2018 Ekim Anneleri

Teşekkür ederiz canım tüm bebişlerin sağlıklı mutlu yılları olsun inşallah

Geçmiş olsun bu arada. İyisiniz inşallah.

pessinus co
Uyku ve blw ile ilgili kitaplar okumustum suan bir isine yaramaz zaten o uyku kitaplarini okuduguma pismanim, cok gereksizmis, gec farkettim. Tuvalet iletisimi okumussundur. 30 milyon kelime var biraz bilimsel bir kitap ama ilgini ceker mi bilmiyorum. Suan icin onerebilcegim tek kitap “anne baba sihri”. Benim cok hosuma gitti ama bu alanda pek yeniyim o yuzden karsilastirma yapamiyorum.
Neden haftada bir, ozel bir sebebi var mi? Bir de simaya da bal vermeye basladin mi? Ben artik vermek istiyorum. Her sabah kahvaltida vereyim diyordum senin haftada bir vermen dikkatimi cekti.

Buarada ben Simay'a hiç kullanmadım tabii
Yanlış anlaşılma olmasın, aman
Yok canım kızıma doktor yazmıştı zaten ben pek kullanmak istemiyorum güvenmediğim şeyleri ondan kullanmadım hangi markayı alacağımada karar vermemiştim markada netleştim üründe de :)

'Anne Baba Sihri' ni yeni listeye not alayım :)
Uyku konusunda kitap değil makaleler okumuştum çeşitli, kurallarım olmadı, sadece talebine cok kulak verdim cocukların bizim isteğimizin dışında, kalkış saati ile ve genel enerjiyi birebir alışları ile cok ilgili düşünmek son noktam oldu :)
Tuvalet için okudum, suan en merak ettiğim bezsiz döneme geçiş deneyimimiz Simay'la :)
Cidden altın vurus gibi bişy bu konu

Bal konusuna gelince daha denemedim Simay'a başladığımda da sade bal ile başlarım, polen, propolis olanla değil.
Bu karışım olanın hormonlara çok yüklenilmemesi gerektiğini bildiğimden ve diğer sabahlara başka şeyler ayarladığım için bu sekilde düzen yaptım.
Bi sabah karışım, diğer sabah çörekotu yağı, diğerinde karadut şurubunu yapıyoruz,böyle böyle oturuyor, hem hepsinin bi anda yapmaya çalışmamak için hem de düzenli olarak tüketmek için.
Bu karışım dışında kahvaltıda sade balda tüketiyoruz ama.

Merhaba anneler Kerem Asaf ‘a 6 aylık kan testlerinde kan sayımı üst sınırında üstünde çıkmıştı ve dr kan ilacını kesmişti 1 yaş tahlillerinde de düşük çıktı ve ferrum Sanol vermiş ben daha iyi bir ilaç kullanmak istiyorum sizin kullandığınız demir takviyeleri nelerdi acaba ?
birde ek gıda sürecimiz çok güzel başlamıştı ama 2-3 aydır doğru düzgün yemiyor sizin minnoşlarda öyle mi ?
çok üzülüyorum öğünlerini atladıkça.

nutrigen ferromıxın suan en doğal olanlardan sanırım doktorumuz onu vermıstı bı cok kısı de onu kullanıyor dıye bılıyorum burda

yas farki az olunca bol bol enerji ve sabir gerekicek :) hamilelik gunlugunu gorunce bi degisik hissettim ya.gun sayiyorduk burda.tekrar ayni heyecani yasiycaksin ne guzel.

evet canım yaş farkının az olması benide mutlu ediyor,kardeşlerimle de hep yakın aramız ama evet çok zorlanacağımı biliyorum hatta ilk öğrendiğimde ağladım üzüldüm oğluma haksızlık ettiğimi düşündüm.annem yatıştırdı ikisini berbaer büyütürüz daha iyi işte diye bana moral verdi

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bizde kardeşimle ikiz gibi büyümüşüz aramızda bir buçuk yaş farkı var annem çok zorlandım ama sonuçta büyüdünüz ikiz gibi büyüttüm diyor hep

çok teşekkür ederim canım amin aynen tek tesellim ok oğlumun en yakın arkadaşı geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…