2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım kan değerlerin iyi olduğu için başlamamış olabilir bende hala başlamadım kan değerlerim iyi doktor yinede verdi ama içemedim

Yaaa bende hissetmek istiyorum birde 2. Hamilelikte daha erken hissedilir diyorlar ama tik yok
oy kıyamam :) kız ya nazlıdır kuzum bnm ki erkek diye herhalde hiç acımıyo normalde hafif hissediyorm geçen baya bildigin vurdu yani şaşırdm bende ilk defa o kadar net hissettim

inşallah canım bigün gezmeye falan gelirsen görüşelim mutlaka :)

Canım kan değerlerin iyi olduğu için başlamamış olabilir bende hala başlamadım kan değerlerim iyi doktor yinede verdi ama içemedim
inşaalah öyledir mesajla bişey soruyorum gelince bakarız diyo ya bilmiyorum dr.değiştirsem mi karar vremiyorum gideceğim sanki ondan iyi mi olacak vallahi ne zormuş dr.seçimi siz kime gidiyosunuz?

Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorumun telefon numarasını almadım. Yani acil bişey olsa anca hastaneyi arıycam. Sizler doktorunuzla nasıl iletişim kuruyorsunuz?

inşaalah öyledir mesajla bişey soruyorum gelince bakarız diyo ya bilmiyorum dr.değiştirsem mi karar vremiyorum gideceğim sanki ondan iyi mi olacak vallahi ne zormuş dr.seçimi siz kime gidiyosunuz?
Ben bursadayım canım medical parka gidiyorum benim doktorum çok ilgili bende üzüle üzüle bırakıcam ve ilk defa gönlüme göre doktor bulmuşken bende çok zor buldum doktorumu herkezle anlaşamam sen nerde yaşıyosun hangi hastaneye gidiyonuz doktor çok önemli gerçekten

Kızlar ben özel hastaneye gidiyorum. Doktorumun telefon numarasını almadım. Yani acil bişey olsa anca hastaneyi arıycam. Sizler doktorunuzla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Numarasını vermişti kendisi ilk günden bişey olursa ara diye sağlık ocağında yaptığım testleri de atıyorum WhatsApp dan neden vermediki artık her doktor veriyor nerdeyse

ilk gebeliğimde kartını vermişti zaten ,bu gebeliğimde de telefonundan whatsapp ,msj ya da arama yapabiliyorum.kartını vermedi mi ya da bir sonraki randevunda istersin :)

Slm kızlar öncedende böyle bir yazılma olmuştu ama hatırlayamıyorum kimlerdi diye :)
Eskişehirdekiler hangi hastane ve hangi dr?
Birde çalışıyor musınuz?
Ben acıbadem,özlem özgür gürsoya gidiyorum ve çalışmıyorum.
İlerleyen zamanlarda bi buluşma yapabiliriz ne dersiniz?

bende kadıköy medicanaya gidiyorum aslında arkadaşımın dr.uydu tavsiye usulü gittim.Göztepe medicalpark ta mehtap yazıcıoğlunu çok tavsiye etmişler ona randevu alıp gitmek istiyorum oda çokk yoğunmuş öyle söylediler bende yoğun olan dr.u tercih etmek istemiyorum demiştim ama görüyorumki bütün dr.lar yoğun:

Numarasını vermişti kendisi ilk günden bişey olursa ara diye sağlık ocağında yaptığım testleri de atıyorum WhatsApp dan neden vermediki artık her doktor veriyor nerdeyse

ilk gebeliğimde kartını vermişti zaten ,bu gebeliğimde de telefonundan whatsapp ,msj ya da arama yapabiliyorum.kartını vermedi mi ya da bir sonraki randevunda istersin :)
Kendisi vermedi kızlar, kart falan da vermedi. Bir sonraki randevuda ben isteyeyim bari. Benim doktor baya bir yoğun, hastası çok, ama yine de her hastasında olmalı bence numarası

Medical parkı bi dene istersen canın diğer doktorlarınıda araştır ben hiç beklemiyorum ve doktorumla sohbet ederek çıkıyorum odadan rahat 40 dk kalıyorum yanında sanırım doktorumda benden konuşkan yine bi ara denemeni tavsiye ederim içine sinmeyince insanın morali bozuluyo bende çok doktor gezdim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…