- 13 Nisan 2017
- 324
- 408
- 53
- 34
Amin canım sende stres olma bugün bana gribal bi durum var mı diye bile sormadı bol bol istirahat et düzelmeye çalışÇok sevindim canım, darısı bizlere :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sende stres olma bugün bana gribal bi durum var mı diye bile sormadı bol bol istirahat et düzelmeye çalışÇok sevindim canım, darısı bizlere :)
Bu iğne bana yaramadı, ikinci iğnede böyle ağrı yaptı. :/ oglanda hasta. Bide onunla uğraşıyorum.Amin canım sende stres olma bugün bana gribal bi durum var mı diye bile sormadı bol bol istirahat et düzelmeye çalış
Çok şükür ama toplamaktan daha önemlisi nasıl ilerleyecek kaç tanesi kaliteli olarak 5. güne gelecek bu onemliKızlarrrr yumurtalarım toplandı veee hiç canım yanmadı şaka gibi ya boşu boşuna stres olmuşum rahat olun kızlar normal ameliyat anestezisi gibi değilmiş. Ama transferimi gelecek ay yapmayı uygun gördü doktorum ohh ben atlattım darısı başınıza güzeller
Ayy gecmis olsun canimKızlar bugün ignemin 3. Günündeyim. Ve ağrım var, karın da ve belde. Geçmiyor, hastaneyi aradım normal dediler. 2. Ignede böyle olması normal mi ? Karın bölgesinde şişlik var, nefes alamıyorum sanki![]()
Hayirli olsun gozun aydin canimmm. Anestezi nasil onu anlamadim komple bayiltmiyolar mi?Kızlarrrr yumurtalarım toplandı veee hiç canım yanmadı şaka gibi ya boşu boşuna stres olmuşum rahat olun kızlar normal ameliyat anestezisi gibi değilmiş. Ama transferimi gelecek ay yapmayı uygun gördü doktorum ohh ben atlattım darısı başınıza güzeller
Sağol canımAyy gecmis olsun canim
Salgin var canim ne kadar dikkat etsekte iste etraftan geliyo. Aksama parol istedim esimden ondan iceyim bari basim agrimaya basladi. Rabbim hayirlara vesile etsin bu hastaligimizi daYa ne oluyor hepimiz sırayla grip oluyoruz benimde durumum parlak değil burnum akmaya ve hapşırmaya başladım![]()
Hos geldinnnnmeraba kızlar bende aranıza katılabilir miyim :)
meraba bende tüp bebek tedavisine başlayacagım. Neler oluyor merak ediormHos geldinnnn
Valla daha bisey elde edenimiz yokmeraba bende tüp bebek tedavisine başlayacagım. Neler oluyor merak ediorm
canım ben tüp bebekden önce rahim filmi hormon testi sperm testi yaptırıp bu sonuclara göre rahim filmi temiz cıktı eşimin sperm testinde problem yok dediler ve 4 senedir korunmadık ve cocugumuz hiç bi şekilde olmadı. Neyse klomen kullandm 4 defa ama yumurtalık olustu hamilelik olusmadı en son klomem kullanımda yumurtam büyürken gerilediği soledi doktorum ve gonal f iğnesi verdi benimde sinirlerim bozulunca doktorumu bıraktım 2 ay ara verdim bole olmayacak ben en iyisi normal kadın dogumda bu kadar para dokecegme direk tüp bebek uzmanuna gidip bütün tetslerimle birlikte gittim. Doktorum bana tedaviye başlamamız için hormon + sperm testim 1 yıl once olduğu için tekrar yaptırmamı istedi şimdi onlar yaptırıp doktorun karsısına tekrar cıkacagız. doktorum eski tahlillerle yeni tahlilleri karsılastrıp aşılama mı tüp bebek mi karar vereceğiz dedi bakalım neler bekleyecek beni:) istediği testler gene daha önce yaptırdığım testleri güncellemem gerek. ekte istediği testlerValla daha bisey elde edenimiz yokbi kismimiz regli bekleme asamasinda bi kismimiz tedavi asamasin da. Sizin durum ne?
Kolay gelsin canim. Aynen bizde 1 sene kadin dogum doktoruna gittik geldik bi ton para harcadik sorun yok dendi. 2 senedir 2.cocuk icin ugrasiyoruz. Peki ozele mi tup bebek merkezi degil mi bu?canım ben tüp bebekden önce rahim filmi hormon testi sperm testi yaptırıp bu sonuclara göre rahim filmi temiz cıktı eşimin sperm testinde problem yok dediler ve 4 senedir korunmadık ve cocugumuz hiç bi şekilde olmadı. Neyse klomen kullandm 4 defa ama yumurtalık olustu hamilelik olusmadı en son klomem kullanımda yumurtam büyürken gerilediği soledi doktorum ve gonal f iğnesi verdi benimde sinirlerim bozulunca doktorumu bıraktım 2 ay ara verdim bole olmayacak ben en iyisi normal kadın dogumda bu kadar para dokecegme direk tüp bebek uzmanuna gidip bütün tetslerimle birlikte gittim. Doktorum bana tedaviye başlamamız için hormon + sperm testim 1 yıl once olduğu için tekrar yaptırmamı istedi şimdi onlar yaptırıp doktorun karsısına tekrar cıkacagız. doktorum eski tahlillerle yeni tahlilleri karsılastrıp aşılama mı tüp bebek mi karar vereceğiz dedi bakalım neler bekleyecek beni:) istediği testler gene daha önce yaptırdığım testleri güncellemem gerek. ekte istediği testler
Özel hastanede tüp bebek yeri bu ben istanbul beylikdüzünde ikamet ediorum bi kaç arakads burda tüp bebek yaptırıp hamile kaldı.Kolay gelsin canim. Aynen bizde 1 sene kadin dogum doktoruna gittik geldik bi ton para harcadik sorun yok dendi. 2 senedir 2.cocuk icin ugrasiyoruz. Peki ozele mi tup bebek merkezi degil mi bu?
Hayirli olsun hakkinizda canim. Aman dikkat et biz gibi hasta olmaÖzel hastanede tüp bebek yeri bu ben istanbul beylikdüzünde ikamet ediorum bi kaç arakads burda tüp bebek yaptırıp hamile kaldı.
Merhaba canım, hoş geldin.meraba kızlar bende aranıza katılabilir miyim :)
şuan çalışma arkadaslarımın hepsi hapsırıo ve ben agzımı burnumu kapatıyorum cok korkuormHayirli olsun hakkinizda canim. Aman dikkat et biz gibi hasta olma![]()
amin canm inşallah hepimiz :)Merhaba canım, hoş geldin.
Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Aman dikkat et canimm bulasmasinnşuan çalışma arkadaslarımın hepsi hapsırıo ve ben agzımı burnumu kapatıyorum cok korkuorm![]()
sorma canm yarına atlatsak tamamdrAman dikkat et canimm bulasmasinn