2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben bugün dokununca dısardan tkmesini hissettim
ama bnmki daha asagıda zatn göbek hizama cıkmadı henüz o yüzdden görmem için egilmem lazım öne dogru
Benim de çok göbek hizasında değil canım az asagida ana böyle hafif oturur pozisyonda yada otururken görüyorum :)

Ay ilahi yaa kac güne bi yiyon peki?ev baklavasi olsa da bizde yesek ah.hazir baklavalari begenmiyorum
denk geldigi zaman ama denk gelmezse hftada 1 aldırıyrm kesin. allahtan eşimde seviyo da bana kalmıyo pek bitiriyo hemen
ev baklavası herkesn yaptıgı güzel olmuyo bilen kşiye yaptırcan onu

Canim bende zubeyde hanimda yaptirmayi dusunuyorum ayrintili ultrasonu kac gun sonraya randevu veriyorlar ki bi bilgin var mi
Hemen 1 gün sonraya ya da sıra yoksa aynı gün yapıyorlar canım. Sabah saatlerine herhangi bir doktora randevu al bence aynı gün yaparlar. Ben öğlen gitmiştim o yüzden 1 gün sonra ya verdiler

Öyle mi canım benimde bu ara başağrılarım var gebelikte zaten kolesterol yükseliyormuş ama takip altında olmalıymış doktoruma atıcam bakalım

20+1 canim ama ben rahat 2 haftadır fln hissediyorum kızımı :)

Ya ben hissetmiyorum ama geçen hafta bir ara sol tarafımı şişip indiğini gördüm resmen şişti ve sonra da indi içeri göçtü bir an karnım sanırım ayağını falan mı dayadı bilmiyorum çok arada sırada da pıt pıt bişeyler oluyor çok odaklanamıyorum gece elimi gezdiriyorum falan birşey yok

Merhaba anneler
Önce kız sandığımız için kız ismi bulmuştuk onca arastirmalarla:)))) şimdi erkek ismi de tamamdır ali cinar koyacağız ismini.
Benim göbek gayet netttt göbek oldu :)))) ve +5 kilo oldum ağzım bi boş durmuyor vitaminler de açtı zaten açık olan iştahımi...
Ben bi süredir bebişin hareketlerini hissediyorum ama hala düzenli olarak hissetmiyorum genelde acikica pit pitliyor baloncuklar
Bu arada ayrıntılı yaptırmaya başlayan arkadaşlar var sonuçlariniz hayırlı olsun en son ne zaman ayrıntılı yapılıyor ? Kafama takıldı benim doktorum bu konuda randevu vermedi bana yarin arayıp sorayim bakim bunu atlamış olamaz dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…