2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya ben doktoruma söyledim içemiyorum bu ilacı diye bebeğin gelişimine bakarım ona göre bıraktırırım dedi gelişimi iyi dedi içmeyebilirs dedi zaten aldığım dan beri 6 tane içebildim içer içmez hatta ilacı gördüğüm an midem bulanıyo ki ben gebeliğimde hiç mide bulantısı yaşamadım ilacı yutamıyorum doktoruma sormadan başlasam sorun olur mu kontrolüme daha çok var çünkü

Bence sorun olmaz.neticede ikiside vitamin takviyesi.ayni etken maddeye sahip ilaclar.sadece regenesis decavite gore biraz daha iyi.hatta kullanman bebegin icin cok daha iyi olur.nolursa olsun vitamin takviyesi şart.ayrica extra omega 3 var içinde.bebegin beyin gelisimi icin onemli

İyi geceler herkese
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı? Ağrıdan uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum bile
Böyle olup doktoruna soran oldu mu?

Ben decavit içemiyorum acaba bunu içsem nasıl olur doktora sorup mu başlayayım kendim başlasam bi sıkıntı olurmu acaba bide decavit kadar büyük değil dimi
Kaygan bi hap canım içimi kolay.Bende içemiyorum büyük hapları kırıp içerim normalde ağrı kesiciyi bile 4'e bölerim.
Bişey olmaz kendin başlasan da ama yine de doktoruna sor mutlaka için rahat etsin. .

Ben de vitamin haricinde 7. Haftadan beri d vitamini kullanıyorum.soktorun sana ne zamana kadar kullanacağını söyledi mi?
canım bana yeni başladı.1 hafta oldu daha başlayalı. bir süre vermedi şu kadar kullanacaksın diye

Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
adel ya da mina olabilir

Vinelac ta probiotik var ztn cnm ndn ayri kullaniyon birde kam ilaci vermedimi dr
evet vinelacta probiyotik var ama son dönemde kabızlık sorunu yaşamaya başlayınca nbl de verdi. kan ilacı kullanmıyorum.ilk hamileliğimde de kullanmadım.dr uygun görürse başlarım

resmen kendine eziyet etmişsin.yardımcı kadın bulsaydın keşke

Günaydınnnnn :)) bizim 8.30 da detaylı ultrasonumuz varrr bakalim oğluşum ne kadar büyümüş
günaydın hadi güzel haberlerini bekliyorum

Önümüzdeki hafta salı gününe randevu aldım mehtap hanıma,Gökmen beyden genel olarak memnunlar ama onunda 285tl muayene ücreti bilemedim

benim doktorum efa-mom verdi vitamin onu içiyorum

Kızlar bişe sorucam ben sabah aç karnına troid ilacı alıyorum, gece yatarken decavit, şimdi gnyo ferro sanal alıcam ne zaman içmeliyim
bence decaviti gün arasında iç kan hapı içince çünkü 2 saat sütlü ürünler yasak gün içinde zorluk çekersin gece yatarken ferroyu iç . benim kullandığım vitamin aç tok farketmediği için ben öğlen içiyorum

Merhaba anneler birsey soracaktim ? Sizce Adel ,mira ,mina hangi isim daha guzel cok kararsiz kaldik
çevremde adel ismindekiler hep erkek olduğundan bana erkek ismini çağırıştırıyor. mira kulağa hoş geliyor. bizim bir arkadaşın çocuğu da Ada Mina bir arada söylenince yabancı isim gibi oluyor

İyi geceler herkese
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı? Ağrıdan uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum bile

Ben yaşıyorum cnm ama hamilelikten öncesinde de bel fıtığım vardı ve 80 kiloyum.. kilo ve fıtığa bağlı olduğunu düşündüğm için doktora sormamıştm

Malesef canım hatırlamıyorum

sağlık ocagıdndan verdikleri damlaya basladım tadı da bi hoş
ayy bence hiç erken değil elimdn gelse bende cıkıp bakıcam ama vaktimiz yok

İyi geceler herkese
Bende oldu canım yaklaşık 1 ay önce günlerce çektim o ağrıyı. Sonra kendi kendine geçti, sanırım hamilelikle ilgili bişey. Vücut kemiklerimiz doğuma hazırlık amaçlı esnekleşiyormuş, ondanmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…