2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
bide

benim dr.hala kan ilacına başlatmadı ya anlamadım 18 haftalık olduk geç kalmadıkmı
Bende hala baslamadim.
Kızlar pazartesi izmire gidicem, şöyle iyi bebek mağazalarının olduğu neresini önerirsiniz izmirliler??
Izmirin neresine geleceksin bilmiyorum ama izmirpark avm de e bebek var, gaziemir optimum da joker baby, soobe, h&m, panço ve mothercare var.

Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorumun telefon numarasını almadım. Yani acil bişey olsa anca hastaneyi arıycam. Sizler doktorunuzla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Benim doktorum acil birşey olursa doğumhaneye gel ordan bana ulaşırlar dedi numarasıda var bende o vermedi ama ben buldum biryerden :)

sanıırım istanbulla bursa yoğunluğu bir değil

bende mütavazi bir şehirde yaşamak istiyorummmmmmm herşeyin kolay olduğu ahhhh istanbul ahhh yordun bizi((

oy kıyamam :) kız ya nazlıdır kuzum bnm ki erkek diye herhalde hiç acımıyo normalde hafif hissediyorm geçen baya bildigin vurdu yani şaşırdm bende ilk defa o kadar net hissettim
Evet cnm erkekler hasin oluyir daha dogmadan yaramazliklari dillere destan yani

canım istanbulda değilim bu konuda bişey diyemeyeceğim

Slm kizlar kan ilaci vitamin takviye ne kullaniyosunuz
multivitamin olarak vinelac, d vitamini için devit3 bir de probiyotik için de nbl probiyotik gold kullanıyorum

Ben Göztepe Medicalpark'ta Seyhan Özcan'a gebeliğimin ilk haftalarında 3 kez gittim hiç memnun kalmadım.
Mehtap hanımı da yaşından dolayı unutkan vs diye yorumlar vardı internette bundan dolayı tercih etmedim.
Siz karar verdiniz mi ?
Gökmen İyigün'e de iyi diyorlar

Kızlar idrarımı yaparken kasık ağrısı hissediyordum iki gündür idrar ve kan testi istedi doktorum idrar testi temiz aslında ama crp 7.5 çıktı doktor idrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık ilaç verdi anlamadım birşey telefonda sorduğum için çok ayrıntıya giremedim bilen duyan var mı acaba

Kendisi vermedi kızlar, kart falan da vermedi. Bir sonraki randevuda ben isteyeyim bari. Benim doktor baya bir yoğun, hastası çok, ama yine de her hastasında olmalı bence numarası
Bana numarasını verdi ama ne zaman yazsam sorsam dönüş alamadım hep sekreteri aracılığıyla ulaşabiliyorum bende çok yoğun bir doktor ama böyle olunca da kafamıza takılan şeyleri sormakta zorlanıyoruz malesef

Banada aynı ilacı verdi içmedim hala tek kullanımlık toz halinde bi ilaç onun yerine su içmeyi tercih ediyorum 1 önce yoğun idrar yolu enfeksiyonu idrarda kan çıkmıştı çok su tükettim 3 hafta sonra çok az bi idrar yolu iltihabı kalmış kan görülmedi dedi bi dahaki kontrole kadar bol bol su içcem yine çıkarsa ilacı kullanırım artık ama genelde herkeze bu ilacı veriyorlar

Bende hala baslamadim.

Izmirin neresine geleceksin bilmiyorum ama izmirpark avm de e bebek var, gaziemir optimum da joker baby, soobe, h&m, panço ve mothercare var.
. Her yere gidebilirim sıkıntı değil. Aynen şöyle bir arada bir sürü bebek mağazası olan bir yer istiyorum, Bodrumda da var hepsi e bebek mothercare falan, gittiğime deysin istiyorum

canım istanbulda değilim bu konuda bişey diyemeyeceğim

multivitamin olarak vinelac, d vitamini için devit3 bir de probiyotik için de nbl probiyotik gold kullanıyorum
Ben de vitamin haricinde 7. Haftadan beri d vitamini kullanıyorum.soktorun sana ne zamana kadar kullanacağını söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…