2018 EKİM Ayinda tedaviye baslayacaklarr toplasalim

Genotropin, lucrin ve merional kullanıyorum. Opu için normalde 18-20 olması gerek ama benim durumum çok farklı biraz daha erken toplayacak doktor.
Bende merional ve lucrin kullanıyorum. İlk kontrolüme 4. Gün gittim estradiol 50küsür çıktı kontrole bi hafta sonra çağırdı. Benimkiler daha 1 cm bile yoktu. :-(

Bende merional ve lucrin kullanıyorum. İlk kontrolüme 4. Gün gittim estradiol 50küsür çıktı kontrole bi hafta sonra çağırdı. Benimkiler daha 1 cm bile yoktu. :-(
zaten 4. gün 1 cm olmaz ki mm falan olur ben şuan uzun protokoldeyim. Sanirim siz de benim gibi sıkıntılı bir hastasiniz

zaten 4. gün 1 cm olmaz ki mm falan olur ben şuan uzun protokoldeyim. Sanirim siz de benim gibi sıkıntılı bir hastasiniz
Benim ameliyatla tüplerim ve bir yumurtalığım alındı. Yaşımda 36 rezervim az. Uzun protokol uygulanıyor. 18 eylülden beri lucrin kullanıyorum. Merionalinde bugün 6. Günü oldu pazartesi kontrole kadar vurulmaya devam edeceğim

Hadi hayırlısı. Önceki tedavilerin nasıl geçti sorununuz nedir
3 denemede negatif sonuçlandı sorun spermlerde hem sayı hem morfoloji düşük dondurulmuş embriyomuzda yok iyi kalitede değillerdi şimdi sıfırdan başladık şişli memorialde ilk denemem olacak bütün tahlillerimiz yeniden yapıldı rahim filmi çektirdik tekrardan adetle birlikte başlıycaz inşallah

Valla ben hiç doktorun işine karışmıyorum. Sorun bende olduğu için eşimin testi aklıma bile gelmiyor :-)
Bizim de sorun bende ama o sene 1 hafta onceden keciboynuzu kuru uygulamistik. Ee her gun 1 pakette sigara iciyo. Bakalim kursuz ve bunca sigara sonucu ne cikacak merak ediyorum. Ona gore kizicam azaltmadi diye :KK48:

En zoru da beklemek benimde 7 sinde olmam gerekiyordu ama gelmedi stresten galiba Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Amin canim hayirlisi olsun her zaman benimde gecen ay 6 gun gelmemisti. Bu ay baslamayi dusunuyoruz bakalim kelek aticak mi

Benim ameliyatla tüplerim ve bir yumurtalığım alındı. Yaşımda 36 rezervim az. Uzun protokol uygulanıyor. 18 eylülden beri lucrin kullanıyorum. Merionalinde bugün 6. Günü oldu pazartesi kontrole kadar vurulmaya devam edeceğim
Ben de 19 eylülde lucrin başladım merionalin 9. günündeyim yaş 26, 3. tedavim insallah herşey güzel olur umutluyum

Hanımlar gittim geldim hiç gonal f veya komen kullanmadığım halde sayıları çok fazla zaten 3. denemem olduğu için ekrandan görüp sayabildim. Büyüklerinin boyları 9bucuk, 10, 10bucuk mm ki benim durumumda çok iyi. diger çoğunluk 8 mm civarında. içim baya rahatladı gribin de ağır kısmını atlattım iyiyim çok şükür cuma tekrar kontrol pazar veya pazartesi duruma göre opu
Çok çok sevindim gerçekten

En zoru da beklemek benimde 7 sinde olmam gerekiyordu ama gelmedi stresten galiba Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Esim baska sehirde gorev yapiyo o yuzden problem oluyor. Nobet usulu calisiyor ve izin gunleri ay basinda ayarlaniyo benim yumurta toplamaya gore ayarladik ama bu seferde gecikicek o zaman sıkıntı. Belki erteleyebiliriz bile cok gecikirse.

Günaydın bayanlar bugün hastalanmam gerek umarım hastalanirım yarında doktora giderim
Benim de bu gun gunum ama henuz hicbir belirti yok off

Bizimkinin de 1 seneden fazla oldu testi vereli bende on gorusmeye goturmustum raporu bakmisti doktor. Bugun aradim konustuk. 2 sene dolmadikca yeni sperm testine gerek yok demisti. Bende bakilsa iyi olur sansa birakmayalim isteyin dedim tamammm dedi :KK70:
Ben 9 ay içerisinde Cerrahpaşa' da 2 aşılama yaptırdım ve tüp bebek raporu aldım. Eşim bu 9 ay içerisinde tam 4 kere spermiyogram verdi. hiçbir şekilde bir önceki testi kabul etmediler. Çünkü spermiyogram sonuçları sürekli değişebilir. sigara,stres, alkol,uyuşturucu, kullanılan ilaçlar, steroid kullanımı (spor yapıyorsa) herşey sperm üzerinde etkili.

Esim baska sehirde gorev yapiyo o yuzden problem oluyor. Nobet usulu calisiyor ve izin gunleri ay basinda ayarlaniyo benim yumurta toplamaya gore ayarladik ama bu seferde gecikicek o zaman sıkıntı. Belki erteleyebiliriz bile cok gecikirse.

Benim de bu gun gunum ama henuz hicbir belirti yok off

Hastalanıcaz inanıyorum :)

Ben de bu ay sonu Ankara Başkent'te Prof.Göğşen Önalan hocaya gideceğim ön görüşme için, belki denk gelirse o zaman adet de olmuş olurum kan değerlerime de bakar, bu yıl temmuz ayında bir tüp bebek denemesi yapmıştık ama olumsuz sonuçlandı, zaten yumurta rezervim de düşmüş bir daha denemek istemiyordum ama bu forumda Göğşen hoca hakkında çok olumlu yorumlar okuyunca bir de ona gidelim dedik önce Allah'ın izniyle sonra Göğşen hoca vesilesiyle belki kızımıza kardeş gelir.

Back
X