2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kizlar yarin doktoruma gitsem gebelik sekeri ölçümü yaptirmak istiyorum ac karnina mi yapiliyo tok karnina mi? Koldan kan mi aliniyo napiliyo?

Yaaa kizlar bugun gezmeye gittim orda benimle hamile olan bir bayan daha vardi ayyy gorseniz karni nasil cikmis ama benim hic yok yaa gorenler diyor hic hamile degilsin gibi ufff ciksa da biraz rahatlasam ya

Yaaa kizlar bugun gezmeye gittim orda benimle hamile olan bir bayan daha vardi ayyy gorseniz karni nasil cikmis ama benim hic yok yaa gorenler diyor hic hamile degilsin gibi ufff ciksa da biraz rahatlasam ya
benimde karnım bir tek yemek yedikten sonra çıkıyor 3 cü hamileliğim oysa ki. Kafaya takma bence illaki çıkacak karın boşluğu geniş ise ondan da gözükmez henüz

benimde karnım bir tek yemek yedikten sonra çıkıyor 3 cü hamileliğim oysa ki. Kafaya takma bence illaki çıkacak karın boşluğu geniş ise ondan da gözükmez henüz
Belki ondan olabilir valla korkmaya basladim kontroluke 2 hafta var daha acaba haftaya mi gitsem diyorum yani

Yüsra nas koyucaktım kızım olsaydı hem farklı hem kuranda geçiyor anlamlarıda güzel
yüsra yiğenimin ismi gerçekten güzel :) Nas ı yeni duyuyorum Nas suresinden mi? isim işi ne zormuş ya oğluşlarda daha kolaydı şimdi okadar çok anlamsız kız ismi varki kulağa hoş geliyor bi araştırıyorsun Aman Allahım o yüzden kafa patlatıyorum güzel olsun ismi diye

Cnm benim kizimin adi Kumsal bu da kiz olucak insallah kendi adim da Hande kizima kendi adimi koymak istiyorum yanina bir isim daha ekleyerek ama ablamiz da Masal ya da Nefes olsun diyor bilmiyorum bakicaz artik

Yardımcı, yardım eden (Allah’ın kulu). Ayrıca kur’an-ı kerim’de bir sure ismidir. Nas isminin anlamı bu canım 2 ci isim olarak kulağa çok hoş geliyo birde hüma ismi de çok güzel bi kuş ismiydi sanırım evet çok isim var anlamları çok değişik insan anlamıda güzel olsun istiyo

Cnm benim kizimin adi Kumsal bu da kiz olucak insallah kendi adim da Hande kizima kendi adimi koymak istiyorum yanina bir isim daha ekleyerek ama ablamiz da Masal ya da Nefes olsun diyor bilmiyorum bakicaz artik
maşallah Allah analı babalı büyütsün Masal ismini çok beğendim hayırlısı olsun bakalım ay bende bi kaç isim bulsam seçeceğim içinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…