ADI | YAŞ | SORUN | DENEME | TRANSFER | SONUÇ |
---|---|---|---|---|---|
| 33 | pko+progesteron yuksekligi | 6 | 26.12.18 | |
| 36 | tupleri yok | 2 | 25.10.18 | |
| 30 | pko | 2 | 29.10.18 | |
| 35 | morfoloji+hiz sorunu | 2 | - | - |
@-cantanem- | 26 | sperm sayi+morfoloji dusuklugu | 3 (2.den 1 oglu var) | - | |
K KLMSLM | 35 | varikosel+unicorn uterus | 8 | - | - |
P Purple07 | 33 | amh+ileri hareket sorunu | 1(dogal yolla 1 kizi var) | 23.10.18 | Negatif |
@Hulyaylmzalp | 26 | sebepsiz infertilite | 1 (dogal yolla 1 cocugu var) | 05.11.18 | |
| 30 | varikosel+sperm azligi | 2 | 26.12.18 | |
| 36 | amhdusuk+tupler kapali | 5 (ilk denemeden 1 kizi var) | 16.10.18 | negatif |
Ben baskent uni gogsen hocaya gidiyorum hulusi hocayi da cok ovuyorlar. Hangi sehirdesinBen daha doktorda karar veremedim
kizlar tedavi oncesi kimler ne kullanacak hazirlik icin. Benim dr impryl onerdi. Yumurta kalitesini artirmak icinn. Baska neler yapicaksiniz. 6. Tedavim olucak
Vay be ekim konusu ne çabuk açılmış. Benim de uzun protokol olacak ayın 19unda baslayacagim ama opu vs ekim ayında olacak hayirlisi olur insallah. Ben aşırı takviye kullanıyorum hala nasıl zehirlenmedim hayret
3. tedavim olacak
momart klinikteTedaviniz hangi merkezde olucak
impryl ile birlikte omepa-Q10 kullanıyorum ben
Hayirli olsun kizlarr benim baskent uni hastanesinde 6.tedavim olucakVay be ekim konusu ne çabuk açılmış. Benim de uzun protokol olacak ayın 19unda baslayacagim ama opu vs ekim ayında olacak hayirlisi olur insallah. Ben aşırı takviye kullanıyorum hala nasıl zehirlenmedim hayret
3. tedavim olacak
hadi hayırlı olsun insallahHayirli olsun kizlarr benim baskent uni hastanesinde 6.tedavim olucak
insallah gönlünüzden geçene sahip olursunuz hepimizin bu topicte yüzü gülsünbenimde 2. transferim ekimde olucak sanırım. şuan sadece kilo vermek için diyet yapıyorum :) ilk transferim tutmuştu ama 6. haftada gebelik sona erdi. genetik testi verdik sonucu aldık. benim adet problemim var önümüzdeki hafta tarlusala başlarım. ekimdede transfer Allah izin verirse. 14 Ekim evlilik yıldönümümüz 15 Ekim eşimin doğum günü gebelik testi o zamana denk gelse ve pozitif olsa ne kadar sevinirim ya.:)
Aminn hepimiz insallahSelam hanımlar
Bende ekim ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım. Hepimiz mutlu sona kavuşuruz inşallah
Sizde Sorun neydi ? Kaçıncı denemeniz. ?Aminn hepimiz insallah
Aminn inşAllah :)insallah gönlünüzden geçene sahip olursunuz hepimizin bu topicte yüzü gülsün
Yumurta tembel, toplanmasi sıkıntılı ve hali hazırda kalitesiz. 2 tüp bebek denemesi 0 embriyo. Bu 3. tedavim olacakSizde Sorun neydi ? Kaçıncı denemeniz. ?
Benim eşimde Sperm çıkışı az. 2014 de 2 defa denedik ilki negatif, ikinci de oğlum oldu 3 yaşında. Şimdi kardes için uğraşıyoruz. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Anladım canım, Rabbim bu sefer nasıl etsin inşallah.Yumurta tembel, toplanmasi sıkıntılı ve hali hazırda kalitesiz. 2 tüp bebek denemesi 0 embriyo. Bu 3. tedavim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?