- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 34
Gündaşım benim kan sonucuda negatifayın 12 de yapıcam ama umudum yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gündaşım benim kan sonucuda negatifayın 12 de yapıcam ama umudum yok
Canım ya üzuldum valla benim kanveresim bile yokGündaşım benim kan sonucuda negatifbende senin gibi bi umut 12.gün yine kan vereceğim de bize anca mucize lazım
![]()
Verdim cnmm 111,9 cikti sonucum cok sukurhilal1907 canım ne yaptın kan verdin mi tekrar. İnşallah güzel artmıştır
Hadi hayırlısı olsun insallah canım doktoruna bildirdin mi nasıl ilerleyeceksin bundan sonra benden Salı günü testi tekrarlamamı istedi doktorumVerdim cnmm 111,9 cikti sonucum cok sukur
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inşallah. Darısı basımıza olsun hayırlısıylaVerdim cnmm 111,9 cikti sonucum cok sukur
Bildirdim ilaclarin ne kadar devam edeceginin bilgisini verdiler pazartesi tekrar baktircam haftaya bi gun de kese icin cagiracagiz dediler.Hadi hayırlısı olsun insallah canım doktoruna bildirdin mi nasıl ilerleyeceksin bundan sonra benden Salı günü testi tekrarlamamı istedi doktorum
Amin canimm cok sagoll. Rabbim herkese nasip etsin insallah hayili zamanda hayirli bebekler amiiiiinHayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla devam etsin inşallah. Darısı basımıza olsun hayırlısıyla![]()
Azminnn zaferiVerdim cnmm 111,9 cikti sonucum cok sukur
Amin canimmmm rabbim herkese nasip etsin insallah unuturmuyumm hep duamdasiniz hepinizzAzminnn zaferibin şükür rabbime kat kat artsın inşallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
dualarında bizide unutma taze hamişimizzx
![]()
Benimde 2. Transferim oldu Ekim'de. Dondurulmus embriyom tuttu elhamdülillah. Sakarya'da oldu iki tedavimde. Sizinde hayırlı olsun çok sevindim. Allah herkese nasip etsin :))kizlar tedavi oncesi kimler ne kullanacak hazirlik icin. Benim dr impryl onerdi. Yumurta kalitesini artirmak icinn. Baska neler yapicaksiniz. 6. Tedavim olucak
Kullandigim takviyeleri de yazayimm
İmpryl
Ari sutu
Propolis
Polen
Koenzim Q10
[tr]
ADI YAŞ SORUN DENEME TRANSFER SONUÇ hilal1907
33 pko+progesteron yuksekligi 6 26.12.18 @laiyka 36 tupleri yok 2 25.10.18 @akademi1994 30 pko 2 29.10.18 aayyssee34
35 morfoloji+hiz sorunu 2 - - @-cantanem- 26 sperm sayi+morfoloji dusuklugu 3 (2.den 1 oglu var) - @KLMSLM 35 varikosel+unicorn uterus 8 - - @Purple07 33 amh+ileri hareket sorunu 1(dogal yolla 1 kizi var) 23.10.18 Negatif @Hulyaylmzalp 26 sebepsiz infertilite 1 (dogal yolla 1 cocugu var) 05.11.18 @burcuburcuuu 30 varikosel+sperm azligi 2 26.12.18 @meneksemelifim 36 amhdusuk+tupler kapali 5 (ilk denemeden 1 kizi var) 16.10.18 negatif
[th]@masal10 [/th]
[th]31[/th]
[th]pko+sperm sayisi[/th]
[th]5 (ilk denemede 5aylik dusuk ikizler - 4.den 1 kizi var)[/th]
[th]-[/th]
[th]-[/th]
[/tr]
[tr]
[th]White_angel38 [/th]
[th]27[/th]
[th]pko[/th]
[th]1[/th]
[th]-[/th]
[th]-[/th]
[/tr]
[tr]
[th]@ruyanaz [/th]
[th]-[/th]
[th]sebepsiz infertilite[/th]
[th]3[/th]
[th]20.10.18[/th]
[th][/th]
[/tr]
[tr]
[th]@beyazyaka [/th]
[th]36[/th]
[th]sebepsiz infertilite[/th]
[th]2[/th]
[th]20.10.18[/th]
[th][/th]
[/tr]
[tr]
[th] E Ecino [/th]
[th]26[/th]
[th]Sebepsiz infertilite[/th]
[th]1[/th]
[th]-[/th]
[th][/th]
[/tr]
[tr]
[th]@Esopare41 [/th]
[th]33[/th]
[th]pko[/th]
[th]3[/th]
[th]12.11.18[/th]
[th]-[/th]
[/tr]
Sagol canim hepimizin hayirli olsun insallah herkese nasip olsunnBenimde 2. Transferim oldu Ekim'de. Dondurulmus embriyom tuttu elhamdülillah. Sakarya'da oldu iki tedavimde. Sizinde hayırlı olsun çok sevindim. Allah herkese nasip etsin :))
cok sukur canim iyiyimm kese gormek icin gun sayiyorumm sali gitmeyi dusunuyorumm. Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelikkhilal1907 canım ne durumdasın nasıl gidiyo yoktur umarım problem
pazartesi gidicem cnm benimle ayni gun transfer olanlar gormus keseyi hafta sonu olunca mecbur baklicezBol bol uyumalı gidiyor ne zaman doktora gidiceksin
pazartesi gidicem cnm benimle ayni gun transfer olanlar gormus keseyi hafta sonu olunca mecbur baklicez
Bende kese görmek icin gun sayıyorum benim de Salı günü randevum insallah sende bende keseleripazartesi gidicem cnm benimle ayni gun transfer olanlar gormus keseyi hafta sonu olunca mecbur baklicez
Aynenn bitmiyo vallaAynen 6. Haftada görünüyor benim dr 7. Haftada çağırmıştı bekle bekle bitmemişti
bi diyorum sali gideyim ama bir gun daha zor geliyorBende kese görmek icin gun sayıyorum benim de Salı günü randevum insallah sende bende keseleri
Görürüz ben henüz hamile olduğuma sevinemiyorum kese ve kalp atışından sonra rahat bi nefes alıp Sevinicem insallah acaba kalp atışı ne zaman belli olur