2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Insallah birsey olmaz bu gebelik sekeri olayi cok sekerli yemekten karbonhidratlardan falan mi oluyo acaba
Öyle olsaydı ilk bende çıkardı 1 pasta yedim daha dün bütün hepsini kanda şeker çıkmadı şeker yüklemesindede çıkmaz bence bide şöyle bişey var benim kv hiç yemez şeker asla ama şekeri var bence şeker şeker çok yemekten olmuyo ya kanda bakılmadı mı şekerine sağlıj ocağında

Merhabalarrrr nasılsınız kızlar?
Perşembeden beri kızım hasta onunla oyalanmaktan girip bakamadım sayfalar almış başını girmiş okuyamadım da :) umarım herkeşler iyidir

Bugün hepsiburadadan kızım için aldığım bir ürün geldi de, paket başka firmaya ait. fatih bebek diye bi firma internet sitesine bakayım dedim ve keşke biri reflü yataklı anne yanı yatak yapsa da alsam diyordum haftalardır, ve bugün bu sayfaya girer girmez buldum meğer varmış. Size de foto atıyorum ben net olarak bundan alıcam tam aradığım şey

Yok canim bakilmadi kacinci haftada bakiliyor ki kandaki sekere?bende acaba bi hastalık falan mi dedim yada cok sekerli yemekten mi oluyor dedim korktum açıkçası.cok kilo alsak bebege zarari olurmu ki.valla bende deli gibi tatlilar lahmacunlar makarnalar hep karbonhidrat yiyom hayirlisi

Ayy çok begendim bende reflü yatağı almayı düşünüyodum bu daha da hoşuma gitti kesin alıcam.Saol paylaştığın için

Ben 1 kilo almıştım bu haftaya kadar ama acayip iştahım açıldı 1 haftadır almışımdır büyük bi ihtimalle kilo şuan. Kanda şekere 17 haftamın içinde bakıldı sağlık ocağı çağırıp kan alıyor canım çok kilo almak bebeğe zarar verir mi bilmiyorum ama doğumu zorlaştırdığınu duymuştum canım tabi sağlıklı beslenip sağlıklı kilo almak daha iyidir abartmadan yemek daha iyi ama bazen bende kendime tatlı konusunda engel olamıyorum hayırlısı artık dediğin gibi

Net hissedememizin sebebi bu dönemde yeni doğan bebekler gibi neredeyse 23 saat uyumalari... :) ben dürtüyorum uyandiriyorum hatta arada da eşim kiziyor sen napıyon rahat bıraksana diye

Bende detaylıdan çok korkuyorum ve telaşla bekliyorum. Nasıl bir süreç yaşadınız acaba? Başımıza neler gelebilir hazırlıklı olmak adına soruyorum. Sizi üzmeyecekse bahsederseniz sevinirim. kaanin annesi

Net hissedememizin sebebi bu dönemde yeni doğan bebekler gibi neredeyse 23 saat uyumalari... :) ben dürtüyorum uyandiriyorum hatta arada da eşim kiziyor sen napıyon rahat bıraksana diye
Ay ben de denicem dürtmeyi bakalım tepki verecek mi :) gerçi şimdi uyansinlar diye dürtüyoruz ya dünyaya geldiklerinde uyusunlar diye neler yapıcaz acaba:))))))))

Anneler merhaba herkese sağlıklı doğumlar dilerim.13+0 haftalıkken doktorumuz kız dedı.Bacak arası çekti boştu.Değişme ihtimali olur mu sizce Kız anneleri kaç haftalık ken kesinleştiniz

Anneler merhaba herkese sağlıklı doğumlar dilerim.13+0 haftalıkken doktorumuz kız dedı.Bacak arası çekti boştu.Değişme ihtimali olur mu sizce Kız anneleri kaç haftalık ken kesinleştiniz
Bos sa canim degisme ihtimali var bence gerci erkek cocuguda cabuk belli olur diyolar hayirlisi canim

14. Haftada kiza benziyor ama 16 da kesinlesır demişti ben kiza çok inanmıştım 17. Haftada kesin erkek olduğunu gördük. Gönlüne göre olsun inşallah

Kizlar ben surekli nutella lı beyaz ekmek yiyorum canim istiyo yaaa.bi zarari olurmu ki?? Sekerim mekerim yukselmez bisey olmaz demi.gebelik sekeri diye bi olay varmis.seviyorum nutellali ekmeği.hergun yiiyorum
Canım bende her sabah yiyordum ama onun haricinde gün içinde tatlı falan yemiyordum. Sadece 1 tane meyva. Şekerim yüksek cıktı. Bana beyaz ekmek, pilav, tatlı haftada 2 taneden fazla yeme oda meyve yiyorsam o gün tatlı yeme dediler. Dikkat et. Sağlık ocağında bakıyorlar şekere bi baktır istersen. Benim baş agrım oluyordu. Özellikle çikolata yediğim zamanlar büyük ihtimal sekerim yukseliyormus. Baş ağrısı da böyle migren ağrısı gibi

Hadi yaaa( ben daha bugün yarim kavanoz nutellayi indirdim resmen mideme yarin da cumartesi artik saglik ocagina gidemem.korktum acikcasi simdi.bebege zarar verir mi

Ayy çok begendim bende reflü yatağı almayı düşünüyodum bu daha da hoşuma gitti kesin alıcam.Saol paylaştığın için

Rica ederim canım, bu arada babymall sitesinde fiyatı daha uygun ben şimdi ordan sipariş veriyorum

Inşallah sağlıkla alırsın oğlunu kucağına..Bulduğun kız ismi neydi canım peki? Biz kız annelerine fikir versen.

Hadi yaaa( ben daha bugün yarim kavanoz nutellayi indirdim resmen mideme yarin da cumartesi artik saglik ocagina gidemem.korktum acikcasi simdi.bebege zarar verir mi
Bana sekerin yükselmesi ilerde bebegin obez olma riskini artırır dediler. Yani zararı var bebeğe. Ama şekerine bir baktır yüksek değilde çokta sınırlama kendini ama abartmada yerken.

Bana sekerin yükselmesi ilerde bebegin obez olma riskini artırır dediler. Yani zararı var bebeğe. Ama şekerine bir baktır yüksek değilde çokta sınırlama kendini ama abartmada yerken.
Tamam canim sagol.Allah korusun bebegime birsey olmasindan korktum.sadece bu muymus zarari.kalbi falan durmaz degil mi Allah korusun

Arkadaşlar magnezyum vitamin kullanan var mu?Doktor bacak ağrılarım için verdi.Burda kullanan var mu?.faydasını gören?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…