2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Kizlar ari sutu kullanan varmi arastirdim biraz almak istiyorum ama cok pahali. Dil altina koyuluyormus.
Ben kullanıyorum 1 aydan fazladır. Saf alıyorum buzluğa duruyor sabahları 2 gram kadar dil altına alıyorum. Faydası var mı yok mu tedavide göreceğiz

Aynen öyle :)

Neden yasak canım ?o_O
Bilmiyorum canım çatlatma iğnesi olacağım gün dr coraspini yasakladı.. bana folik asit vermemişti zaten onun yerine elevit vermişti onun içinde de folik asit var zaten yani hepsini çatlatma iğnesi olacağim gün yasakladı 25 ekimde estrofem coraspin ve elevite başlicam..

Ekim ayında tedaviye başlayacak bütün kader arkadaşlarıma selam olsun.
Ben de melekeda melekeda arkadaşım gibi uzun protokol ile bu ay başlıyorum tedaviye hem de onunla aynı gün. 4.tedavim olacak inşallah. Umarım güzel haberler verebildiğimiz güzel bir ay olur EKİM..

Bilmiyorum canım çatlatma iğnesi olacağım gün dr coraspini yasakladı.. bana folik asit vermemişti zaten onun yerine elevit vermişti onun içinde de folik asit var zaten yani hepsini çatlatma iğnesi olacağim gün yasakladı 25 ekimde estrofem coraspin ve elevite başlicam..
Inşallah hayırlısı olur hepimiz için.
Ben de melekeda melekeda arkadaşım gibi uzun protokol ile bu ay başlıyorum tedaviye hem de onunla aynı gün. 4.tedavim olacak inşallah. Umarım güzel haberler verebildiğimiz güzel bir ay olur EKİM..
Merhaba canım, hepimiz mutlu haberler veririz inşallah. :KK200::anneadayı: bakalım hayat bize neler gösterecek

Insallah sonrasi iyi olusur ,mikroenjeksiyon da mi olusmadi canim yoksa normal Ivf mi ..,benim Ilk tedavimdede olusmamisti sonra Mikro yaptik..Son tedavimde Onda da olusmadi moralim bozuldu..

Tam olarak soruyu anlayamasamda ilk gün 5 embriyo ile başladı 3. güne 1 embriyo kaldı 5. güne gelemedi embriyo böylelikle transfer yapılamadı

Tam olarak soruyu anlayamasamda ilk gün 5 embriyo ile başladı 3. güne 1 embriyo kaldı 5. güne gelemedi embriyo böylelikle transfer yapılamadı
Anladım ...Olmuş işte embriyolar ama devam etmemiş ..,aslında o 3. Gün olanı transfer etselermiş keşke, işte bilemiyorlar ilk tedavi olunca ,,.eğer 3. Günden sonra embriyo gelişimi duruyorsa bu spermle alakalı diye biliyorum.embriyoloji lab.koşulları vs onları çok iyi diye düşünecekolursak tabii..,. İnsallah diğer tedavinde önlemini alıp ona göre bir yol izlerler ...geçmiş olsun canım.. umudunu yitirme ..,

insallah ikimizin de yeni tedavisi güzel gecer

Bende içmiyorum doktorum söyleyince başlayacak çilem tekrar dekort-coraspin-folbiol-estrofem içicem oksapar-prolutex vurucam clinone jel yapıcam Allah yardımcımız olsun
Benimde bir sürü ilaçlarım var 2 iğnem var jel var varda var :( inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.. senin de mi ilk tüp bebek?

Benimde bir sürü ilaçlarım var 2 iğnem var jel var varda var :KK43: inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.. senin de mi ilk tüp bebek?
Benim 2. olacak kısmetse. İlki tuttu ama 6. haftada kaybettim. Düşük oldu. Bakalım buda tutar inşAllah hayırlısıyla kucağıma alırım.

Back
X