Ben de onu kullaniyorum gerci haftada bir anca veriyorum cunku cok uzun zamandir meyvesini pure yapmiyorum eline veriyorum ne kadar yerse modundayim. Umarim kan degerlerinde sorun cikmaznutrigen ferromıxın suan en doğal olanlardan sanırım doktorumuz onu vermıstı bı cok kısı de onu kullanıyor dıye bılıyorum burda
ben verdim gaz yapti.aksam yatana kadar biraz zorlandi.yakin zamanda vermeyi dusunmuyorum tekrar.Kizlar nohut yemegi verenimiz oldu mu? Gaz yapar mi?
Kizlar dogum gunleri icin neler yaptiniz yapiyorsunuz fikir verin
Kizlar nohut yemegi verenimiz oldu mu? Gaz yapar mi?
Çörekotu yağını nasıl veriyorsun canım ben bayadır bal veriyorum bu arada .. Bir de doğru mu anlamışım her sabah başka bir şey veriyorsun ? Kafam fena doluda yine emin olayım :))))'Anne Baba Sihri' ni yeni listeye not alayım :)
Uyku konusunda kitap değil makaleler okumuştum çeşitli, kurallarım olmadı, sadece talebine cok kulak verdim cocukların bizim isteğimizin dışında, kalkış saati ile ve genel enerjiyi birebir alışları ile cok ilgili düşünmek son noktam oldu :)
Tuvalet için okudum, suan en merak ettiğim bezsiz döneme geçiş deneyimimiz Simay'la :)
Cidden altın vurus gibi bişy bu konu
Bal konusuna gelince daha denemedim Simay'a başladığımda da sade bal ile başlarım, polen, propolis olanla değil.
Bu karışım olanın hormonlara çok yüklenilmemesi gerektiğini bildiğimden ve diğer sabahlara başka şeyler ayarladığım için bu sekilde düzen yaptım.
Bi sabah karışım, diğer sabah çörekotu yağı, diğerinde karadut şurubunu yapıyoruz,böyle böyle oturuyor, hem hepsinin bi anda yapmaya çalışmamak için hem de düzenli olarak tüketmek için.
Bu karışım dışında kahvaltıda sade balda tüketiyoruz ama.
Kendim maket pasta yaptım fotoğraf atmıştım yemek için ayrı tek kişilik mini pastalardan aldım panda konseptiydi sade bir masa hazırladım masada şeker hamurlu bir şeklinde kurabiye su sebilinde ayran ortada pasta cup kek ikramlık masamı ayrı tuttum onlarıda fikir olsun diye yazayım sarma kuru patlıcan dolma makarna salata ıspanaklı ve peynirli çarşaf börek cup kek kurabiye asitli asitsiz içecek ve çay :)) bir de pastası vardı işteKizlar dogum gunleri icin neler yaptiniz yapiyorsunuz fikir verin
Önce kartondan yAptık üstünü evayla kapladık .. Zincirde pek zorlanmadım ama yapıştırmak sıkıntı oldu fotoğraf çekimleri bitmeden düştü :)))Evadan 1 nasil oluyor balon zinciri zor oluyormu yaa bwnde balonlari hazirladim
Hadi ya sansa bakÖnce kartondan yAptık üstünü evayla kapladık .. Zincirde pek zorlanmadım ama yapıştırmak sıkıntı oldu fotoğraf çekimleri bitmeden düştü :)))
Waauuv süper sağlıkla büyüsün kuzular iyiki doğdular yavBugün bizde doğumgünü kutlarik.epey yoruldum ama değdi.geceye ölmem ins:)
Eki Görüntüle 2543932
Nice yillari olsun canim metosun bir zamanlar pes pese dogumlar olurken simdi dogum günleri ah ahBugün bizde doğumgünü kutlarik.epey yoruldum ama değdi.geceye ölmem ins:)
Eki Görüntüle 2543932
Çörekotu yağını nasıl veriyorsun canım ben bayadır bal veriyorum bu arada .. Bir de doğru mu anlamışım her sabah başka bir şey veriyorsun ? Kafam fena doluda yine emin olayım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?