İsabelle Filliozat'ın kitabını terapist arkadasım önermişti çok beğendim bende şimdi dediğini ve diğer kitaplarınıda sepete ekledim :)
Bilinçli Bebek okumuştum Simay doğunca hatta ara ara tekrar ettim :) Aynı yazarın Çocugunuza Kulak Verin kitabınıda okudum o da 2-8 yaş.
Kendim için olanlarıda araya sıkıştırınca çok oluyor 2 kitap döndüre döndüre okuyorum :)
Mustafa Kaya Su Kanunu'na başlamak için hızlandırılmış tura girdimElime yapıştı kaldı 'Senin Hakkında Yedi Sey Düşündüm'
Ne benim oglum ne de ondan once oturtulan hicbir cocuk tabletle ilgilenmedi aslinda. Kestirince bebeklikten cikti sanki:) ben hic dogumgunu yapmayacagim ya, bir ara heveslenir gibi oldum suan hic hevesim yok:) buyuyunce organizasyonlar yapariz. Kutlamaya az kalmis:)Kazaya üzüldüm canim insallah cani çok yanmamistir. Isin kolayinida bulmuslar onune tablet koyarak. Dogum gununden once kestireyim istiyorum bende aslinda ama pekte vaktim kalmadi 17 si hafta icine geliyor diye 12 sinde yapicam
En kilitleyici sebep zaten hastalık, üstüne sende kendini iyi hissetmezken daha zor.Allah beterinden korusun tabii ama yaşarkende o an'ı biliyor insan.Ben ne zaman başlanırsa başlansın ilk senenin zor olduğunu düşünüyorum çünkü farklı mikroplarla ilk ne zaman tanışırsa o kadar çok etkileyecek. Bağışıklık için propolis vardı onu vereceğim bir de bitkisel içerikli vitamin takviyesi aldım hemşire arkadaşlarım var onların da telkinleriyle. Bakalım ne kadar etkisi olacak. Teşekkür ederim canım o kadar zorlanıyorum ki sabah kalkarken yakında kazıyarak kaldıracaklar:) çok yorgunum...
Gerçekten terapi tadında bir kitap. Bizleri çocukluğumuza da yönlendiriyor. Zaten kitabında aletha soltera da atıfta bulunuyor. Umarım siz de beğenerek okursunuzBende bir gelişim kitabı bir roman okuyorum. Yoksa tek taraflı ilerlemiyor malesef iki kitabınızı da listeme ekledim
Propolis almayı düşündüm ama kararsız kaldım ne diyorsun bu konuda :) eğriçayır ın bu arada ?İlk sene mi daha zor ilkokul mu acaba
Geçmiş olsun tekrar.
Probiyotik ekledi mi doktorunuz ilaca ek?
Son gönderinide şimdi gördüm, Allah yardımcın olsun
yet07 plojovic kizlar ben bir gelisim bir roman kitabi okumaya firsat bulamiyorum valla. Oyuzden soyle bir cozum buldum. Gelisim kitaplarini normal usul alip elime okuyorum cunku bazi yerlerin altini cizmek donup tekrardan okumak vs istiyorum. Kendim icin okudugum romanlari ise storytel diye bir uygulamadan sesli kitap olarak dinliyorum. Yemek hazirlarken, evde is yaparken, markete giderken vs. Heryerde dinliyorum. Tabi her kitap yok uygulamada ama oldugu kadar:) Soylediginiz kitaplari hep not aldim buarada tesekkurler:)
Propolis almayı düşündüm ama kararsız kaldım ne diyorsun bu konuda :) eğriçayır ın bu arada ?
Hemen indirdim ve ilk fırsatta dinlemeye başlıyorumyet07 plojovic kizlar ben bir gelisim bir roman kitabi okumaya firsat bulamiyorum valla. Oyuzden soyle bir cozum buldum. Gelisim kitaplarini normal usul alip elime okuyorum cunku bazi yerlerin altini cizmek donup tekrardan okumak vs istiyorum. Kendim icin okudugum romanlari ise storytel diye bir uygulamadan sesli kitap olarak dinliyorum. Yemek hazirlarken, evde is yaparken, markete giderken vs. Heryerde dinliyorum. Tabi her kitap yok uygulamada ama oldugu kadar:) Soylediginiz kitaplari hep not aldim buarada tesekkurler:)
Sevinirim cnmDaha da merak ettim :)
Zaten hepsi başka fikir, deneyim. İnsan bağlı kalmıyor ama sanki zihninde birsürü pencere açılıyor bi olaya bakarken, okudukça. Gelsin, bitirince yazarım yine :)
Ona bir bakayım doktor çok önce yazdı bize eşim almış gelmiş ama kullanmak istemedimÇok yüklenmemek gerek onu biliyorum özellikle kız cocuklarda, bilgi edinirsen bana da yazarsan sevinirim.
Aynı markanın bal, propolis, polen olanını kullanıyoruz.
