2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar su gibi akıntım var bugün,ayrıca kaşıklarımda sancı,sizce dr.gitsem mi normal mi?
Akıntın renksiz ve kokusuz ise normal. Hamilelikte çok olurmuş akıntı. Ama sarı ve kokuluysa git mutlaka benim öyle olduğu için fitil kullanıyorum şuan. Kasıklardaki ağrıya normal olur demişti doktorum

Arkadaşlar su gibi akıntım var bugün,ayrıca kaşıklarımda sancı,sizce dr.gitsem mi normal mi?
Akıntı kokusuz ve beyaz ya da şeffaf ise normal diye biliyorum. Benim de ara ara artıyor özellikle uzun yürüyüş sonrası ya da ayakta kaldıysam. Kasık ağrısı için doktorum gün içinde olacak fakat dayanamayacak kadar ağrın olursa ya da kanama olursa mutlaka haber ver demişti bana.

Bende anadoluda alev hanıma gidiyorum canım ,çalışıyorum bende birde dejavu_one var eskişehirden baska varmı bilmiyorum

Bende Eskişehirdeyim canım Acıbademde Hulusi Göktuğ Gürer'e gidiyorum. Ben çalışıyorum haftasonum boş haziran ortası rapor yıllık izin falan ayrılıcam erken sonra da doğum izni zaten görüşelim ayarlayıp

Kızlar tam da kilo muhabbeti üzerine geldim, doktorum azarladı da azarladı. 9 kilo almışım 5 ayda, 4 kilo hakkın kaldı dedi. Şimdi beslenme danışmanı arkadaşıma gidiyorum, ben 4 ay ağır diyetteyim

Aynı kaderi paylaşıyoruz. Diyet listeni paylaşabilir misin ???

bide

benim dr.hala kan ilacına başlatmadı ya anlamadım 18 haftalık olduk geç kalmadıkmı

Kan değerlerin normalse ilaç neden içesinki. İlk gebeliğimde vitamin dahil hiçbir şey içmemiştim. Tüm değerlerim normaldi. Şimdi kansız çıktım, mecbur içiyorum.

Kızlar pazartesi izmire gidicem, şöyle iyi bebek mağazalarının olduğu neresini önerirsiniz izmirliler??

Öyle spesifik biryer yok. Alışveriş merkezleri işte. Bildiğimiz markalar.

Sonucu düsük diyor ama anlamadim ya bi bakarmisiniz

Herşey yolunda, gözün aydın.

Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorumun telefon numarasını almadım. Yani acil bişey olsa anca hastaneyi arıycam. Sizler doktorunuzla nasıl iletişim kuruyorsunuz?

Bana verdi numarasını ama ben hep hastaneden, iş saatleri içinde arıyorum soracağım birşey varsa. Özel numarasını aramak ayıp geliyor. Allah mecbur etmesin inşallah.

Gynoferon ferro Sanol kullanıyorum ama ayrıca vitaminde mi vermeleri gerek :/ banada vermedi vitamin ilacı kafamda deli sorular yine

İlacı kaça almıştın. Hatırlıyor musun ??

Çok teşekkürler içim rahatladı.Dayanılmayacak gibi değil ama sol tarafımda oluyor sancı.

Canim benim de belim ağrıyor bi kaç gündür idrarda bakteri çıktı doktorum idrar kültürü istedi şimdi idrar verdim yatarken de o tek dozluk antibiyotikten icecegim. Kültür sonucunda bakteri urerse doktorum başka bir antibiyotik daha verecek

merhaba annisler nasilsiniz bakalım

salıdan beri oğlum rahatsız grip olmuştu onunla uğraşmaktan hiç giremedim sayfaya

nasıl gidiyor gebislik bakalım ben kızımın tekmelerini güm güm hissediyorum artık hatta şu anda bile :) biraz önce babamızda ner bir şekilde hissetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…