2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ayy geçmiş olsun hiç bilmiyorumki yaa taş falan olmasın Allah korusun bi görünün madem hastanede çalışıyosunuz.s,ze özelden bir mesaj attım bakabilirmisiniz

Nasıl oldun daha iyi misin?
Sağol canım sorduğun için.. daha iyyim ağrılar geçti ama kontrole gitmedim.. bebeğin hareketlerini de hissetmiyorum.. rutin kontrolümü bekliyorum bebeğin iyi olup olmadığını öğrenmek için.. alışveriş yapmamaya karar verdim bir sonraki kontrole kadar..
hamileliğe dair hiç bir belirtim kalmadı...

ayy geçmiş olsun hiç bilmiyorumki yaa taş falan olmasın Allah korusun bi görünün madem hastanede çalışıyosunuz.size özelden bir mesaj attım bakabilirmisiniz

Solgarin nesini tavsiye etti cnm

Merhaba kızlar bugün 18. haftam bitiyor hala birşey hissedemiyorum doktorum 1 aydan önce hissedemezsin dese de insan artık biraz hissetmek istiyor arada pıt pıt birşeyler oluyor sanki ama. Bazen hiç hamile gibi olmuyorum bazen de ani kalkınca ya da arabadan inerken kasığıma fena sancı giriyor. Daha detaylıya 3 hafta var. Hava bugün kapalı başım çok ağrıyor ağrı kesici içtim. Baya zamandır da sol burnum hep yara geçiyor yine oluyor Allah'a emanet iyidir inşallah

40. Haftaya kadar daha ne ağrılar yaşayacağız inşallah kucagimiza alınca her şey bitecek.
Bende kendimi artık daha enerjik hissediyorum. Sanırım 2. Trimester de oldugumuzdan artık hamile hissetmiyoruz hamileliğin balayı demişler bu dönem için. .
Iyi düşünelim iyi olsun her şey.

kendime giycek kıyafet bulamıyorum dertlendim durduk yere herşeyim dar geliyo
Ben sabah dolabı topladım olmayanları ve kisliklari kaldırdım gardırobum bomboş
Oglumdan 2 pantolon 2 tişört vardı saklamistim. .
Geçen haftasonu da lcw outlette muhteşem indirimler vardı 4 tişört, 2 pijama, 2 Tayt. 1 pantolon aldım. bayramada elbise almak istiyorum yeter doğuma kadar

bende dolaba el atsam aynı durumda olcam eminim tayt almam lazım bi kac tane bende bayrama elbise istiyorm altınada beyaz bez ayakkabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…