- 7 Şubat 2018
- 55
- 110
- 8
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.661
Konulan teşhis hakkında bir fikrim yok canım sadece şifa ve bu süreçte sabır dilemeye geldim. Bizim de detaylı da kalbimizde kist görüldü, amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor. Kendime dua ederken sana ve bebeğine de edeceğim. Allah evlatlarımıza şifa versin.Mrb kızlar
Detaylı ultrasonda ARSA teşhisi koydu dr. Hemen amniosentez yaptıralım dedi, yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Kalp damarlarından biri direk sağa gideceğine soldan sağa gidiyormuş. Downlularda daha fazlaymış bunun görülme oranı. Herhangi bir ameliyat vs sebep olmaz belki yutma nefes almada sıkıntı olabilir olmayadabilir dedi.
Duyan bilen yaşayan var mı bu durumu ?
Kızlaar kaşıntıdan ölücem yaaa sadece göbek deliğimin üst tarafı boydan bota sağdan sola kadar kızermış durumda küçük küçük sivilceler de çıkmış dün bepanthol kaçıntı giderici aldık sabah sürdüm iyi geldi biraz şimdi yine deli gibi kaşınıyor kremi de almadım yanıma. Pupp diye birşey varmış böyle kızarıklık kaşıntı ondan mı oldum acaba cildiyeciye gidicem bakalım şu ayrıntılı geçsinde çarşamba günü ayrıntılıyı çekecek doktor da bir baksın çok fena internette baktım doğuma kadar geçmeyen varmış
Ikinci bebegine hamisler, erkek anneleri oglunuzun ismi nedir acaba???Paylasin da fikir olsun nolur ya isim bulamiyorum ben
Allahımm çok tşk ederim canım duymak istediklerimi söylemişsin
İnş bizimde sonuçlarımız güzel çıkar içimiz rahatlar biraz olsun
Yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler
Epidural yada spinal sezaryan olmaya karar verdim ancakkkk daha şimdiden doğum korkusu beni sardı.Çoğu gitti azı kaldı 24 haftalık oldum ama çok korkuyorum RABBİM bana yardım etsiñ.Bebeğime kavuşma arzum bile beni sakinleştiremiyor.Ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Çok korkuyorum
KIZlar kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz beni doktorum ayda bi çağırıyor bana çok uzun geliypr Allahtan tekmeleri varda iyi olduğunu biliyorum 20 gün var daha kontrole
Dikkat et canimYaslandim zaten,panik atak hastaligina yakalandim
Hayırlı olsun,benimde hafta sonu badana ve temizlik telaşım vardı şükür bitti ama yorulduk.Kızlar taşındık . 1+1 de oturuyorduk 3+1 e geçtik . Aile kalabaliklasiyor malum . Çok yorucu geçti . Bunu da atlattım şükür . Gardırop falan bir an önce yaptırmak istiyorum :) özel yapım olacak uyguna yaptıracağımiz bir tanidik var . Bol raflı olsun diyorum . Country tarzını beğeniyorum yatak odam da öyle . Sizler çocuk gardropu nasıl birşey düşünüyorsunuz . 3 kapılı dolap 3 çocuğuma yeter mi acaba ?? Birde çekmecelik yaptirsam
Temizlik konusunda şimdiye kadar herşeyi ben yaptım eşimde süpürmeye yardım ediyor bazen. Güya temizliğe birini alıcam dedim ama yapamadım cam bile sildim yerde bir saç zerresine bile tahammülüm yok çıldırasım geliyor :)
Yerim var yha . 4 kapılı daha iyi olacak herkes hemfikirHayırlı olsun,benimde hafta sonu badana ve temizlik telaşım vardı şükür bitti ama yorulduk.
Dolap konusuna gelince 3 kapılı dolap 3 çocuğa yetmeyebilir.oğlumun doğumunda babam 4 kapılı gardrop ve 5 çekmeceli şifonyer yapmıştı,çok da kullanışlı oldu.yeriniz müsaitse 4 kapılı yaptır ve çekmece şart :)
Ben 2. Kutuya başladım bi yan etkisi olmadı inşaallah sizde de olmazKızlar kontrolde omega3 istemiştim, eski vitamini bıraktırdı yerine omega 3 içeren regenesis max yazdı. Kullanan var mı nasıl bir vitamin , inşallah bir yan etkisi olmaz
Merhaba tatlim.. evet verdim ama bi maddeden dolayi vazgectik gibi.. sancilar olaki erken basladi yatis islemi icin dogum yatisi yapiliyormus bu durumda dogum o gun olursa amenna ama diyelim ki sancilar durduruldu 2000 kusur daha prim odenmesi gerekiyormus 2.yatis yapilabilmesi icin bu ne manasiz bir madde dedim rölantide diger doktora gitmeye devam simdilikcanım merhaba. sen sigorta yaptırıp doktorunu değiştirmeyi düşünüyordun, karar verdin mi?
