- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 34
E
Ecino
umarım öyle olur canım ...
aayyssee34
gerçekten çok üzgünüm
Allah yardımcın olsun kendiliğinden hamile kalırsın inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya erken olmamış mı? Biraz daha bekleseydin keşke.Canİm doktor ayın 8 de test dedi ben erken yaptigimbicin kendisine söylemedim hakkımızda hayırlısı buymuş nediyelim
Ilaclari 3 gün daha kullanıcam degişecegini sanmıyorum ama neolur neolmazBaya erken olmamış mı? Biraz daha bekleseydin keşke.
Ben bugün kan testi yaptım maalesef negatif
Canim benimm nolur uzulme vakti vardir insallah nasip olcak sabir birazcik.Ben bugün kan testi yaptım maalesef negatif
Kuzum değerin 0 mı çıktı ?Ilaclari 3 gün daha kullanıcam degişecegini sanmıyorum ama neolur neolmaz
1.20 altında ama rakam yazmıyorduKuzum değerin 0 mı çıktı ?
Yani olsaydı kanda cıkardı diye düşünüyorumaayyssee34 çok üzüldüm canım. Ama bence de erken yapmışsın. 8 ine daha çok var. İnşallah test yanılmıştır. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Aynen hayırlısı buymuşCanim benimm nolur uzulme vakti vardir insallah nasip olcak sabir birazcik.
Hayirli olaun canim bende yarin vericem kan. Bende inanamiyorum canimm ilk defa idrar testlerinde pozitifi gordum insallah kanda da gorururm devam eder kucagima alirimm. Rabbim herkesin yuzunu guldursunhilal1907 tebrikler canım insallah kanda da pozitifi görürsün bende bugün kanda cok şükür pozitifi gördüm bugün 12.günüm ve degerim 79 çıkmış doktorum sağlıklı bir gebelik olduğuma emin olmak icin takip edicez dedi insallah değerim katlanır içim içime sığmıyor cokkk mutluyum ilk defa pozitif i gördüm hala inanamiyorum
rabbim yardincin olsun canim hayirli olsun insallah kolay gecer transferin dualarim seninleKızlar yarın transferim var nasipse. Dua edin bana da. Çok heyecanlı ve meraklıyım![]()
Teşekkür ederim tatlımHayirli olaun canim bende yarin vericem kan. Bende inanamiyorum canimm ilk defa idrar testlerinde pozitifi gordum insallah kanda da gorururm devam eder kucagima alirimm. Rabbim herkesin yuzunu guldursun
rabbim yardincin olsun canim hayirli olsun insallah kolay gecer transferin dualarim seninle
Dun yaptirdim cnm 64,5 cikti 8.gunde.hilal1907 naptın canım kan testi yaptırdın mı nedir durum.
aayyssee34 du bakalım geç döllenme olur belki
ayın 12 de yapıcam ama umudum yokhilal1907 naptın canım kan testi yaptırdın mı nedir durum.
aayyssee34 du bakalım geç döllenme olur belki
Dun yaptirdim cnm 64,5 cikti 8.gunde.
Yarin tekrarlicam insallah yukseldigini de gorurum.
ayın 12 de yapıcam ama umudum yok
keske kuran okumayi bilseydimAllahım hafi inşallah çok sevindim bak bu topikte uğur var ben sana söyliyim hatim indirip mi kurdun naptın