2018 Ekim Anneleri

Gerçekten terapi tadında bir kitap. Bizleri çocukluğumuza da yönlendiriyor. Zaten kitabında aletha soltera da atıfta bulunuyor. Umarım siz de beğenerek okursunuz Bende bir gelişim kitabı bir roman okuyorum. Yoksa tek taraflı ilerlemiyor malesef iki kitabınızı da listeme ekledim

yet07 plojovic kizlar ben bir gelisim bir roman kitabi okumaya firsat bulamiyorum valla. Oyuzden soyle bir cozum buldum. Gelisim kitaplarini normal usul alip elime okuyorum cunku bazi yerlerin altini cizmek donup tekrardan okumak vs istiyorum. Kendim icin okudugum romanlari ise storytel diye bir uygulamadan sesli kitap olarak dinliyorum. Yemek hazirlarken, evde is yaparken, markete giderken vs. Heryerde dinliyorum. Tabi her kitap yok uygulamada ama oldugu kadar:) Soylediginiz kitaplari hep not aldim buarada tesekkurler:)

Kazaya üzüldüm canim insallah cani çok yanmamistir. Isin kolayinida bulmuslar onune tablet koyarak. Dogum gununden once kestireyim istiyorum bende aslinda ama pekte vaktim kalmadi 17 si hafta icine geliyor diye 12 sinde yapicam
Ne benim oglum ne de ondan once oturtulan hicbir cocuk tabletle ilgilenmedi aslinda. Kestirince bebeklikten cikti sanki:) ben hic dogumgunu yapmayacagim ya, bir ara heveslenir gibi oldum suan hic hevesim yok:) buyuyunce organizasyonlar yapariz. Kutlamaya az kalmis:)

En kilitleyici sebep zaten hastalık, üstüne sende kendini iyi hissetmezken daha zor.Allah beterinden korusun tabii ama yaşarkende o an'ı biliyor insan.
Yorgunluğa care olsun bari iyileşsin minikler

Antibiyotikle eş probiyotik öneririm bi sorarsan arkadasına hatta bana da söylersen sevinirim :) fotoda ekleyecem. (bagırsaklar tüm sistemi etkilediğinden)
Belki toparlanması ve tekrarlamaması açısından etkili olur size de

Daha da merak ettim :)
Zaten hepsi başka fikir, deneyim. İnsan bağlı kalmıyor ama sanki zihninde birsürü pencere açılıyor bi olaya bakarken, okudukça. Gelsin, bitirince yazarım yine :)

Roman aralara sıkıştırıyorum bende, nadiren:) ama ismini yazdıklarım hep cidden insan bi dönüp bakası geliyor.
Dediğin uygulamayada bakacam teşekkür ederim
Kokusunu cok fazla seviyorum (çalışırkende dükkanı ben açmak, kolileri ben açmak istiyordum bu yüzden hep) yatmadan 1 sayfa bile okusam kar sayıyorum. Sezen okula başlayınca daha cok fırsatım oldu benimde. O okula gittikten sonra Simay uyuyunca o zamanı sadece kendime ayırdım :)
Son 15 dk kitaba :)
'insan isteyince' oluyor bi şekilde :)
Yazacakların varsa not alırım bende

Propolis almayı düşündüm ama kararsız kaldım ne diyorsun bu konuda :) eğriçayır ın bu arada ?

Çok yüklenmemek gerek onu biliyorum özellikle kız cocuklarda, bilgi edinirsen bana da yazarsan sevinirim.
Aynı markanın bal, propolis, polen olanını kullanıyoruz.
Haftada 1 sabah aç karnına kullanıyoruz. Sabahlara bölüyorum ben bu tür şeyleri haftalık olarak, unutmamak için :)

Hemen indirdim ve ilk fırsatta dinlemeye başlıyorumteşekkürler. Ben de çok okuyamıyorum Yavaş yavaş artacak inşallah

Daha da merak ettim :)
Zaten hepsi başka fikir, deneyim. İnsan bağlı kalmıyor ama sanki zihninde birsürü pencere açılıyor bi olaya bakarken, okudukça. Gelsin, bitirince yazarım yine :)
Sevinirim cnm minik bir kritik güzel olur.

Ona bir bakayım doktor çok önce yazdı bize eşim almış gelmiş ama kullanmak istemedim

Propolis almayı düşündüm ama kararsız kaldım ne diyorsun bu konuda :) eğriçayır ın bu arada ?
ben karışımını kullanıyorum eğriçayırın. arı sütü + bal + propolis kullandık 2 yıl kadar. Düzenli her gün 1 çay kaşığı yedirdim, o dönemde hiç hasta olmadı. Bir ara ihmal ettik, sonraki aldığımızı da yemez oldu, sonuç her ay hastalanan çocuk
yani propolis almak mantıklı geldi bana

O kadar çok severdim ki kitap okumayı.. Çocukluktan 30 yaşıma kadar elime geçen her kitabı okudum.. Özellikle üniversitede yurt odamda bütün arkadaşlarımın okuduğu kitapları okurdum. Yetmedi elinde kitap gördüğüm her tanıdığa rica ediyordum, bitirince ben de okuyabilir miyim diye(ailemden desteksiz, bursla okudum, pek kitap alamıyordum). Ama sonuç olarak ders kitaplarından çok daha fazla roman okumuşumdur üniversitede..
Bekarken Emily Bronte Uğultulu Tepeler okumuştum en son.. İşten gelir gelmez elime alırdım, kitabın üstünde uyudum bitirene kadar.. Evlenmeden önce İstanbul diye bir kitap aldım ama 3 sayfa okudum ara verdim (KPSS'ye çalışmam gerekiyordu, sonra da kaldı). Son aldığım kitaptır.. Halbuki beni bir yere kapatıp önüme bir koli kitap koysalar, bitirene kadar sesim çıkmaz... Şu kitabı bulup okusam iyi olacak, oğlum iyileşsin, okuldayken kendime zaman ayırabiliyorum az da olsa...

Merhaba kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun tekrar hamile olanlarda sağlıkla kavuşsunlar yavrularına inşallah Bugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri tüm fotoğraflarına videolarına tekrar tekrar bakıp ağlıyorum ne kadar hızlı geçti zaman herşeye rağmen çok güzel 1 yıl geçirdik kızımla çok şükür inşallah hepimizin kuzucularımızla mutlu yıllarımız olur. Tabi 1 yaşımıza hasta bir şekilde hastanelerde girdik kulak enfeksiyonu olmuşuz ama atlatırız inşallah

Canım sana özelden mesaj atamıyorum kapalı mı mesajlara

Sana çook çok iyi gelecek ilk sey belki de..
Velhasıl devamıda gelecek eminim
Kitapçıyla(tanıdık yoksa) siteler arasında fiyat cok farkediyor buarada.

Çok geçmiş olsunn
Yeni yaşı sağlıkla, bereketle geçsinn bol neşeli anılar biriksin

Hasta olan bebislere tez zamanda sifa diliyorum
Bugun dogum gunu olan bebetolarada saglik dolu huzurlu mutlu bi ömürleri olsun
Propolis sorulmus bizim dr muz kullanmasan daha iyi olur demisti sanirim uzun sureli kullanimlarda hormonlari etkiliyormus onun yerine mis gibi tavuk suyu corba yap dedi :)

Karışım almaya karar verdim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…