- 23 Temmuz 2013
- 204
- 56
- 73
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #20.201
Aynen canım ya çok dikkat gerekiyor. Hüma çok kibar gerçektenYardımcı, yardım eden (Allah’ın kulu). Ayrıca kur’an-ı kerim’de bir sure ismidir. Nas isminin anlamı bu canım 2 ci isim olarak kulağa çok hoş geliyo birde hüma ismi de çok güzel bi kuş ismiydi sanırım evet çok isim var anlamları çok değişik insan anlamıda güzel olsun istiyo
Ben kullanıyorum ilaca başladıktan 5-6 gün sonra faydasını görmeye başladım. Bacak kramplarim geçti. Hala bacaklarımda ağrı var ama uzanınca geçiyor. Kramplar çok fenaydı bazen ayağa kalkınca ayaklarım tutmuyor, bıçaklar sallanıyor düşücek gibi oluyordum.Arkadaşlar magnezyum vitamin kullanan var mu?Doktor bacak ağrılarım için verdi.Burda kullanan var mu?.faydasını gören?
Bos sa canim degisme ihtimali var bence gerci erkek cocuguda cabuk belli olur diyolar hayirlisi canim
14. Haftada kiza benziyor ama 16 da kesinlesır demişti ben kiza çok inanmıştım 17. Haftada kesin erkek olduğunu gördük. Gönlüne göre olsun inşallah
Canım parmak ucundan kan alınıyor. Yok karnına gittim ben. Yüksek çıkınca doktoruna muhakkak söyle dediler saglik ocaginda. Daha doktoruma soyleyemedim sali günü konuşucam. Herhalde sonraki aşamada açlık ve tokluk kan şekeri olarak bakacaklar.Kizlar yarin doktoruma gitsem gebelik sekeri ölçümü yaptirmak istiyorum ac karnina mi yapiliyo tok karnina mi? Koldan kan mi aliniyo napiliyo?
Bizde kızımıza esma ada ismini koyacağız. Inşallah.. soyadımız kavruk olmasaydı güneş ismini çok beğeniyorum. Güneş kavruk olmazdı çocuğaya kız ismi önerileriniz varmı arkadaşlar?
Benim ada dan sonra düşündüğüm ikinci isimdi. Bende çok beğeniyorum nil ismini. Eşimde esma olsun diyor o yüzden esma ada koyacağız sanırım.Teşekkür ederim inşallah hepimiz bebislerimize sağlık huzurla kavuşuruz. Nil koyacaktık kısmet olmadi çok güzel bir isim bence
ANlamı yardımcı allahın kulu demek canım ben öyle okudum en azından zaten sadece nas koymuycaktım yüsra nas koyucaktım hani nur falan baya bilindik olduğu için benimde ismimin yanında nur var eşim lina koymak istiyodu kız olsa ama kuranda geçmiyo hurma fidesi diyolar ama ne kadar doğru o tartışılır tabi daha çok kız ismi vardı aklımda kız isimleri çok fazla karen ismide çok güzel kızlarda hoş duruyoNas içinde demek aslında pek bi anlamı yok.Kurandan olmasını bende istiyorum ama anlamlı da olsun istiyorum aynı zamanda
ay bizim de soyisimden dolayı çoğu isimi elemek zorunda kaldım Sülün e herşey yakışmıyorBizde kızımıza esma ada ismini koyacağız. Inşallah.. soyadımız kavruk olmasaydı güneş ismini çok beğeniyorum. Güneş kavruk olmazdı çocuğa
Karen ismide güzel nisakaren birinde duymuştum çok hoş isimler var kızlara erkeklere çok az isim var sınırlı sayıda kız ismi çok olunca çokta kafa karışıklığı oluyo tabi içine en çok sinen ismi koy bence Eylül ayında doğum yapıcaksın mesela eylül ecmel de koyabilirsin ecmel güzel kız demek bu aradaAynen canım ya çok dikkat gerekiyor. Hüma çok kibar gerçekten
ANlamı yardımcı allahın kulu demek canım ben öyle okudum en azından zaten sadece nas koymuycaktım yüsra nas koyucaktım hani nur falan baya bilindik olduğu için benimde ismimin yanında nur var eşim lina koymak istiyodu kız olsa ama kuranda geçmiyo hurma fidesi diyolar ama ne kadar doğru o tartışılır tabi daha çok kız ismi vardı aklımda kız isimleri çok fazla karen ismide çok güzel kızlarda hoş duruyo
Ada da çok güzel bir isim. Esma ada uyumlu olmuş kulağa güzel geliyor. Hayırlı olsun sağlıkla gelsinBenim ada dan sonra düşündüğüm ikinci isimdi. Bende çok beğeniyorum nil ismini. Eşimde esma olsun diyor o yüzden esma ada koyacağız sanırım.
Ecmel çok farklı yaa kız sende hazine gibisin ne güzel isimler biliyorsunKaren ismide güzel nisakaren birinde duymuştum çok hoş isimler var kızlara erkeklere çok az isim var sınırlı sayıda kız ismi çok olunca çokta kafa karışıklığı oluyo tabi içine en çok sinen ismi koy bence Eylül ayında doğum yapıcaksın mesela eylül ecmel de koyabilirsin ecmel güzel kız demek bu arada
çok geçmiş olsun canım çok zor bir hastalık Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana sağlıkla al bebişini kucağına inşallahKızlar şeker nuhabbeti olmuş da, mümkün oldukça frenlememiz lazım kendimizi. Ben de aynı hatayı yaptım, hamileyim nasılsa dedim, 10 yıldır yemediğim pirinci ekmeği yedim deli gibi kilo almaya başladım. Ms hastasıyım ben, 10 yılda ilaçların kontrol edemediği hastalığı şekeri, unu ve tuzu keserek kontrol altına aldım. Hamilelikte mide bulantısından yavaş yavaş başladım ve 9 kilo aldım. Cahilliğime mi geldi, aman bir şey olmaz diyenlere mi kandım nasıl yaptım bilmiyorum. Mahvettim yine metabolizmamı. Ve alkol ve şeker plasentadan direk geçebiliyor. Bildiğiniz zehir bebeklerimiz için. Başımı taşlara vuruyorum nasıl böyle bir hata yaptım diye. Ama bundan sonra tövbe. Yalnızca hamilelikte değil, her halukarda uzak durmak gerek. Doktorlarınızla konuşun mutlaka. Ben konuştum, çok extrem örnekler verdi, kendimden geçtim zaten bebeğim için çok korktum, çok kızdım kendime. Artık tövbe, eski herşey kontrolü altındaki halime dönüyorum. Dua ediyorum ki atak geçirmedim.
Nisanur, Beyza, adanur, Ceylin, Buğlem :)ya kız ismi önerileriniz varmı arkadaşlar?
çok teşekkürler :) Buğlem ismini duymamıştım hemen araştırıyorumNisanur, Beyza, adanur, Ceylin, Buğlem :)
Ben kız çocuk hastasıyımdır canım ecmel çocukluk hayalimdi gebeliğim boyunca hep kız hissettim ama bebeğim erkek olduğu için gitti onca isim seçenekleriEcmel çok farklı yaa kız sende hazine gibisin ne güzel isimler biliyorsun
Aminçok geçmiş olsun canım çok zor bir hastalık Rabbim şafi ismiyle şifa versin sana sağlıkla al bebişini kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?