zaman tanışırsa o kadar çok etkileyecek. Bağışıklık için propolis vardı onu vereceğim bir de bitkisel içerikli vitamin takviyesi aldım hemşire arkadaşlarım var onların da telkinleriyle. Bakalım ne kadar etkisi olacak. Teşekkür ederim canım o kadar zorlanıyorum ki sabah kalkarken yakında kazıyarak kaldıracaklar:) çok yorgunum...

Gecmiş olsun canım zor bır gece olmus. buyugunu bıraz yatıp dınlenmeye ıkna edersen kucugunun pesinden kosmak daha kolay olur sankı

Gecmiş olsun canım zor bır gece olmus. buyugunu bıraz yatıp dınlenmeye ıkna edersen kucugunun pesinden kosmak daha kolay olur sankı
Hasta olduğu için sürekli ağlayarak uyanıyor bu sıra ve uyku haliyle sakinleştiremiyoruz bir süre canım sürekli beni yanında istiyor. Yatağım kızımın yatağı ve oğlumun odası arasında mekik dokudum. Normalde sadece tuvaleti geldiğinde kalkar kızım bugünler biraz farklı

çok sağol canım

Çok gelmiş oldun rabbim şifa versin yavrulara dizinde gücünüzü kuvvetinizi arttırsın

Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin İnşallah sizde hasta olmadan atlatırsınız ailece.

Geçmiş olsun canım, inşallah daha fazla hasta olmaz kuzu
Bugün ben de göndermedim okula, öksürüyor, hiç keyfi yok. Geçmedi şu öksürük bir türlü.. Günlük etkinlik fotoğraflarına bakıyorum başka fire yok maşallah, benimki ise hep hasta ilk senesi olduğu için daha çok etkileniyor sanırım.

Bana da oğlum öyle gelir berber sonrası daha bir büyümüş, yakışıklı gelir gözüme.. Nazarlara gelmesinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…