2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Bende kese görmek icin gun sayıyorum benim de Salı günü randevum insallah sende bende keseleri
Görürüz ben henüz hamile olduğuma sevinemiyorum kese ve kalp atışından sonra rahat bi nefes alıp Sevinicem insallah acaba kalp atışı ne zaman belli olur

Kalp atışı için çok acele ediyosun kalp atışını keseden sonra görebilirsin ama duyman 9. Haftayı falan buluyor

Kalp atışı için çok acele ediyosun kalp atışını keseden sonra görebilirsin ama duyman 9. Haftayı falan buluyor
Baya zaman varmış o zaman napalım elimiz mahkum beklıycez bakalım sonunda güzel haberler alalım da beklemeye razıyım

Canım 6+3 iken kalp atışı başlamıştı ama dinletmedi Dr 8 haftalıkken dinletmisti hayatımda duyduğum en güzel şeydi:KK42:

Valla benim dr zararlı dedi 10. Haftada 2 sn dinletti hala her gittiğimde 3 sn den fazla dinletmiyor.
Doktoruma o kadar çok güveniyorum ki birlikte zoru başardık o yüzden zararlı olduğunu düşünse asla böyle birşey yapacağını zannetmiyorum literatürde genelde tüp bebek tedavisiyle hamile kalan hastaları 7 8 haftalikken kalp atışını dinletirler sonraki ultrason tedavilerinde arayı biraz açarlar. O yüzden bence herkes kendi doktoruna güvenip onun yönlendirmesi doğrultusunda hareket etmeli

Selam kızlar. Bilgilerimde eksiklik gördüm. Yaşım 39, 3. denemem. İlk denemeden bur oğlum var. Çok şükür. 3. Denemede pozitif çok şükür. Yine bir erkek geliyor büyük ihtimal. sağlıcakla gelsinler inşallah.

Gordum canim sukurr haftaya da kalp atisi icin cagirdi :KK200:
Canım seni bir hafta sonrası icin mi çağırdılar kalp atışı icin benim kendi doktorum İzmir de ben Manisa da oturuyorum gidip gelmesi sorun olur diye doktorum kese kontrolünü oturduğun yerde yaptır sonuçları bana gönder Dedi bende öyle yaptım kese kontrolünü yapan doktor bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım Dedi kendi doktorum iki hafta sonra kalp atışına baktır dedi ben şimdi hangisinin dediğini yapsam kafam karıştı çünkü artık hersey yolundaysa kendi doktorum la devam etmiycem bana uzak çünkü kese kontrolü yapan doktor la devam Edicem sence ben şimdi ne yapmalıyım bir hafta sonra mı iki hafta sonra mı gitmeliyim

Canım seni bir hafta sonrası icin mi çağırdılar kalp atışı icin benim kendi doktorum İzmir de ben Manisa da oturuyorum gidip gelmesi sorun olur diye doktorum kese kontrolünü oturduğun yerde yaptır sonuçları bana gönder Dedi bende öyle yaptım kese kontrolünü yapan doktor bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım Dedi kendi doktorum iki hafta sonra kalp atışına baktır dedi ben şimdi hangisinin dediğini yapsam kafam karıştı çünkü artık hersey yolundaysa kendi doktorum la devam etmiycem bana uzak çünkü kese kontrolü yapan doktor la devam Edicem sence ben şimdi ne yapmalıyım bir hafta sonra mı iki hafta sonra mı gitmeliyim
1 hafta 10 gun sonra dedi canim bana ben 1 hafta sonrasina aldim randevuyu 6+5 olucak yani sata gore.

Merhaba rabbim isteyen herkese nasip etsin elimde saklama kosullarina uygun sekilde muhafaza edilmis puregon 300 0.36 ml kartus ve igneleri iceren 3 kutu ilac mevcut son kullanma tarihi mayis 2019dur. Lazim olan kisilere piyasa fiyatinin altinda sekilde hem ihtiyaci gorulsun hem elimde kalmasin cnku bende baska ilaclar kullaniyorum diye satmak istiyorum. Isteyenler ozelden ulasabilir.

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan clexan ve Prolutex var ihtiyacı olan özelden msj atsın

İlaç satışı kanunen suçtur!

