- 7 Ocak 2018
- 27.573
- 80.035
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.641
ynen canim bende oyleyim ama evde cam cok o yizden hic ugrasamicam vallaTemizlik konusunda şimdiye kadar herşeyi ben yaptım eşimde süpürmeye yardım ediyor bazen. Güya temizliğe birini alıcam dedim ama yapamadım cam bile sildim yerde bir saç zerresine bile tahammülüm yok çıldırasım geliyor :)
Canım Allah yardımcın olsun öncelikle tam olarak bu degil ama başka bir kalp damar sorunuyla doğdu arkadaşımin oğlu damarlar çapraz olması gerekirken paraleldi. Bir kez doğar doğmaz bir kez de iki aylikken ameliyat oldu şimdi canavar gibi. Umarım siz de böyle kolay atlatirsinizMrb kızlar
Detaylı ultrasonda ARSA teşhisi koydu dr. Hemen amniosentez yaptıralım dedi, yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Kalp damarlarından biri direk sağa gideceğine soldan sağa gidiyormuş. Downlularda daha fazlaymış bunun görülme oranı. Herhangi bir ameliyat vs sebep olmaz belki yutma nefes almada sıkıntı olabilir olmayadabilir dedi.
Duyan bilen yaşayan var mı bu durumu ?
inan yapsam daha pinpirikli olurum aman ani bi hareket mi yaptim,cok mu egildim acaba,cok mu yordum kendimi....gibi bir suru evham yaparimHahahaahah hemen geliyorum canim..yok kiz bisey olmaz supurgeden kendini zorlamadan yapabilirsin.. valla yapmayinca icim rahat etmiyor icim icimi yiyor diyorum ki yapim de en iyisi rahat rahat oturayim yoksa batiyor yani oturamiyorum...sende birazcik yap da kafan dagilir cok pimpiriklisin yaAaaaaaaa
yok ya zannetmiyorum ben.Boyle birseyin olduguna inanmiyorum.sacmaligin daniskasi bence.hele bi kabul etmesin kiyamet kopar olur mu hic oyle sey.napicaz peki evde mi dogurucaz? Oyle sey mumkun degil.onu anlamanin tek yolu baska bi hastaneye kontrole gitmen.bi git bakalim ne diycek.hic olmadi devlete gidersin.kovcak degiller ya.yoktur bence oyle biseyBanada çok saçma geldi bilmedikleri hastayı kabul etmiyolarmış yani en başından beri ilgilenmedikleri için doğum a yakın gittiğin süreçte almıyormuş şimdi benim bu ayın 14 de kendi doktoruma randevum var detaylı falan olcak o yüzden mecbur yine bu hastaneye gidicem ama doğum biraz yüksek bi fiyat olduğu için farklı hastaneye geçicem o zamanda 27 28 haftalık oluyo herkez kabul etmez diyo ikilimde kaldım moralim bozuk kaç gündür
Omega 3 ben efa daily kullanıyorum. Dışı jel gibi zaten çok kolay içiliyor :)İştenen korktuğum büyük ilaç ve yutamamakkaygansa biraz daha kolay yutarım da bazı haplar ağzıma attığım an yapışıyor boğazıma yutamıyorum
Benim doktorumda ayda 1 çağırıyor. Banada çok uzun geliyor ama iste napalim. Geçen ayın 10 unda görmüştüm en son. Bu ayında 10 unda çağırdı doktor ama ben 8 ine aldım randevu 2 gün bile kardır. Özledim çok sipayiKIZlar kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz beni doktorum ayda bi çağırıyor bana çok uzun geliypr Allahtan tekmeleri varda iyi olduğunu biliyorum 20 gün var daha kontrole
Canım ben çok nazlıyımdır devlet benim kahrımı asla çekmez bunu kürtajımda çok iyi anladım kürtajımda kıyameti kopartmıştım verilen ilaçlarda ebeler saatlerce benle uğraştılar devlet beni hiçç kabul etmez doğumda kovar hattainan yapsam daha pinpirikli olurum aman ani bi hareket mi yaptim,cok mu egildim acaba,cok mu yordum kendimi....gibi bir suru evham yaparimsana 40 kere masallah diyorum
