2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

hilal1907 hilal1907 canim cok sevindim. Hayirli olsun ins saglikla kucaginada alirsin. Sabir ve azmin guzel orneklerinden birisin. Gurgan klinikteydi son denemen degilmi. Diger basarisizlarin hepsi ayni yerdeymiydi

Hadi hayırlısı olsun insallah canım doktoruna bildirdin mi nasıl ilerleyeceksin bundan sonra benden Salı günü testi tekrarlamamı istedi doktorum
Bildirdim ilaclarin ne kadar devam edeceginin bilgisini verdiler pazartesi tekrar baktircam haftaya bi gun de kese icin cagiracagiz dediler.
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inşallah. Darısı basımıza olsun hayırlısıyla :KK54:
Amin canimm cok sagoll. Rabbim herkese nasip etsin insallah hayili zamanda hayirli bebekler amiiiiin

Merhaba rabbim isteyen herkese nasip etsin elimde saklama kosullarina uygun sekilde muhafaza edilmis puregon 300 0.36 ml kartus ve igneleri iceren 3 kutu ilac mevcut son kullanma tarihi mayis 2019dur. Lazim olan kisilere piyasa fiyatinin altinda sekilde hem ihtiyaci gorulsun hem elimde kalmasin cnku bende baska ilaclar kullaniyorum diye satmak istiyorum. Isteyenler ozelden ulasabilir.

kizlar tedavi oncesi kimler ne kullanacak hazirlik icin. Benim dr impryl onerdi. Yumurta kalitesini artirmak icinn. Baska neler yapicaksiniz. 6. Tedavim olucak :KK200::KK200:
Kullandigim takviyeleri de yazayimm
İmpryl
Ari sutu
Propolis
Polen
Koenzim Q10

ADIYAŞSORUNDENEMETRANSFERSONUÇ
hilal1907 hilal1907 33pko+progesteron yuksekligi626.12.18:anneadayı:
@laiyka 36tupleri yok225.10.18:anneadayı:
@akademi1994 30pko229.10.18:anneadayı:
aayyssee34 aayyssee34 35morfoloji+hiz sorunu2--
@-cantanem- 26sperm sayi+morfoloji dusuklugu3 (2.den 1 oglu var)-:anneadayı:
@KLMSLM 35varikosel+unicorn uterus8--
@Purple07 33amh+ileri hareket sorunu1(dogal yolla 1 kizi var)23.10.18Negatif :KK43:
@Hulyaylmzalp 26sebepsiz infertilite1 (dogal yolla 1 cocugu var)05.11.18:anneadayı:
@burcuburcuuu 30varikosel+sperm azligi226.12.18:anneadayı:
@meneksemelifim 36amhdusuk+tupler kapali5 (ilk denemeden 1 kizi var)16.10.18negatif :KK43:
[tr]
[th]@masal10 [/th]
[th]31[/th]
[th]pko+sperm sayisi[/th]
[th]5 (ilk denemede 5aylik dusuk ikizler - 4.den 1 kizi var)[/th]
[th]-[/th]
[th]-[/th]
[/tr]
[tr]
[th] White_angel38 White_angel38 [/th]
[th]27[/th]
[th]pko[/th]
[th]1[/th]
[th]-[/th]
[th]-[/th]
[/tr]
[tr]
[th]@ruyanaz [/th]
[th]-[/th]
[th]sebepsiz infertilite[/th]
[th]3[/th]
[th]20.10.18[/th]
[th]:anneadayı:[/th]
[/tr]

[tr]
[th]@beyazyaka [/th]
[th]36[/th]
[th]sebepsiz infertilite[/th]
[th]2[/th]
[th]20.10.18[/th]
[/tr]
[tr]
[th] E Ecino [/th]
[th]26[/th]
[th]Sebepsiz infertilite[/th]
[th]1[/th]
[th]-[/th]
[/tr]
[tr]
[th]@Esopare41 [/th]
[th]33[/th]
[th]pko[/th]
[th]3[/th]
[th]12.11.18[/th]
[th]-[/th]
[/tr]
Benimde 2. Transferim oldu Ekim'de. Dondurulmus embriyom tuttu elhamdülillah. Sakarya'da oldu iki tedavimde. Sizinde hayırlı olsun çok sevindim. Allah herkese nasip etsin :))

:anneadayı:
Benimde 2. Transferim oldu Ekim'de. Dondurulmus embriyom tuttu elhamdülillah. Sakarya'da oldu iki tedavimde. Sizinde hayırlı olsun çok sevindim. Allah herkese nasip etsin :))
Sagol canim hepimizin hayirli olsun insallah herkese nasip olsunn :KK200:
hilal1907 hilal1907 canım ne durumdasın nasıl gidiyo yoktur umarım problem
cok sukur canim iyiyimm kese gormek icin gun sayiyorumm sali gitmeyi dusunuyorumm. Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelikk:anneadayı:

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan clexan ve Prolutex var ihtiyacı olan özelden msj atsın

pazartesi gidicem cnm benimle ayni gun transfer olanlar gormus keseyi hafta sonu olunca mecbur baklicez
Bende kese görmek icin gun sayıyorum benim de Salı günü randevum insallah sende bende keseleri
Görürüz ben henüz hamile olduğuma sevinemiyorum kese ve kalp atışından sonra rahat bi nefes alıp Sevinicem insallah acaba kalp atışı ne zaman belli olur

Aynen 6. Haftada görünüyor benim dr 7. Haftada çağırmıştı bekle bekle bitmemişti:110:
Aynenn bitmiyo valla
Bende kese görmek icin gun sayıyorum benim de Salı günü randevum insallah sende bende keseleri
Görürüz ben henüz hamile olduğuma sevinemiyorum kese ve kalp atışından sonra rahat bi nefes alıp Sevinicem insallah acaba kalp atışı ne zaman belli olur
bi diyorum sali gideyim ama bir gun daha zor geliyor :bicak:
Kalp atisi da sonraki hafta olur sanirim

Back
X