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

iyi aksmalar kızlar ekim ayında bende tedaviye başlamıştım 4 kasım 5. gün blast transfer yapılmıştı ama malesef negatif almıştım ve hic dondurulmusum yoktu aralıkta tekrar bastan tedaviye basladim ve 4 ocakta benim isteğim üzerine bu sefer 2 adet 5. gün blast transfer yapıldı 7. gün beta 65.65 cıktı 2 sonra yani bugün 9. günümdü çok şükür 153 olmuş değerim doktorum tekrara gerek yok 2 hafta sonra ultrasonda gel dedi ama 2015 kızımda kese kontrolü daha erken olmuştu hatırladığım kadarıyla burda bir sürü hamiş arkadaşım vardı şimdi yardım ıstiyorum ilk kese kontrolleri kaçıncı gün yapıldı

iyi aksmalar kızlar ekim ayında bende tedaviye başlamıştım 4 kasım 5. gün blast transfer yapılmıştı ama malesef negatif almıştım ve hic dondurulmusum yoktu aralıkta tekrar bastan tedaviye basladim ve 4 ocakta benim isteğim üzerine bu sefer 2 adet 5. gün blast transfer yapıldı 7. gün beta 65.65 cıktı 2 sonra yani bugün 9. günümdü çok şükür 153 olmuş değerim doktorum tekrara gerek yok 2 hafta sonra ultrasonda gel dedi ama 2015 kızımda kese kontrolü daha erken olmuştu hatırladığım kadarıyla burda bir sürü hamiş arkadaşım vardı şimdi yardım ıstiyorum ilk kese kontrolleri kaçıncı gün yapıldı
4 ocak benimde transfer tarihim aynı gün olmuş ne güzell..sağlıkla kucağımıza alalaım inş.. ben sonucu aldıktan hemen hemen 10 gün sonra gittim

kalp atisiyla birlikte bakicaktir cnm korkma

Hala hicbisey anlamis degilim canim. Hic hamile degil gibiyimm. Arada hafif leke geliyor baska bisi yok. Senin nasil gidiyor canim cinsiyet falan ogrenebildin mi
Canım senin lekelenme nasıl yani kahverengi falan mı benim de iki gün oldu leke sonraki iki gün hiç birsey yoktu şimdi iki gündür tekrar devam ediyor kahverengiyle sarı arası bisey elimde olmadan biraz tedirginim günde 4 defa Progestan kullanıyorum ona rağmen neden oluyor anlamıyorum bu arada ben transferden beri folik asit coraspin progestan ve clexane iğne kullanıyorum ve hala devam diyor doktorum acaba ne zaman a kadar devam sen de transfer sonrası ilaçlarına devam ediyor Musun canım merak ettim ilaçlar birsey değilde su iğneden kurtulmak istiyorum artık çok fena yakıyor kollarım mosmor oldu artık göbeğe geçtim

Canım senin lekelenme nasıl yani kahverengi falan mı benim de iki gün oldu leke sonraki iki gün hiç birsey yoktu şimdi iki gündür tekrar devam ediyor kahverengiyle sarı arası bisey elimde olmadan biraz tedirginim günde 4 defa Progestan kullanıyorum ona rağmen neden oluyor anlamıyorum bu arada ben transferden beri folik asit coraspin progestan ve clexane iğne kullanıyorum ve hala devam diyor doktorum acaba ne zaman a kadar devam sen de transfer sonrası ilaçlarına devam ediyor Musun canım merak ettim ilaçlar birsey değilde su iğneden kurtulmak istiyorum artık çok fena yakıyor kollarım mosmor oldu artık göbeğe geçtim
kuzum arada pembe az geliyor cogunlukla kahverengi korkma bisi olmaz minik buyudukce olucakmis boyle seyler yogun kanama olmasin yeterki. Ben de birsiru sey kullaniyordum ama kademeli olarak biraktiriyor doktorum. İlk progestan igneyi biraktim sonra leucositim igneyi. Gecen hafta estrofemi biraktim. 13 gun sonra kansulandirici igneyi birakicam. Coraspirine baslicam onu birakinca. Progestan fitil kullaniyorum gunde 3 defa. Kan sulandirici igneyi gobekten yapiyorum cnm ben ve cok yavas sıkıyorum o kadar cok yakmiyor o zaman. Bende cok sukur hic morarma olmuyor. Tiksinmezsen lekelerin fotografini ozelden atabilirim cnm.

kuzum arada pembe az geliyor cogunlukla kahverengi korkma bisi olmaz minik buyudukce olucakmis boyle seyler yogun kanama olmasin yeterki. Ben de birsiru sey kullaniyordum ama kademeli olarak biraktiriyor doktorum. İlk progestan igneyi biraktim sonra leucositim igneyi. Gecen hafta estrofemi biraktim. 13 gun sonra kansulandirici igneyi birakicam. Coraspirine baslicam onu birakinca. Progestan fitil kullaniyorum gunde 3 defa. Kan sulandirici igneyi gobekten yapiyorum cnm ben ve cok yavas sıkıyorum o kadar cok yakmiyor o zaman. Bende cok sukur hic morarma olmuyor. Tiksinmezsen lekelerin fotografini ozelden atabilirim cnm.
Olur tabi canım atabilirsin

Back
X