yok ya zannetmiyorum ben.Boyle birseyin olduguna inanmiyorum.sacmaligin daniskasi bence.hele bi kabul etmesin kiyamet kopar olur mu hic oyle sey.napicaz peki evde mi dogurucaz? Oyle sey mumkun degil.onu anlamanin tek yolu baska bi hastaneye kontrole gitmen.bi git bakalim ne diycek.hic olmadi devlete gidersin.kovcak degiller ya.yoktur bence oyle bisey
Onumuzdeki ay birde baska doktora git bakayim,denemeden bilemeyiz kuzum.ama ben zannetmiyorum oyle birsey oldugunuCanım ben çok nazlıyımdır devlet benim kahrımı asla çekmez bunu kürtajımda çok iyi anladım kürtajımda kıyameti kopartmıştım verilen ilaçlarda ebeler saatlerce benle uğraştılar devlet beni hiçç kabul etmez doğumda kovar hatta
Benim köpegim var hergun süpürüyorum evi mecbur ama öyle koltukları falan çekmiyorum. Hiç eğilmeden yavaş yavaş süpürüyorum alışkanlık oldu. Haftada 1 gün de eşim izinliyken ona supurtuyorum evi. 2-3 gün de 1 de vileda ile geziyorum evin içinde tamam iste. Azıcık hareket iyidir zaten. Bisey olmaz Allah ın izniyle.inan yapsam daha pinpirikli olurum aman ani bi hareket mi yaptim,cok mu egildim acaba,cok mu yordum kendimi....gibi bir suru evham yaparimsana 40 kere masallah diyorum
yok ya zannetmiyorum ben.Boyle birseyin olduguna inanmiyorum.sacmaligin daniskasi bence.hele bi kabul etmesin kiyamet kopar olur mu hic oyle sey.napicaz peki evde mi dogurucaz? Oyle sey mumkun degil.onu anlamanin tek yolu baska bi hastaneye kontrole gitmen.bi git bakalim ne diycek.hic olmadi devlete gidersin.kovcak degiller ya.yoktur bence oyle bisey
Haklisin canim da iste,ne bilim.ilk cocuk ya,daha once de kaybim olunca ister istemez evham yapiyorum.evi supurmuyorum ama geri her isi yapiyorum.bulasik makinem yok zaten elimle 2 saat bulasiklari yikiyorum.evi toparliyorum cirpilacak birsey varsa cirpiyorum.yikanacaklari yikayip seriyorum.ama supurmeye gelince surekli arkaya one hareket falan,bide benim supurge agır,evham yapiyorum iste.yapmamam lazim ama tabi :/Benim köpegim var hergun süpürüyorum evi mecbur ama öyle koltukları falan çekmiyorum. Hiç eğilmeden yavaş yavaş süpürüyorum alışkanlık oldu. Haftada 1 gün de eşim izinliyken ona supurtuyorum evi. 2-3 gün de 1 de vileda ile geziyorum evin içinde tamam iste. Azıcık hareket iyidir zaten. Bisey olmaz Allah ın izniyle.
Kiz valla bu kadar pimpirikli olma erkenden yaslanirsin vala bak demedi demeinan yapsam daha pinpirikli olurum aman ani bi hareket mi yaptim,cok mu egildim acaba,cok mu yordum kendimi....gibi bir suru evham yaparimsana 40 kere masallah diyorum
Ben 4 haftada bir gidiyorum çünkü cumartesileri alıyorum randevu33 35 günde bi anca gidiyorum banada uzun geliyo valla ben tekmeleri hergün hissetmiyorum bide sen kaç günde gidiyosun
Ben eşimin işine göre ayarlıyorum canım ondan 33 35 oluyo o hafta işine göre hafta içi gidiyorum ama doktor ayda 1 diyo zatenBen 4 haftada bir gidiyorum çünkü cumartesileri alıyorum randevu
Yaslandim zaten,panik atak hastaligina yakalandimKiz valla bu kadar pimpirikli olma erkenden yaslanirsin vala bak demedi deme
Canm bi arastırmada 21 kere kursun yeleksiz cekilen dis röntgeninde gelen radyasyon anne adayının günes ısıgından 3 günde aldıgından daha azmıs.bide yelek giydiriyolar zaten dr da izin verdi bide benm ki kanal tedavisi filmsiz olmuyor malesef bende tereddüt etmşştim ama icim baya rahatladı sonra arastrncaDoğru dedin canli canli cok zor olur dayanamam herhaldecanim nolursa olsun rontgen cektirmesen mi acaba?
