2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
erkekmiydi cinsiyet? bende hala hissetmiyorum ilk gebeliğim 18 haftalığız ama normal diyolar
Cinsiyeti henüz belli değil, ikinci gebeligim ama hissetmiyorum. Ultrasonda hep uyuyor oluyor doktor durtukleyerek uyandırıyor hiç kıpır kıpır gormedim.
Hiç oturup kendimi dinleyemiyorum ev işleri, çocuk derken gün bitiyor.

selam kızlar 17+6 oldum zaman hızlı geçiyor ama hala kızımın hareketlerini hissetmiyorum ikinci gebelik oğlumda 24 den sonra hissettim

Ben ümranıye devlet hast çalışıyorum özele gidene kadar bi yandan da burada ultrasona giriyorum takip denilemez yani anca bebişi görmeye giriyorum ultrasona.
17+1 bizimde bugün.
Sağ böbreğimde baya bi ağrı var tahlil yaptırmadım ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi bilmiyorum

Kizlar bugün detaylı ultrason randevum vardı bakan kisi hiçbir açıklama yapmadı sonucu verip gönderdiler doktoruma henüzgosteremedim bir yerde Fetal kardiyak anomali şüphesinde mutlak fetal kalp açısından uzman muayenesi ve tetkikleri gereklidir fetusta 4 odaciklı kalp izlenmekle birlikte olgunun fetal kardiyak anomalinin ekartasyonu amacı ile 22_24 haftalar döneminde değerlendirilmesi daha uygun olacaktır yaziyo bu herkeste varmi acaba birtek banami yazılmış kalp anomalisişüphesimi var ben yanlıs mi algılıyorum lütfen yardımcı olun

bundan sonra kilo verme değilde mümmkün oldugunca az alma durumu olur sanırım. bende 75diye düşünüyorm daha cıkmam umarım

pekte umrumda değil suan yaa az önce baktm tekmeler geliyo elimi karnıma koydm dısardan da hissediliyo cok mutlu oldum

Benim doktorum kendisi yeni doğum yaptı,doğum izninden yeni geldi.Kendisi vinalac ve solgar kullanmış bana da onları tavsiye etti.Decavit içiyordum daha önce.Daha doğrusu içemiyordum.Hem yutamıyordum yutsam da sonradan çok kötü midemi bulandırıyordu.Şimdi çok rahatım çok şükür :))

Devlette mi yaptırdın canım? Henüz detaylıya girmedim ama bunu yapanlar zaten uzman yani bilgilendirmesi gerekir bence. Telaşa kapılma doktoruna göster hemen. Allahın izniyle bir şey yoktur inşallah

Devlette mi yaptırdın canım? Henüz detaylıya girmedim ama bunu yapanlar zaten uzman yani bilgilendirmesi gerekir bence. Telaşa kapılma doktoruna göster hemen. Allahın izniyle bir şey yoktur inşallah
Evet devlette yaptırdım soru soruyorum cevap vermiyo hemşire ye donup kaç kişi kaldi diyo ben daha yatarken diğer hastayı al diyo daha üstümu başımı toparlamadan diğer bayan girdi ne olduğunu anlamadım ilk kez devlete gittim pişman oldum valla orda sekretere sordum ben bişey anlamadım doktorunuza gösterin dedi sadece öyle yani ogleden sonra yi beklicem mecburen

Devletin de bu yönünü sevmiyorum gerçi her devlet hastanesi de aynı değil ama sana kötüsü denk gelmiş. Doktorun görünce gerekli açıklamayı yapar.

Canim degismez heralde bende tam 16+4de gittm doktor erkek dedi bizde gorduk organini ayirt edilebilir yani karismaz buyuk ihtimalle bide %90 demis zaten

Solgar ın hangisini kullanmış acaba omega3ünü nü

Merhaba kızlar
Cinsiyeti belli olmayan kesinleşmeyen var mı hâlâ benim gibi
Benim de malesef kesinleşmedi henüz.Yarın kontrolüm var inşallah yarın netleşir cinsiyet bilmediğim için hiç bişey alamıyorum resmen hevesim kursağımda kalıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…