2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
A
ynen canim bende oyleyim ama evde cam cok o yizden hic ugrasamicam valla

Canım Allah yardımcın olsun öncelikle tam olarak bu degil ama başka bir kalp damar sorunuyla doğdu arkadaşımin oğlu damarlar çapraz olması gerekirken paraleldi. Bir kez doğar doğmaz bir kez de iki aylikken ameliyat oldu şimdi canavar gibi. Umarım siz de böyle kolay atlatirsiniz

inan yapsam daha pinpirikli olurum aman ani bi hareket mi yaptim,cok mu egildim acaba,cok mu yordum kendimi....gibi bir suru evham yaparim sana 40 kere masallah diyorum

yok ya zannetmiyorum ben.Boyle birseyin olduguna inanmiyorum.sacmaligin daniskasi bence.hele bi kabul etmesin kiyamet kopar olur mu hic oyle sey.napicaz peki evde mi dogurucaz? Oyle sey mumkun degil.onu anlamanin tek yolu baska bi hastaneye kontrole gitmen.bi git bakalim ne diycek.hic olmadi devlete gidersin.kovcak degiller ya.yoktur bence oyle bisey

KIZlar kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz beni doktorum ayda bi çağırıyor bana çok uzun geliypr Allahtan tekmeleri varda iyi olduğunu biliyorum 20 gün var daha kontrole
Benim doktorumda ayda 1 çağırıyor. Banada çok uzun geliyor ama iste napalim. Geçen ayın 10 unda görmüştüm en son. Bu ayında 10 unda çağırdı doktor ama ben 8 ine aldım randevu 2 gün bile kardır. Özledim çok sipayi

Canım ben çok nazlıyımdır devlet benim kahrımı asla çekmez bunu kürtajımda çok iyi anladım kürtajımda kıyameti kopartmıştım verilen ilaçlarda ebeler saatlerce benle uğraştılar devlet beni hiçç kabul etmez doğumda kovar hatta

Ben de ayda 1 gidiyorum 15 de bir gitsem ne olacak ki geçici olarak rahatlama sağlıyo sadece kucagimiza alana kadar rahat yok bize.

Onumuzdeki ay birde baska doktora git bakayim,denemeden bilemeyiz kuzum.ama ben zannetmiyorum oyle birsey oldugunu
:))

Benim köpegim var hergun süpürüyorum evi mecbur ama öyle koltukları falan çekmiyorum. Hiç eğilmeden yavaş yavaş süpürüyorum alışkanlık oldu. Haftada 1 gün de eşim izinliyken ona supurtuyorum evi. 2-3 gün de 1 de vileda ile geziyorum evin içinde tamam iste. Azıcık hareket iyidir zaten. Bisey olmaz Allah ın izniyle.

Haklisin canim da iste,ne bilim.ilk cocuk ya,daha once de kaybim olunca ister istemez evham yapiyorum.evi supurmuyorum ama geri her isi yapiyorum.bulasik makinem yok zaten elimle 2 saat bulasiklari yikiyorum.evi toparliyorum cirpilacak birsey varsa cirpiyorum.yikanacaklari yikayip seriyorum.ama supurmeye gelince surekli arkaya one hareket falan,bide benim supurge agır,evham yapiyorum iste.yapmamam lazim ama tabi :/

Kiz valla bu kadar pimpirikli olma erkenden yaslanirsin vala bak demedi deme

Doğru dedin canli canli cok zor olur dayanamam herhalde canim nolursa olsun rontgen cektirmesen mi acaba?
Canm bi arastırmada 21 kere kursun yeleksiz cekilen dis röntgeninde gelen radyasyon anne adayının günes ısıgından 3 günde aldıgından daha azmıs.bide yelek giydiriyolar zaten dr da izin verdi bide benm ki kanal tedavisi filmsiz olmuyor malesef bende tereddüt etmşştim ama icim baya rahatladı sonra arastrnca

Benimde ilk benimde süpürge ağır. Ileri geri yapmıyorum sadece ileri koyuyorum kendime doğru çekiyorum. Ama bende yalnız olsam köpek falan olmasa bende öyle her dakka süpürmem. Haftada 1 en fazla. Sen yalnızsın canım aslında en iyisi yapiyosun. Yat dinlen bol bol 2 is yapip bende öyle yapıyorum. Bu günleri çok arıycaz sıpalar dogunca

cumartesi işgüzarlık edip baya bi temizlik yaptım şimdi karnımın içinden tut da yanım belim her tarafım ağrıyor. ben ettim sen etme .. kirlenmek güzeldir

Eviniz hayirli olsun :)
Bence dolabi ozel yaptiracaksan cekmeceliye ayri yer ayirma,hepsi birarada olsun.Cocuklar buyudukce odalarinda genis alan cok iyi Ve devasa mobilyalar onlar icin degil aklinda olsun canim

Allah yardimcin olsun dilerim iyi haberler alirsin❤

Dogum bambaska bi durum canim...
O an insana bi guc kuvvet geliyor cidden..
Olumsuz seyler cok duyduysan bunun etkiside olabilir.
Olumsuz hikayeleri okuma,dinleme lutfen

Aynen canim,insallah sag salim kucagimiza alalim da,gerisi Allah kerim olur olur gider:)))

Hem de nasıl arayacaksiniz:))) benim 2 kızım var evi süpürmedigim çamaşır yiksmadigim bir gün bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…