2018 Ekim Anneleri

ben pazar günü kutladım canım,n11 den parti malzemeleri aldım ,şeker hamurundan 6 kişilik istediğim konseptte pasta yaptırdım,ikram etmek için ayrıca pasta aldım,onun dışında ikramlık için;
sarma,börek,2 çeşit kuru pasta,mercimek köfte,makarna salatası,şehriye salatası,msır patlattık,çöp şişlere eti cin ve marsmallow koyduk görsellik için atabilirsem fotıo yüklerim canım

nutrigen ferromıxın suan en doğal olanlardan sanırım doktorumuz onu vermıstı bı cok kısı de onu kullanıyor dıye bılıyorum burda
Ben de onu kullaniyorum gerci haftada bir anca veriyorum cunku cok uzun zamandir meyvesini pure yapmiyorum eline veriyorum ne kadar yerse modundayim. Umarim kan degerlerinde sorun cikmaz

Çörekotu yağını nasıl veriyorsun canım ben bayadır bal veriyorum bu arada .. Bir de doğru mu anlamışım her sabah başka bir şey veriyorsun ? Kafam fena doluda yine emin olayım :))))

plojovic kahvaltı örneği çeşit vs yardımcı olur musun yemeyen çocuk ne zor ya yap yap yerlere boca ediyor çorbayı bile avuçluyor parmaklarını yalıyor :) şimdi bi kaç tane yemek tulumu almayı düşünüyorum bir şeyler yerken giydircem ne alırsa kar başka türlü olmuyor sabah bir kase tahin pekmezden bir iki parmak yaladı gerisi üstüne başına yerlere boca :))))

Şuan hamile olan arkadaşlar emzirmeye devam ediyor musunuz sorun oluyor mu bebişlerle ilgilenebiliyor musunuz .. Yaşından sonra ikinci embriyomu koydurmayı düşünüyordum şuan çok kararsızım eşimde istiyor konuştuk kendini hazır hissetmiyorsan istediğin zaman olsun dedi ben hem istiyorum hem korkuyorum

Kizlar dogum gunleri icin neler yaptiniz yapiyorsunuz fikir verin
Kendim maket pasta yaptım fotoğraf atmıştım yemek için ayrı tek kişilik mini pastalardan aldım panda konseptiydi sade bir masa hazırladım masada şeker hamurlu bir şeklinde kurabiye su sebilinde ayran ortada pasta cup kek ikramlık masamı ayrı tuttum onlarıda fikir olsun diye yazayım sarma kuru patlıcan dolma makarna salata ıspanaklı ve peynirli çarşaf börek cup kek kurabiye asitli asitsiz içecek ve çay :)) bir de pastası vardı işte

M mucize83 pandalı 1 yaşında yazan afiş yaptırdım birde kendim balon zinciri yaptım bir deee evadan 1 yaptık masanın üstüne koydum onuda

Çörekotu yağını nasıl veriyorsun canım ben bayadır bal veriyorum bu arada .. Bir de doğru mu anlamışım her sabah başka bir şey veriyorsun ? Kafam fena doluda yine emin olayım :))))

Simay'a geceden cay kaşığı ile yarım bardak ılık suya koyup ertesi gün suyuna karıştırarak veriyorum(hepsini değil.Biz tatlı kaşığı Sezen'de cay kaşığı ile.
Balı deneyim bende artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…