2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bişe sorucam ben sabah aç karnına troid ilacı alıyorum, gece yatarken decavit, şimdi gnyo ferro sanal alıcam ne zaman içmeliyim
Kan ilacı troid ilacıyla kullanılmıyo eczacı bana akşam içmemi söyle kan ilacını decaviti öğlen içebilirsin ben toroid ilacını kullanıyorum sadece decavit içemiyorum malesef

Dr öyle dedi bulantı yaparsa gece iç dedi canım, burda bi arkadaş troid ilacıyla içilmiyo yazmıştı sanki ay ne zaman içcemi bilemediğimden hala başlamadım ilaca

Aynen Demir ilacı ile aynı anda içilmiyor troid ilacı sabah troidi gece yatarken de Demir’i içmek en mantıklısı sanırım

Dr öyle dedi bulantı yaparsa gece iç dedi canım, burda bi arkadaş troid ilacıyla içilmiyo yazmıştı sanki ay ne zaman içcemi bilemediğimden hala başlamadım ilaca
Bak canım böyle bişey yazyor prospektüsünde

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-19-23-11-59.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 36
Kan ilacı troid ilacıyla kullanılmıyo eczacı bana akşam içmemi söyle kan ilacını decaviti öğlen içebilirsin ben toroid ilacını kullanıyorum sadece decavit içemiyorum malesef
Aynen Demir ilacı ile aynı anda içilmiyor troid ilacı sabah troidi gece yatarken de Demir’i içmek en mantıklısı sanırım
Bak canım böyle bişey yazyor prospektüsünde
Sağolun kızlar, decaviti gündüz içersem çok acıkıyorum gece kan ilacıyla içilse bi sıkıntı olurmu ki

Sağolun kızlar, decaviti gündüz içersem çok acıkıyorum gece kan ilacıyla içilse bi sıkıntı olurmu ki
Ben kullanmadığım için bilmiyorum ama troid ilacı kullanırken kan ilacı yazmışdı doktorum eczacı ikisini aynı anda içme dedi ben malesef decaviti de kan ilacını da kullanamıyorum kan değerim şimdilik iy düşürse kan ilacına başlıycam ama decaviti asla içemiyorum onu eczacına danışırsın en iyisi

İyi akşamlar kızlar oğlumun öğretmeni iki gün raporluydu bende bugün yazlığa geldim çocukları aldım 3wc temizle merdivenleri sil kapılara bez sür bahçeyi yıka derken beli Pert etmeyi başardım yemeklerimi de yaptım yarına yemek derdi yok eşim şehir dışındaydı o da yarın gelir, kızdı telefonda bi ton neyse temiz oldu en azından 3gün rahat dinlenirim hava da güzel ohhh bisiklet turu sabah kahvaltı sonrası

Hamileligin ikinci ucuncu evresinde crp yukselmesi normal canim

Birde kuzular benim decavit bitti yarın vitamin alacağım tavsiye edeceğiniz daha kapsamlı etkili bi vitamin var mı aldığınız? Doktora da paZartesi çalışıyorsa eğer çocuklarla törenden sonra gitmeyi düşünüyorum tatilse de artık salı giderim, bakalım ne durumda minnoşum

Enfeksiyon var demekki zaten 5max değer çok yüksek değil tek sefer kullan ve bol su iç geçer. Geçmiş olsun canım dikkat et

Regenesis max kullanıyorum ben içeriğinde diğer vitaminlere ve minerallere ek olarak omega 3 var.Sgk karşılamıyor ama.

Kızlar bişe sorucam ben sabah aç karnına troid ilacı alıyorum, gece yatarken decavit, şimdi gnyo ferro sanal alıcam ne zaman içmeliyim
Kahvaltıyla çok yakın içme Demir kalsiyum birbirini bağlar, arada 1saat olsun tok içebilesin miden bulanırsa
Regenesis max kullanıyorum ben içeriğinde diğer vitaminlere ve minerallere ek olarak omega 3 var.Sgk karşılamıyor ama.
Süpermiş ondan alayım bende omega şart. Balık işimiz olduğu halde yine de hafta da iki yiyemiyoruz teşekkür ederim cevabın için

Ben decavit içemiyorum acaba bunu içsem nasıl olur doktora sorup mu başlayayım kendim başlasam bi sıkıntı olurmu acaba bide decavit kadar büyük değil dimi

Ben regenesis max kullaniyorum canim,doktorum decavitten daha iyi oldugunu soyledi.icinde omega 3 var

Ben decavit içemiyorum acaba bunu içsem nasıl olur doktora sorup mu başlayayım kendim başlasam bi sıkıntı olurmu acaba bide decavit kadar büyük değil dimi
Canım,benim doktorum decavit ve regenesisin aynı benzerlikte ilaclar oldugunu,ama regenesisin icinde extradan omega 3 oldugu icin onu daha cok tavsiye ettigini söylüyor.devlet karsilamiyor 44 lira fiyati var.progestan 200 mg kapsul var,onun bi tik büyüğü

D
Dikkat et ama ıyi yapmışsın değişiklik güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…