Hala hicbisey anlamis degilim canim. Hic hamile degil gibiyimm. Arada hafif leke geliyor baska bisi yok. Senin nasil gidiyor canim cinsiyet falan ogrenebildin mi
Duydum cnm gecen hafta vajinal ultrasonla bakti birazcik duydumm. Hayirli olsun cnmm. Benimkinin cinsiyeti ne olcak acaba. Saginda mi duruyor solunda mi :)Öğrendim canım oğlum olcakmış senin lekelenmeler için doktor normal mi dedi aman dikkat et yorma sakın kendini. Kalp atışını duydun mu
Duydum cnm gecen hafta vajinal ultrasonla bakti birazcik duydumm. Hayirli olsun cnmm. Benimkinin cinsiyeti ne olcak acaba. Saginda mi duruyor solunda mi :)
Ben solumda hissediyorum hep :) cok sukur canim iyiyim carsambayi bekliyorum dr iki hafta once gitmistim bu hafta icin tekrar gel bakicam emin olalim devam edicekmi dedi. Heycanla zaman gecirmeye calisiyorum.Kız hilal ben hiç bilmiyom sağdamı soldamı yeni okudum napıyon yok demi problem
var canim insallah iki gun sonra bidaha yapsin koyulasirsa iyice emin olurKızlar 3. Gğn embriyosu 7. Gün idrar testi varmı sizcede
Ben solumda hissediyorum hep :) cok sukur canim iyiyim carsambayi bekliyorum dr iki hafta once gitmistim bu hafta icin tekrar gel bakicam emin olalim devam edicekmi dedi. Heycanla zaman gecirmeye calisiyorum.
var canim insallah iki gun sonra bidaha yapsin koyulasirsa iyice emin olur
8-9.haftalarda kalbi durabiliyormus ya canim ondan oyle soyledi bidaha bakalim flan iste bende tedirgin oluyorumDevam eder inşallah ya etmeme ihtimalimi varki anlamadım
Bu doktorlarda bir alem neden böyle şeylerle kafalarımızı bulandırıyolarki8-9.haftalarda kalbi durabiliyormus ya canim ondan oyle soyledi bidaha bakalim flan iste bende tedirgin oluyorum
Birazcik oyle cnm ama onlarda temkinli olmaya calisiyorlar. Cok sukur iyiymis daha kuvvetli duydum kalp atisini. Goruntuden de farkettim buyumussBu doktorlarda bir alem neden böyle şeylerle kafalarımızı bulandırıyolarki
Güzel haber hep böyle devam eder inşallah cnm.Birazcik oyle cnm ama onlarda temkinli olmaya calisiyorlar. Cok sukur iyiymis daha kuvvetli duydum kalp atisini. Goruntuden de farkettim buyumuss
Aminn canimm insallahhGüzel haber hep böyle devam eder inşallah cnm.
Merhaba daha öncede yazmıştım size.Statera plus ı araştırıyorum siz nereden almıştınız ve memnun kaldınız mı?moonlovers canim doktorum statera plus vitamin verdi gunde 2 kez ictim.. onun disinda ari sutu bal polen karismindan hergun 1 cay kasigi yedim. Ve kefir ictim duzenli. Baskada bisey yapmadim
Merhaba Canim. Statera müşteri hizmetleri var araştırırsan netten görürsün. Ücretsiz kargoyla evine gönderiyolar. Ayrıca tup bebek merkezlerinin yakınındaki eczaneden almıştım ben. Memnun kaldim mi? Kaldim 9 yumurtam blastokist seviyesine geldi ve donduruldu tâbi dondurulanlarin hepsi sagliklimi bilemiyoruz. Sana tup bebek doktorun.mu önerdi.Merhaba daha öncede yazmıştım size.Statera plus ı araştırıyorum siz nereden almıştınız ve memnun kaldınız mı?
Kullanmadan önce nasıldı yumurtaların ?Kendim gördüm internette içeriği çok güzel eczacıma sordum bilmiyor ilacı, müşteri temsilcisini aradım anlattı bilgi verdi ama internette çok bilgi yada kullanan yok bende birşey olur diye korktum açıkcası .Bende de yumurta kalitesiz 4. Tedavim olacak öncesinde araştırma yapıyorum ama kararsız kaldım.Merhaba Canim. Statera müşteri hizmetleri var araştırırsan netten görürsün. Ücretsiz kargoyla evine gönderiyolar. Ayrıca tup bebek merkezlerinin yakınındaki eczaneden almıştım ben. Memnun kaldim mi? Kaldim 9 yumurtam blastokist seviyesine geldi ve donduruldu tâbi dondurulanlarin hepsi sagliklimi bilemiyoruz. Sana tup bebek doktorun.mu önerdi.
Anladım Canim. Tüp bebek doktoruna sorarsan korkmadan kullanabilirsin. Kullanmadan önceki tup bebek tedavimde 3 yumurtam toplanmış ve ikisi transfer edilmiş negatif olmuştu. Inş bu tedavinde olumlu sonuç alırsın Canim. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin.Kullanmadan önce nasıldı yumurtaların ?Kendim gördüm internette içeriği çok güzel eczacıma sordum bilmiyor ilacı, müşteri temsilcisini aradım anlattı bilgi verdi ama internette çok bilgi yada kullanan yok bende birşey olur diye korktum açıkcası .Bende de yumurta kalitesiz 4. Tedavim olacak öncesinde araştırma yapıyorum ama kararsız kaldım.
Çinde üretim yaptırıyoruz dedi müşteri hizmetleri ,acaba sağlık Bakanlığı onayı var mı?Anladım Canim. Tüp bebek doktoruna sorarsan korkmadan kullanabilirsin. Kullanmadan önceki tup bebek tedavimde 3 yumurtam toplanmış ve ikisi transfer edilmiş negatif olmuştu. Inş bu tedavinde olumlu sonuç alırsın Canim. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin.
Yarım rahime tek embiriyo transferi mi oldunuz çiftmiBunlarda iğne yok sadece su ve toz ilaç var. Doktora dedim gonal f iğneleri fazla var Onlarla mi hayir kalçadan vurulan iğneler dedi. Zaten beni korkutan da bu o iğne nasil karnıma girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?