- 17 Şubat 2018
- 333
- 383
- 33
- 35
Teşekkür ederiz canım tüm bebişlerin sağlıklı mutlu yılları olsun inşallahHasta olan bebislere tez zamanda sifa diliyorum
Bugun dogum gunu olan bebetolarada saglik dolu huzurlu mutlu bi ömürleri olsun
Propolis sorulmus bizim dr muz kullanmasan daha iyi olur demisti sanirim uzun sureli kullanimlarda hormonlari etkiliyormus onun yerine mis gibi tavuk suyu corba yap dedi :)
Sizin deee. Hem aileye hem memlekete hayırlı evlat olsunlar.
Geçmiş olsun bu arada. İyisiniz inşallah.Merhaba kızlar hasta bebişlere çok geçmiş olsun tekrar hamile olanlarda sağlıkla kavuşsunlar yavrularına inşallahBugün benim kızımın doğum günü sabahtan beri tüm fotoğraflarına videolarına tekrar tekrar bakıp ağlıyorum ne kadar hızlı geçti zaman herşeye rağmen çok güzel 1 yıl geçirdik kızımla çok şükür inşallah hepimizin kuzucularımızla mutlu yıllarımız olur. Tabi 1 yaşımıza hasta bir şekilde hastanelerde girdik kulak enfeksiyonu olmuşuz ama atlatırız inşallah
Amin inşallah canımSizin deee. Hem aileye hem memlekete hayırlı evlat olsunlar.
Sağol canım kulak enfeksiyonu olmuş 2 kulağıda kızarmış 2 gündür ateşi çok yüksek sürekli ağlıyor bir hafta antibiyotik kullanacağızGeçmiş olsun bu arada. İyisiniz inşallah.
Uyku ve blw ile ilgili kitaplar okumustum suan bir isine yaramaz zaten o uyku kitaplarini okuduguma pismanim, cok gereksizmis, gec farkettim. Tuvalet iletisimi okumussundur. 30 milyon kelime var biraz bilimsel bir kitap ama ilgini ceker mi bilmiyorum. Suan icin onerebilcegim tek kitap “anne baba sihri”. Benim cok hosuma gitti ama bu alanda pek yeniyim o yuzden karsilastirma yapamiyorum.Roman aralara sıkıştırıyorum bende, nadiren:) ama ismini yazdıklarım hep cidden insan bi dönüp bakası geliyor.
Dediğin uygulamayada bakacam teşekkür ederim
Kokusunu cok fazla seviyorum (çalışırkende dükkanı ben açmak, kolileri ben açmak istiyordum bu yüzden hep) yatmadan 1 sayfa bile okusam kar sayıyorum. Sezen okula başlayınca daha cok fırsatım oldu benimde. O okula gittikten sonra Simay uyuyunca o zamanı sadece kendime ayırdım :)
Son 15 dk kitaba :)
'insan isteyince' oluyor bi şekilde :)
Yazacakların varsa not alırım bende
Neden haftada bir, ozel bir sebebi var mi? Bir de simaya da bal vermeye basladin mi? Ben artik vermek istiyorum. Her sabah kahvaltida vereyim diyordum senin haftada bir vermen dikkatimi cekti.Çok yüklenmemek gerek onu biliyorum özellikle kız cocuklarda, bilgi edinirsen bana da yazarsan sevinirim.
Aynı markanın bal, propolis, polen olanını kullanıyoruz.
Haftada 1 sabah aç karnına kullanıyoruz. Sabahlara bölüyorum ben bu tür şeyleri haftalık olarak, unutmamak için :)
Cok gecmis olsun, umarim biran once sagligina kavusur minik. Dogum gununuz de ayrica kutlu olsun:)Sağol canım kulak enfeksiyonu olmuş 2 kulağıda kızarmış 2 gündür ateşi çok yüksek sürekli ağlıyor bir hafta antibiyotik kullanacağız
Karışım almaya karar verdim teşekkür ederim
Yok canım kızıma doktor yazmıştı zaten ben pek kullanmak istemiyorum güvenmediğim şeyleri ondan kullanmadım hangi markayı alacağımada karar vermemiştim markada netleştim üründe de :)Buarada ben Simay'a hiç kullanmadım tabii
Yanlış anlaşılma olmasın, aman
pessinus co
Uyku ve blw ile ilgili kitaplar okumustum suan bir isine yaramaz zaten o uyku kitaplarini okuduguma pismanim, cok gereksizmis, gec farkettim. Tuvalet iletisimi okumussundur. 30 milyon kelime var biraz bilimsel bir kitap ama ilgini ceker mi bilmiyorum. Suan icin onerebilcegim tek kitap “anne baba sihri”. Benim cok hosuma gitti ama bu alanda pek yeniyim o yuzden karsilastirma yapamiyorum.
Neden haftada bir, ozel bir sebebi var mi? Bir de simaya da bal vermeye basladin mi? Ben artik vermek istiyorum. Her sabah kahvaltida vereyim diyordum senin haftada bir vermen dikkatimi cekti.
nutrigen ferromıxın suan en doğal olanlardan sanırım doktorumuz onu vermıstı bı cok kısı de onu kullanıyor dıye bılıyorum burdaMerhaba anneler Kerem Asaf ‘a 6 aylık kan testlerinde kan sayımı üst sınırında üstünde çıkmıştı ve dr kan ilacını kesmişti 1 yaş tahlillerinde de düşük çıktı ve ferrum Sanol vermiş ben daha iyi bir ilaç kullanmak istiyorum sizin kullandığınız demir takviyeleri nelerdi acaba ?
birde ek gıda sürecimiz çok güzel başlamıştı ama 2-3 aydır doğru düzgün yemiyor sizin minnoşlarda öyle mi ?
çok üzülüyorum öğünlerini atladıkça.
Amin canım çok teşekkür ederim
Amin inşallahCok gecmis olsun, umarim biran once sagligina kavusur minik. Dogum gununuz de ayrica kutlu olsun:)
yas farki az olunca bol bol enerji ve sabir gerekicek :) hamilelik gunlugunu gorunce bi degisik hissettim ya.gun sayiyorduk burda.tekrar ayni heyecani yasiycaksin ne guzel.
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizde kardeşimle ikiz gibi büyümüşüz aramızda bir buçuk yaş farkı var annem çok zorlandım ama sonuçta büyüdünüz ikiz gibi büyüttüm diyor hepevet canım yaş farkının az olması benide mutlu ediyor,kardeşlerimle de hep yakın aramız ama evet çok zorlanacağımı biliyorum hatta ilk öğrendiğimde ağladım üzüldüm oğluma haksızlık ettiğimi düşündüm.annem yatıştırdı ikisini berbaer büyütürüz daha iyi işte diye bana moral verdi
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizde kardeşimle ikiz gibi büyümüşüz aramızda bir buçuk yaş farkı var annem çok zorlandım ama sonuçta büyüdünüz ikiz gibi büyüttüm diyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?