Kazaya üzüldüm canim insallah cani çok yanmamistir. Isin kolayinida bulmuslar onune tablet koyarak. Dogum gununden once kestireyim istiyorum bende aslinda ama pekte vaktim kalmadi 17 si hafta icine geliyor diye 12 sinde yapicamDeniz tras ettirdik. Randevumuz 19.00daydi biraz erken gidip disardaki oyun alaninda oyalandik biz beklerken istanasiz her cocuk agladi tras olurken. Bir arabanin icerisine oturtuyorlar karsisinda tablet var ordan birseyler aciyor. Adamin eli cok hizli zaten hizli olmasi gerek 5 dk falan surdu zaten. Baslarda guzeldi hersey ama bizimki cok kipir kipirdi tras makinesini almaya calisiyodu hep, bir noktadan sonra ciglik kiyamet. Birden bire oldu ama aglama sonradan farketmedim kulaginin ic kismi kanamis ona agladi buyuk ihtimal. Esim kanamanin normal oldugunu adamin sucu olmadigini soyledi ben pek bilemiyorum tabi bu isleri.ferhunde001 senin esin kendi tras ediyordu, sizde de yara vs oluyor mu?
Tras olduktan sonra oglum cok yakisikli oldu, sanki daha bi buyudu:) baka baka doyamadim, tabi kargaya yavrusu kuzgun gorunurmus muhabbeti de olabilir durumum:)
Ben 6 sene çocuk olmayınca kendimi mutfağa verdim sanırım ondan hep yemek pasta börek ne bileyim arkadaş doğum yapar kokulu taşı benden doğum günü kutlar şeker hamurlu kurabiyesi benden hastane için dağıtmalık hediyelikler falan vaktim çokmuş:))))Sevinirdim :)) kolay neyse onlari yapiyorum. Mesela hiç karniyarik yapmadım, uzun iş, patlican yemegi yaparim. Tarhana, sehriye, mercimek ve yayla dışında corba bilmiyorum. (Ali ye sebze çorbası yapiyorum) Veya uzun ugras tatlilar degil de helva yaparim. Hep en kolayi.
Geçmiş olsun canım havalarda soğudu dikkat etmek lazım daha iyi olmuştur inşallah kızınTeşekkür ederim kızlar şimdilik kızım daha iyi ama ateş inip çıkıyor antibiyotik başladı dr inş iyi gelir. Etiketlerken kaçırırım diye yazayım toptan dedim çok teşekkürler hepinize
Benimki kız ama öyle tatliş tatliş toka takamıyorum anında çıkarıyor :)))Ya evet sorma :) o tarz kuaförler var evet ama 80 lira istiyolar bide azcik onlerini kestirsem yeter bebeksi hali gitmesjn istiyorum cok keserler diyede korkuyorum acikcasi kendi kuaforume gotursem durur mu acaba kiz olsa tepesen bi tatlis toka takardim olurdu
Çok şükür canım biraz daha iyi şimdi. Boğaz enfeksiyonu olmuş baya kötü boğazı dedi dr dün tekrar götürdüm de antibiyotiğe başladık işte onu kullanacağız ve yaşayacağımız diğet hastalıkların öncüsü sanırım bu. Anaokuluna başladığı için daha neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz. Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım havalarda soğudu dikkat etmek lazım daha iyi olmuştur inşallah kızın
Bexero 9 ve 11de oldu bitti. Ben de bu ay götürmiyim o zaman. Babası gelince normal kontrole götürürüz. Hastane uzak biraz. Taksiyle uğraşamam şimdi.Saglik ocagi asilari bugun yapildi 3 ekim dogumlu biliyosun.
Aylik kontrolde dr muz nimenrix ve bexeronun dozlarini 13. Ayda yapacagini soyledi.
İyi aksamlar dilerim
Geçmiş olsun canım. Bu sene bağışıklık senesi olacak yavrunun.Çok şükür canım biraz daha iyi şimdi. Boğaz enfeksiyonu olmuş baya kötü boğazı dedi dr dün tekrar götürdüm de antibiyotiğe başladık işte onu kullanacağız ve yaşayacağımız diğet hastalıkların öncüsü sanırım bu. Anaokuluna başladığı için daha neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz. Teşekkür ederim
Biz 2 kez kestirdik cnm. Eline bir oyuncak verdi babasının kucağındaydı zaten. Sonlara doğru mızmızlandı sadece. Kesimden sonra çok yakışıklı oluyorlar.
Ben de bir öneride bulunayımarkadaşımın tavsiyesi ile şuan okuduğum Isabelle Filliozat’ın çocuğun duygusal dünyası kitabı bence her ebeveynin okuması gereken bir kitap. Belli bir süre sonra tekrar okumayı düşünüyorum umarım kitabı bitirdikten sonra da aynı fikirde olurum bir de benim pek beğenmediğim ama eşimin beğendiği Aletha solter bilinçli bebek var. Fikir olsun plojovic
Teşekkür ederim canım sabaha kadar mahvoldum bir kızım uyandı bir oğlum hatta iki kez de birlikte uyanıp ağladılarGeçmiş olsun canım. Bu sene bağışıklık senesi olacak yavrunun.
