2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Ben de bu ay sonu Ankara Başkent'te Prof.Göğşen Önalan hocaya gideceğim ön görüşme için, belki denk gelirse o zaman adet de olmuş olurum kan değerlerime de bakar, bu yıl temmuz ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştık ama olumsuz sonuçlandı, zaten yumurta rezervim de düşmüş bir daha denemek istemiyordum ama bu forumda Göğşen hoca hakkında çok olumlu yorumlar okuyunca bir de ona gidelim dedik önce Allah'ın izniyle sonra Göğşen hoca vesilesiyle belki kızımıza kardeş gelir.

Yaa canım hayrli.olsun bende aralıkta göğsen.hocada baslayacagim

insallah guzel sonuclar aliriz.cnm.yeni yila.bebislerimizle gireriz.senin.kacinci denemen?sorun neydi?

Canım benim ilk denemem olcak. Göğsen onalanda tedaviye basliycam esimin sperm sayisi az hareket ve morfoloji 0 benimde tüplerim tıkalı inşallah aralıkta ilk adetle baslayacagm esimle beraber şimdiden araliga kadar takviye falan kullanıyoruz eşim. İlaçta kullaniyor

23 ekim de görüşmeye gideceğim ben de. Bir oğlum var 9 yaşında. 3.tüp bebekte oldu oğlum. 2013 de yeniden denedik olmadı. Şimdi tekrar maddi manevi hazır hissettik deneyeceğiz. İnşallah olur. Tiroid hastasıyım.
Allah oğlunuzu size bağışlasın, bu sefer inşallah bir kardeşi olur, yada kardeşleri kim bilir :)

23 ekim de görüşmeye gideceğim ben de. Bir oğlum var 9 yaşında. 3.tüp bebekte oldu oğlum. 2013 de yeniden denedik olmadı. Şimdi tekrar maddi manevi hazır hissettik deneyeceğiz. İnşallah olur. Tiroid hastasıyım.
Allahim hayirlisini nasip etsin canimmm. Ogluna da hayirli omurler hayirli kardesler versinnnn

Bende hep cift embriyo yüklemek istiyordum ama artık tek diyorum çok zor ikizlere bakmak 20 dk bakmak zorunda kaldım arkadaşımın ikizlerine çok zor bana göre değil
Deme oyle. 1 tane bile olsa baskasinin cocuguna bakmak zaten zordur. Ama annesi olunca rabbim verir sabrini anlariz dilinden

Hayirlisi canimmm.. bizim doktorda iki tane transfer edicek. Tutarsa bende istiyorum ikiz olsun tek seferde dogurur tek sefer de buyuturum hayirlisiyla :)))
Bakalim ne olacak :)
Bende hep cift embriyo yüklemek istiyordum ama artık tek diyorum çok zor ikizlere bakmak 20 dk bakmak zorunda kaldım arkadaşımın ikizlerine çok zor bakımı

Benim önceki tedavimde ikizdi, biri 6 +4 diğeri 6+5 di. Birinin kalbi durdu, oğlum yoluna devam etti :) hayırlısı diyelim.

Deme oyle. 1 tane bile olsa baskasinin cocuguna bakmak zaten zordur. Ama annesi olunca rabbim verir sabrini anlariz dilinden

çalışan anneler için zor çalışma hayatına ara vermen gerekiyor sabrın kalmıyor sana destek olacak birileri gerekiyor anne kaynana yada durumun çok iyidir bakıcı tutarsın yatılı ben oyüzden şuanda tek embriyo düşünüyorum

çalışan anneler için zor çalışma hayatına ara vermen gerekiyor sabrın kalmıyor sana destek olacak birileri gerekiyor anne kaynana yada durumun çok iyidir bakıcı tutarsın yatılı ben oyüzden şuanda tek embriyo düşünüyorum
Kaynanam hic olmadi :)) annem gelemez ablamlarda. Yatili kadin tutmaya gucumuz zaten yetmez ki hic istemem evde yabanci. Yaa dogumu bakimi tabi zor olacakatir ama ne biliyim icimden hep ikiz istedim. Veren rabbim hayrini da versin. Tabi su surecler bi atlansa hayirli sonuc alsak yeter. :))

Back
X