2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benim de öyle oluyo işte canım çıkıp iniyor Karnım :))) çok tatlı birsey ya

yaaa cok güzelll bende hissediyorm ama daha göremedim öyle
Bende göremiyorum elimlede hissedemiyorum daha içerde atmaları pıtpıtları sadece hala
Balımm cok canim istiyo yaa nasil da lezzetli yapmışlar namissizlar.bebege nasil bi zarari olabilir acaba sen seker yemion mu hic
Ben de yiyorum valla herşeyi
Kuzenim koydu oğluna 13gün önce doğdu Ali Çınar güzel isim adıyla yaşasın Benim oğlum da Ali Ulaş.. buna daha karar veremedim:/
Anneler merhaba herkese sağlıklı doğumlar dilerim.13+0 haftalıkken doktorumuz kız dedı.Bacak arası çekti boştu.Değişme ihtimali olur mu sizce Kız anneleri kaç haftalık ken kesinleştiniz
E 4hafta geçmiş üstünden doktora daha gitmedin mi? Ya da bu haftaysa kontrolün öğrenirsin illaki yanılmalar oluyor dr a ve usg cihazının netliğine göre.

Kizlar daha dun okudum efendimiz (sav) nil irmak deniz alev gunes su gibi isimleri kymayi hic tavsiye etmemis biraz daha anlami guzel isimler de var tabi kendi fikrim

Net hissedememizin sebebi bu dönemde yeni doğan bebekler gibi neredeyse 23 saat uyumalari... :) ben dürtüyorum uyandiriyorum hatta arada da eşim kiziyor sen napıyon rahat bıraksana diye
Ben de sürekli hissediyorum artık, gece o mu beni uyandırdı ben mi onu bilemiyorum. Uyumuyor galiba bizim çocuk

Selam millet
Ya çok işim var evde yapılmadı gereken.
hazırlamam gereken ödevlerim
Sınavlarım başlayacak ben hala hiç bişey yapamıyorum

Kızlar günaydın öksürük gaz bir türlü doğrulamadım bunlarla uğraşıyorum boğazımdaki enfeksiyon geçmiyor tıkanıyorum ne yaptıysam

Günaydın .. Nasılsınız kızlar var mı detaylıya girenler :)) göbüşler ne alemde :))
haftaya bugun detaylıya gireceğim inş. Göbüş büyüyor tekmeler çoğaldı artık eşimde dışardan hissediyor. Çok şükür. Geceleri uyku esnasında hafif karnımın üstüne dönüyorum ama oğluşum tekmeleriyle uyandırıp döndürüyor tekrar beni yana

İsim konusunda ben de yorum yapayım eşimle bekarlığımızdan anlaşmamız vardı kız olursa ben koyacaktım erkek olursa o. İlk evladım kız oldu adını ben koydum buda erkek olunca isim hakkı anlaşmamız gereği babaya geçti. Eşim babasının adını koyacak bende yanına ikinci isim olarak Alp koyacağım inşallah ismimizi belirledik çok şükür

Kizlar daha dun okudum efendimiz (sav) nil irmak deniz alev gunes su gibi isimleri kymayi hic tavsiye etmemis biraz daha anlami guzel isimler de var tabi kendi fikrim
Bahsettiğinizi bende okudum ama başka bir yerdede böyle birşey olmadığı peygamber efendimizin sadece güzel anlamlı isimler koyun dediği yazıyordu muallakta bi konu ne yazık ki. Rabbim hayırlı etsin isimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…