Çok şükür canım biraz daha iyi şimdi. Boğaz enfeksiyonu olmuş baya kötü boğazı dedi dr dün tekrar götürdüm de antibiyotiğe başladık işte onu kullanacağız ve yaşayacağımız diğet hastalıkların öncüsü sanırım bu. Anaokuluna başladığı için daha neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz. Teşekkür ederim
Ben ne zaman başlanırsa başlansın ilk senenin zor olduğunu düşünüyorum çünkü farklı mikroplarla ilk ne zaman tanışırsa o kadar çok etkileyecek. Bağışıklık için propolis vardı onu vereceğim bir de bitkisel içerikli vitamin takviyesi aldım hemşire arkadaşlarım var onların da telkinleriyle. Bakalım ne kadar etkisi olacak. Teşekkür ederim canım o kadar zorlanıyorum ki sabah kalkarken yakında kazıyarak kaldıracaklar:) çok yorgunum...İlk sene mi daha zor ilkokul mu acaba
Geçmiş olsun tekrar.
Probiyotik ekledi mi doktorunuz ilaca ek?
Son gönderinide şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun
Gecmiş olsun canım zor bır gece olmus. buyugunu bıraz yatıp dınlenmeye ıkna edersen kucugunun pesinden kosmak daha kolay olur sankıTeşekkür ederim canım sabaha kadar mahvoldum bir kızım uyandı bir oğlum hatta iki kez de birlikte uyanıp ağladılareşim yoktu nöbetteydi yetişmekte zorlandım üstüne ben de hasta oluyorum öksürmeye ve burun akıntısına başladık geçmiş olsun
Hasta olduğu için sürekli ağlayarak uyanıyor bu sıra ve uyku haliyle sakinleştiremiyoruz bir süre canım sürekli beni yanında istiyor. Yatağım kızımın yatağı ve oğlumun odası arasında mekik dokudum. Normalde sadece tuvaleti geldiğinde kalkar kızım bugünler biraz farklıGecmiş olsun canım zor bır gece olmus. buyugunu bıraz yatıp dınlenmeye ıkna edersen kucugunun pesinden kosmak daha kolay olur sankı
Biz 2 kez kestirdik cnm. Eline bir oyuncak verdi babasının kucağındaydı zaten. Sonlara doğru mızmızlandı sadece. Kesimden sonra çok yakışıklı oluyorlar.
Ben de bir öneride bulunayımarkadaşımın tavsiyesi ile şuan okuduğum Isabelle Filliozat’ın çocuğun duygusal dünyası kitabı bence her ebeveynin okuması gereken bir kitap. Belli bir süre sonra tekrar okumayı düşünüyorum umarım kitabı bitirdikten sonra da aynı fikirde olurum bir de benim pek beğenmediğim ama eşimin beğendiği Aletha solter bilinçli bebek var. Fikir olsun plojovic
yas farki az olunca bol bol enerji ve sabir gerekicek :) hamilelik gunlugunu gorunce bi degisik hissettim ya.gun sayiyorduk burda.tekrar ayni heyecani yasiycaksin ne guzel.çok sağol canım
Çok gelmiş oldun rabbim şifa versin yavrulara dizinde gücünüzü kuvvetinizi arttırsınÇok şükür canım biraz daha iyi şimdi. Boğaz enfeksiyonu olmuş baya kötü boğazı dedi dr dün tekrar götürdüm de antibiyotiğe başladık işte onu kullanacağız ve yaşayacağımız diğet hastalıkların öncüsü sanırım bu. Anaokuluna başladığı için daha neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz. Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin İnşallah sizde hasta olmadan atlatırsınız ailece.Teşekkür ederim canım sabaha kadar mahvoldum bir kızım uyandı bir oğlum hatta iki kez de birlikte uyanıp ağladılareşim yoktu nöbetteydi yetişmekte zorlandım üstüne ben de hasta oluyorum öksürmeye ve burun akıntısına başladık geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım, inşallah daha fazla hasta olmaz kuzuÇok şükür canım biraz daha iyi şimdi. Boğaz enfeksiyonu olmuş baya kötü boğazı dedi dr dün tekrar götürdüm de antibiyotiğe başladık işte onu kullanacağız ve yaşayacağımız diğet hastalıkların öncüsü sanırım bu. Anaokuluna başladığı için daha neler bekliyor bizi yaşayıp göreceğiz. Teşekkür ederim
Bana da oğlum öyle gelir berber sonrasıDeniz tras ettirdik. Randevumuz 19.00daydi biraz erken gidip disardaki oyun alaninda oyalandik biz beklerken istanasiz her cocuk agladi tras olurken. Bir arabanin icerisine oturtuyorlar karsisinda tablet var ordan birseyler aciyor. Adamin eli cok hizli zaten hizli olmasi gerek 5 dk falan surdu zaten. Baslarda guzeldi hersey ama bizimki cok kipir kipirdi tras makinesini almaya calisiyodu hep, bir noktadan sonra ciglik kiyamet. Birden bire oldu ama aglama sonradan farketmedim kulaginin ic kismi kanamis ona agladi buyuk ihtimal. Esim kanamanin normal oldugunu adamin sucu olmadigini soyledi ben pek bilemiyorum tabi bu isleri.ferhunde001 senin esin kendi tras ediyordu, sizde de yara vs oluyor mu?
Tras olduktan sonra oglum cok yakisikli oldu, sanki daha bi buyudu:) baka baka doyamadim, tabi kargaya yavrusu kuzgun gorunurmus muhabbeti de olabilir durumum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?