2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar ya benim kan testlerinde kolesterol yüksek çıktı biraz sorun mu bu. Kızartma yemiyorum aslında hep evde yapılan şeyler arada dışarıda yiyorum kfc yediğimde oldu ama bu kadar yükselecek kadar mı. Sebzeye ağırlık vericem bir süre sanrıım. D vitaminim düşmüş hap içiyorum tekrar kanım da 12 16 idi tedaviye başlarken ama normalmiş yine de protein yanında bol salata tüketiyorum artık pekmez içiyorum

Bence kolesterol un yemekle çok alakası yok. ben vejeteryanım. tereyağı, yumurta, et yemem. Ama gebelikten önce de çok yüksekti hala yüksek. Başağrısı yapıyor bezen. Aileden de geliyo annem de aynı durumda. Hiç takılmayın.

Kizlar ben surekli nutella lı beyaz ekmek yiyorum canim istiyo yaaa.bi zarari olurmu ki?? Sekerim mekerim yukselmez bisey olmaz demi.gebelik sekeri diye bi olay varmis.seviyorum nutellali ekmeği.hergun yiiyorum

Kizlar ben surekli nutella lı beyaz ekmek yiyorum canim istiyo yaaa.bi zarari olurmu ki?? Sekerim mekerim yukselmez bisey olmaz demi.gebelik sekeri diye bi olay varmis.seviyorum nutellali ekmeği.hergun yiiyorum
Heralde olmax canım bende ise gelmeden kahvaltıda hep yerim nutella ekmek yumurta ve peynir :))

Bende çok yerim tatlıyıda severim ama şekerim çıkmamıştı kan şekeri bişey olmaz bence

cok yemesen kuzu cünkü sonucta şeker var içinde paketli ürün bide

Kizlar bide nefes darligi ceken var mi bende cok oluyo korkuyorum hadi bebege oksijeb az gidiyosa diye olur mu oyle bisey. Ozellikle sabah kalkinca sanki bebegin ustune yatmis gibi nefessiz kaliyorum daraliyorum var mi boyle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…