Hic uzulme esim her hamileligimde elini bile surmez karnima sorarim usgde filan gorunce heyecan olmuyor mu sana olmaz mi oluyor merak ediyorum ama o suan senin bedeninde senin hissettigin gibi bi baglilik hissedemem diye.. ama ne zaman doguyorlar onlar icin can vermeye hazirdir.. isten gelince yemek yemez once onlari doyurur sever güresir sonra gecer sofranin basina.. hasta olurlar benle birlikte nobet bekler sabahlara kadar.. evlat bu merak etme ilginin hasini dogduktan sonra goruceksinAra sıra hamile olduğumu hatırlasa yeticek aslında. Veya birkezde bebekle ilgili konuyumo açsa mesela. Neyse artık umursamıcam.
Sağlıkolsunda herşey çözülür :)
20. Haftam dılacak yarın 3 kilo aldım toplamda :)
Çok konuştum canım sakin sakin anlattım. Ne hissettiğimi ondan neler beklediğimi anlattım. Ama kuruntu yapan kendi kendine sorun üreten kişi oldum :)
Bugün iyice düşündüm eşimde olsa kimseden birşey beklemicem artık. Ben şuan mutlumuyum bebeğim olacağı için mutluyum. Başkası ilgilenmese sevmese de olur . Yani yapacak başka bişey yok :)
:)) gozunu korkutmak istemiyorum ama hamileligin en guzel aylarindasin asil son 3 ay cok yorucak uykusuzluk nefes darlamasi tekmelerin can yakmasi midene giren bi lokmanin disari cikmak icin isyan etmesi filan :)) tadini sur birak pinpiriklenmeyi :)))Insallah canim.şu 4 ay hemen gecseydi nolurdu
Combo yani epiduralli spinal oldum ilk 2 saat sonra normal dogum yapmistan farkim yoktu fildir fildirdim tavsiye ederimEpidural yada spinal sezaryan olmaya karar verdim ancakkkk daha şimdiden doğum korkusu beni sardı.Çoğu gitti azı kaldı 24 haftalık oldum ama çok korkuyorum RABBİM bana yardım etsiñ.Bebeğime kavuşma arzum bile beni sakinleştiremiyor.Ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Çok korkuyorum
:)velevki baska bir sehre tasinmak zorunda kaldin ortada mi kalicaksin yoktur oyle bisey ozeller Allah allah diyor hasta gelsede kaz gibi yolsak diye bakiyorlar :)))Kızlar size bişey sorucam ben doktor ve hastanemi değiştirmek istiyorum ama herkez 27 haftadan sonra doktorlar hastayı kabul etmiyo diyor böyle bişey varmı çok saçma geldi de varsa bilgisi olan paylaşırsa çok sevinicem
15 de 1 gidiyorum 30.haftadan sonra haftada 1 e dusuruyorKIZlar kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz beni doktorum ayda bi çağırıyor bana çok uzun geliypr Allahtan tekmeleri varda iyi olduğunu biliyorum 20 gün var daha kontrole
:)velevki baska bir sehre tasinmak zorunda kaldin ortada mi kalicaksin yoktur oyle bisey ozeller Allah allah diyor hasta gelsede kaz gibi yolsak diye bakiyorlar :)))
Karmakarışık oldum..bintürlü şey geçiyo aklımdan.. çok sağol iyi dileklerin duaların için..Nerede oturuyorsun, amniosentez sonucundan sonra Gebze'de bir özel hastane var büyük bir hastane sana özelden hastaneyi ve doktor ismini mesaj olarak atarım sana. Karnindayken inceliyor kalbini. Allahım güzel günler göstersin dua edicem senin için suan duygularını çok iyi anlıyorum.
İnş sonuçlarımız temiz çıkar hep bu yaşadıklarımız anı olarak kalır...Konulan teşhis hakkında bir fikrim yok canım sadece şifa ve bu süreçte sabır dilemeye geldim. Bizim de detaylı da kalbimizde kist görüldü, amniyosentez yaptırdım sonuç bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor. Kendime dua ederken sana ve bebeğine de edeceğim. Allah evlatlarımıza şifa versin.
Tatlim.benim Rabbim yardımcınız olsun sağ salim yavrunu kucağına al inşallah dualarımızdasın. Hastalık hakkında fikrim yok ama bebeklerde küçükken bazı sorunlar çıkabiliyo büyüdükçe duzeliuo. Anlamın kızının doğuştan kalbi delikti doktor 2 yaşına kadar düzelebilir dedi ve düzeldi coo sukur üzme kendini.Karmakarışık oldum..bintürlü şey geçiyo aklımdan.. çok sağol iyi dileklerin duaların için..
İzmirdeyim ben detaylıda baya inceledi dr kalbini ama Gebzede daha farklı birşey mi yapıyolar ki? Kardiyolojiye doğumdan sonra gittim demiştin dimi? Bebekte yutma ve solunum sıkıntısı oldu mu bide hiç? Soruyorum kusura bakma sanada o günleri tekrR hatırlatmak istemiyorum ama çok nadir görülen bi durummuş benle aynı duyguları yaşadığın için söylediklerin önemli benim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?