2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım tatlıyı çok yemiyorum ama müziği hiç denemedim. Bakalım nasıl tepki verecek :)
Dene dene.Ben şimdi yine denedim. Tarkan falan açıyorum çocuğa tepki veriyor hafif hafif bide ben mesela herkes gibi sırt üstü uzanırken hissedemiyorum. Yarı uzanır yarı oturur vaziyette hissesiyorum.

valla canım bende 10 günde 1,5 kg almışım moralim çok bozuldu
kilolu mu hamile kaldın ki dr 13 kg ile sınırlandırdı
Yok canım 50 ile kaldım ama yine de sınırlandırdı. Hayatımda ilk defa 52 kilo sınırımı geçtim, bünyenin ne olursa olsun hızlı kilo alması tehlikeli, en fazla 12-13 kilo alman gerekiyor, önümüzdeki 4 ayda dikkat etmek gerek dedi. Bir de geçen ayki kontrolde kilomu sordu 55 dedim çünkü bizim evde öyle tartıldım. Şimdi hassas tartıda 59 çıkınca hep beraber şaşırdık. İyi gidiyorsun demişken birden Bir karışıklık oldu fırçayı yedim.

kızlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşayım. BEBEK HAREKETLERİNİ HİSSETMEMİZ İÇİN BEBEĞİN EN AZ 250 GRAM OLMASI GEREKİYORMUŞ. Kesin bilgi
Yanlış bilgi canım : )

16+3 günlükken hissetmeye başladım.
16+5te dr'a gittiğimde 187 gr denmisti.
18+5te gittim en son 241 gramdi ve yine hissediyordum.
Plesantanin konumuna, incelik kalınlığına göre ve de annenin yağ dokusu azsa daha erken dönemde hissediliyor.

Yanlış bilgi canım : )

16+3 günlükken hissetmeye başladım.
16+5te dr'a gittiğimde 187 gr denmisti.
18+5te gittim en son 241 gramdi ve yine hissediyordum.
nasıl bir his mesela bende 18 haftalığım ama henüz bişey hissetmedim tembelmiki benim kuzu:):)

İnsan hissetmek istiyor artık canım ya :) haftaya sağlık ocağına aşı için gidicem bi dinleteyim kalp atışını. Sanki kımıldama hissedince işte tam hamileyim diyebilecekmişim gibi

Aynen bende bu aralar taktım gün içinde işyerindeyim belki farkına varmıyorum diyorum ama evde de birşey yok. 18 haftam bitecek yarın

Slm kizlar kan ilaci vitamin takviye ne kullaniyosunuz

Ben kan tahlili yaptırmamıştım tüp tedavisinden önce çok iyiydi 16 küsürdü en yüksek değerdeydi ama dün sağlık ocağında yaptırdım düşmüş kanım 12 ye ama hamilelikte normalmiş 11 e kadar düşebiliyormuş d vitamini de düşmüş demirim falan iyi. D vitamini hapım var kullanıcam kan içinde doktora sorucam. Tsh 2.5 çıkmış yüksek mi ilaç kullanmam gerekir mi? Ben ferpleks şurup kullanmıştım bir ara düşükken

Sanırım en az kilo alan benim. 49 la hamile kaldım şuan 51 kiloyum. Ama sabah aç karnına tartılıyorum. Gün içinde 52 falan oluyorum çok yediğim için

nasıl bir his mesela bende 18 haftalığım ama henüz bişey hissetmedim tembelmiki benim kuzu:):)
Sanki işaret parmağınla koluna biri dokunuyor gibi 2 3 kez . bazende titreşim oluyor gibi 2 3 saniyelik : )
Kemikleri sertleştikce daha çok hissetcekmişiz.

kızlar yeni öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşayım. BEBEK HAREKETLERİNİ HİSSETMEMİZ İÇİN BEBEĞİN EN AZ 250 GRAM OLMASI GEREKİYORMUŞ. Kesin bilgi

Öyle mi canım benim doktorum da zaten 1 ay sonra ancak hissedeceğimi söyledi öncekilerinin tamamen başka hareketler olduğunu ve yanılttığını söyledi. Benim geçen hafta 16+5 de 190 gr dı hissetmiyorum.

Benim ilk tahlilimde 3.05 di tsh 8 haftalıktım ilaca başladım cnm. Şimdi düştü. Doktorum ilk 3 ay 3.5in altı olmalı dedi. Bıraktım ilacı 1 hafta olacak. Biraz zaman geçtikten sonra kan vereceğim yüksekse yine ilaç

Bende çok karışık bilgiler duydum kafam karıştı eşim konuşucak artık iş yeriyle

Ben pek takmıyorum artık ama konu bebeğe gitmese iyi olcak zayıf olurdediklerinde de yediririm alır napalım diyorum gerçi onada başka şekilde yorumlar geliyo o yüzden en iyisi gülüp geçmek sanırım

Bende öyle duydum malesef çok saçma bide senin içinde kötü olmuş canım keşke dahil olsaydı baya avantajlı olunuyo hayırlısı artık

Kızlar pazartesi izmire gidicem, şöyle iyi bebek mağazalarının olduğu neresini önerirsiniz izmirliler??
e-bebek ve joker baby mağazaları var ama ikisinin birarada olduğu bir avm var mı bilmiyorum. ben mavişehirde oturuyorum. burada ege park avm de joker baby var. yanındaki mavibahçe avm nin en üst katı tamamen bebek mağazaları. yine mavişehirde koçtaşın üstünde de e-bebek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…