Haftada 1 sabah aç karnına kullanıyoruz. Sabahlara bölüyorum ben bu tür şeyleri haftalık olarak, unutmamak için :)
ben karışımını kullanıyorum eğriçayırın. arı sütü + bal + propolis kullandık 2 yıl kadar. Düzenli her gün 1 çay kaşığı yedirdim, o dönemde hiç hasta olmadı. Bir ara ihmal ettik, sonraki aldığımızı da yemez oldu, sonuç her ay hastalanan çocukPropolis almayı düşündüm ama kararsız kaldım ne diyorsun bu konuda :) eğriçayır ın bu arada ?
O kadar çok severdim ki kitap okumayı.. Çocukluktan 30 yaşıma kadar elime geçen her kitabı okudum.. Özellikle üniversitede yurt odamda bütün arkadaşlarımın okuduğu kitapları okurdum. Yetmedi elinde kitap gördüğüm her tanıdığa rica ediyordum, bitirince ben de okuyabilir miyim diye(ailemden desteksiz, bursla okudum, pek kitap alamıyordum). Ama sonuç olarak ders kitaplarından çok daha fazla roman okumuşumdur üniversitede..Roman aralara sıkıştırıyorum bende, nadiren:) ama ismini yazdıklarım hep cidden insan bi dönüp bakası geliyor.
Dediğin uygulamayada bakacam teşekkür ederim
Kokusunu cok fazla seviyorum (çalışırkende dükkanı ben açmak, kolileri ben açmak istiyordum bu yüzden hep) yatmadan 1 sayfa bile okusam kar sayıyorum. Sezen okula başlayınca daha cok fırsatım oldu benimde. O okula gittikten sonra Simay uyuyunca o zamanı sadece kendime ayırdım :)
Son 15 dk kitaba :)
'insan isteyince' oluyor bi şekilde :)
Yazacakların varsa not alırım bende
Canım sana özelden mesaj atamıyorum kapalı mı mesajlaraO kadar çok severdim ki kitap okumayı.. Çocukluktan 30 yaşıma kadar elime geçen her kitabı okudum.. Özellikle üniversitede yurt odamda bütün arkadaşlarımın okuduğu kitapları okurdum. Yetmedi elinde kitap gördüğüm her tanıdığa rica ediyordum, bitirince ben de okuyabilir miyim diye(ailemden desteksiz, bursla okudum, pek kitap alamıyordum). Ama sonuç olarak ders kitaplarından çok daha fazla roman okumuşumdur üniversitede..
Bekarken Emily Bronte Uğultulu Tepeler okumuştum en son.. İşten gelir gelmez elime alırdım, kitabın üstünde uyudum bitirene kadar.. Evlenmeden önce İstanbul diye bir kitap aldım ama 3 sayfa okudum ara verdim (KPSS'ye çalışmam gerekiyordu, sonra da kaldı). Son aldığım kitaptır.. Halbuki beni bir yere kapatıp önüme bir koli kitap koysalar, bitirene kadar sesim çıkmaz... Şu kitabı bulup okusam iyi olacak, oğlum iyileşsin, okuldayken kendime zaman ayırabiliyorum az da olsa...
O kadar çok severdim ki kitap okumayı.. Çocukluktan 30 yaşıma kadar elime geçen her kitabı okudum.. Özellikle üniversitede yurt odamda bütün arkadaşlarımın okuduğu kitapları okurdum. Yetmedi elinde kitap gördüğüm her tanıdığa rica ediyordum, bitirince ben de okuyabilir miyim diye(ailemden desteksiz, bursla okudum, pek kitap alamıyordum). Ama sonuç olarak ders kitaplarından çok daha fazla roman okumuşumdur üniversitede..
Bekarken Emily Bronte Uğultulu Tepeler okumuştum en son.. İşten gelir gelmez elime alırdım, kitabın üstünde uyudum bitirene kadar.. Evlenmeden önce İstanbul diye bir kitap aldım ama 3 sayfa okudum ara verdim (KPSS'ye çalışmam gerekiyordu, sonra da kaldı). Son aldığım kitaptır.. Halbuki beni bir yere kapatıp önüme bir koli kitap koysalar, bitirene kadar sesim çıkmaz... Şu kitabı bulup okusam iyi olacak, oğlum iyileşsin, okuldayken kendime zaman ayırabiliyorum az da olsa...
Çok geçmiş olsunnMerhaba kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun tekrar hamile olanlarda sağlıkla kavuşsunlar yavrularına inşallahBugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri tüm fotoğraflarına videolarına tekrar tekrar bakıp ağlıyorum ne kadar hızlı geçti zaman herşeye rağmen çok güzel 1 yıl geçirdik kızımla çok şükür inşallah hepimizin kuzucularımızla mutlu yıllarımız olur. Tabi 1 yaşımıza hasta bir şekilde hastanelerde girdik kulak enfeksiyonu olmuşuz ama atlatırız inşallah
Karışım almaya karar verdim teşekkür ederimben karışımını kullanıyorum eğriçayırın. arı sütü + bal + propolis kullandık 2 yıl kadar. Düzenli her gün 1 çay kaşığı yedirdim, o dönemde hiç hasta olmadı. Bir ara ihmal ettik, sonraki aldığımızı da yemez oldu, sonuç her ay hastalanan çocuk
yani propolis almak mantıklı geldi bana
Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallahÇok geçmiş olsunn
Yeni yaşı sağlıkla, bereketle geçsinn bol neşeli anılar biriksin♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?