Benimde ilkHaklisin canim da iste,ne bilim.ilk cocuk ya,daha once de kaybim olunca ister istemez evham yapiyorum.evi supurmuyorum ama geri her isi yapiyorum.bulasik makinem yok zaten elimle 2 saat bulasiklari yikiyorum.evi toparliyorum cirpilacak birsey varsa cirpiyorum.yikanacaklari yikayip seriyorum.ama supurmeye gelince surekli arkaya one hareket falan,bide benim supurge agır,evham yapiyorum iste.yapmamam lazim ama tabi :/
cumartesi işgüzarlık edip baya bi temizlik yaptım şimdi karnımın içinden tut da yanım belim her tarafım ağrıyor. ben ettim sen etme .. kirlenmek güzeldirTemizlik konusunda şimdiye kadar herşeyi ben yaptım eşimde süpürmeye yardım ediyor bazen. Güya temizliğe birini alıcam dedim ama yapamadım cam bile sildim yerde bir saç zerresine bile tahammülüm yok çıldırasım geliyor :)
Kızlar taşındık . 1+1 de oturuyorduk 3+1 e geçtik . Aile kalabaliklasiyor malum . Çok yorucu geçti . Bunu da atlattım şükür . Gardırop falan bir an önce yaptırmak istiyorum :) özel yapım olacak uyguna yaptıracağımiz bir tanidik var . Bol raflı olsun diyorum . Country tarzını beğeniyorum yatak odam da öyle . Sizler çocuk gardropu nasıl birşey düşünüyorsunuz . 3 kapılı dolap 3 çocuğuma yeter mi acaba ?? Birde çekmecelik yaptirsam
Mrb kızlar
Detaylı ultrasonda ARSA teşhisi koydu dr. Hemen amniosentez yaptıralım dedi, yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Kalp damarlarından biri direk sağa gideceğine soldan sağa gidiyormuş. Downlularda daha fazlaymış bunun görülme oranı. Herhangi bir ameliyat vs sebep olmaz belki yutma nefes almada sıkıntı olabilir olmayadabilir dedi.
Duyan bilen yaşayan var mı bu durumu ?
Epidural yada spinal sezaryan olmaya karar verdim ancakkkk daha şimdiden doğum korkusu beni sardı.Çoğu gitti azı kaldı 24 haftalık oldum ama çok korkuyorum RABBİM bana yardım etsiñ.Bebeğime kavuşma arzum bile beni sakinleştiremiyor.Ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Çok korkuyorum
Aynen canim,insallah sag salim kucagimiza alalim da,gerisi Allah kerim olur olur gider:)))Benimde ilkbenimde süpürge ağır. Ileri geri yapmıyorum sadece ileri koyuyorum kendime doğru çekiyorum. Ama bende yalnız olsam köpek falan olmasa bende öyle her dakka süpürmem. Haftada 1 en fazla. Sen yalnızsın canım aslında en iyisi yapiyosun. Yat dinlen bol bol 2 is yapip bende öyle yapıyorum. Bu günleri çok arıycaz sıpalar dogunca
Hem de nasıl arayacaksiniz:))) benim 2 kızım var evi süpürmedigim çamaşır yiksmadigim bir gün bilmem.Benimde ilkbenimde süpürge ağır. Ileri geri yapmıyorum sadece ileri koyuyorum kendime doğru çekiyorum. Ama bende yalnız olsam köpek falan olmasa bende öyle her dakka süpürmem. Haftada 1 en fazla. Sen yalnızsın canım aslında en iyisi yapiyosun. Yat dinlen bol bol 2 is yapip bende öyle yapıyorum. Bu günleri çok arıycaz sıpalar dogunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?