2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biraz önce bende sağlık ocağına aşı olmaya gittim orada ki ebe bu ağrının çok erken oldugunu söyledi 30 haftadan sonra olurmuş genelde. Çok ağrım var ve hareketlerimi kısıtlıyor

@RECES geldim canım güzel haberlerle :) bebişim haftasına yetişmiş 21 haftalık olmuş tam. Allah'ıma sukurler olsun bır sorun yokmuş
Maşallah annesi sağlıkla büyüsün zamanında kucağına al inşallah.
Bizde 1 hafta geriden geliyorduk 17 hafta kontrolünde haftasını yakalamışız. Doktorum sorun yok geriden de gelebilir demesine rağmen haftasını yakalayınca içim rahatladı resmen . 24 ünde de bizim ayrıntılımız var merak ve biraz stres ile bekliyorum ara ara minik tekmeleri hissediyorum da içim rahatlıyor .

Güzel bir tercih olur umarım , haber verirseniz sevinirim. Muayane ücretinin orda doktorlara göre değiştiğini bilmiyordum.
Sizin kaç haftalık bebik

Biraz önce bende sağlık ocağına aşı olmaya gittim orada ki ebe bu ağrının çok erken oldugunu söyledi 30 haftadan sonra olurmuş genelde. Çok ağrım var ve hareketlerimi kısıtlıyor
İmkanın varsa bol bol dinlen canım benimki sanırım öğlenleri iş dönüşü yattığım dinlendiğim için geçti bir süre sonra . İnşallah atlatırsın canım sen de, yoksa dediğin gibi sağdan sola döndürmüyor yattığım yerden zor kalkıyordum doğuma yakın zamanlar nasıl geçecek kim bilir :/

resmen kendine eziyet etmişsin.yardımcı kadın bulsaydın keşke
Yaza girerken 2kadın girecek zaten yukarıdan aşağı ama ben duramadım işte kaç aydır doğru düzgün temizlenmedi. Rahat ettim ama psikolojik olarak
benim doktorum efa-mom verdi vitamin onu içiyorum
Efa Mom duymuştum oğlumda içtim sanıyorum bakayım bi içeriğine, teşekkürler

İyi geceler herkese
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı? Ağrıdan uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum bile
Böyle olup doktoruna soran oldu mu?
Oğlumda öyleydim oturdukça batıyordu sanki. Dr ne dedi hatırlamıyorum ama önemli biley değildi sanırım oturmaktan olabilirdi sanki

Güzel bir tercih olur umarım , haber verirseniz sevinirim. Muayane ücretinin orda doktorlara göre değiştiğini bilmiyordum.
Sizin kaç haftalık bebik
mesajları okumasam göremiycektim cevap atarken etiketleyip atarsanız iletişimimiz daha kolay olur.Bakalım inşallah memnun kalırım kalmazsamda sanırım ilk dr.uma devam ederim çünkü hastane yeni A plus dr.da iyiydi aslında ama bi kılandım niyeyse siz şmdi kime gidiyosunuz karar verdinizmi

İnşallah canımm çok teşekkür ederim hepimiz alalım kucağımıza inşallah. Evet canım yetisince içim rahatladı benimde. :) Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz erkek mıydı senin de ?

İyi geceler herkese
Kuyruk sokumu ağrısı yaşayan var mı? Ağrıdan uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum bile
Böyle olup doktoruna soran oldu mu?

Olmaz mı hem de feci derecede 3 3,5 aylıkken başladı ve hala devam ediyor
ama benim otururken ve kalkarken özelllikle rahatsız ediyor yatarken bir sıkıntım yok

ben de 66 yım boyum 158
1cm uzunsun
75 le tamamlayabilirsiniz miyim acaba hamileliği. Bu sefer süt olsun diye kalorili şeyler yemek yok sadece bol su icecegim.
Çevre baskısına Hayır ben zayıf ve mutlu bir anne olmak istiyorum. Kot eteklerimi elbiselerimi 3 senedir giyemiyorum no ekmek no abur cubur. Her akşam yürüyüş var.
Iyi gaz verdim kendime

Çok teşekkür ederim amin.
Çok şükür canım dualarım seninle Belki de korktuğun gibi olmaz her hamilelik aynı değil sonucta. Allah'ım korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…