- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.621
En başta bendede olmuştu canım kaşıntıdan duramıyordum. Cildiyeye gittim tüm karaciğer enzimlerime falan bakıldı bir sorun çıkmamıştı birşey alerji yapmıştır dedik bi dahada olmadı belki seninde öyle olduKızlaar kaşıntıdan ölücem yaaa sadece göbek deliğimin üst tarafı boydan bota sağdan sola kadar kızermış durumda küçük küçük sivilceler de çıkmış dün bepanthol kaçıntı giderici aldık sabah sürdüm iyi geldi biraz şimdi yine deli gibi kaşınıyor kremi de almadım yanıma. Pupp diye birşey varmış böyle kızarıklık kaşıntı ondan mı oldum acaba cildiyeciye gidicem bakalım şu ayrıntılı geçsinde çarşamba günü ayrıntılıyı çekecek doktor da bir baksın çok fena internette baktım doğuma kadar geçmeyen varmış
Bende kullanıyorum en başından beri bir yan etkisi yok sadece çok büyük yutmakta zorlanıyorumKızlar kontrolde omega3 istemiştim, eski vitamini bıraktırdı yerine omega 3 içeren regenesis max yazdı. Kullanan var mı nasıl bir vitamin , inşallah bir yan etkisi olmaz
Korkunun ecele faydası yok canım bende korkuyorum ama düşünmemeye çalışıyorum emin ol o gün gelince allah yardımcımız olur annelerimiz nasıl yapmış bizde yaparız inşallahEpidural yada spinal sezaryan olmaya karar verdim ancakkkk daha şimdiden doğum korkusu beni sardı.Çoğu gitti azı kaldı 24 haftalık oldum ama çok korkuyorum RABBİM bana yardım etsiñ.Bebeğime kavuşma arzum bile beni sakinleştiremiyor.Ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Çok korkuyorum
Bence bunu fazla kafaya takıyorsun taktıkçada büyüyor bence şartların müsaitse bir görün derim rahatlarsın ilerde karnın burnunda daha zor olurEpidural yada spinal sezaryan olmaya karar verdim ancakkkk daha şimdiden doğum korkusu beni sardı.Çoğu gitti azı kaldı 24 haftalık oldum ama çok korkuyorum RABBİM bana yardım etsiñ.Bebeğime kavuşma arzum bile beni sakinleştiremiyor.Ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Çok korkuyorum
Nerede oturuyorsun, amniosentez sonucundan sonra Gebze'de bir özel hastane var büyük bir hastane sana özelden hastaneyi ve doktor ismini mesaj olarak atarım sana. Karnindayken inceliyor kalbini. Allahım güzel günler göstersin dua edicem senin için suan duygularını çok iyi anlıyorum.Allahımm çok tşk ederim canım duymak istediklerimi söylemişsin
İnş bizimde sonuçlarımız güzel çıkar içimiz rahatlar biraz olsun
Yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler
Allahin izniyle şu 9 ay hayirlisiyla bi biteydi de tek korkumuz doğum olaydı:)) Allah sabrını verir canim merak etme,bu kadar zor korkulacak birsey olsaydi,kimse kolay kolay doguramazdi.bu insanlar cogalamazdi.ben kime sorsam abartilan kadar birsey degil cok kolay falan diyorlar normal dogum icin.sezeryan bi ameliyat sonucta o daha zor olurEpidural yada spinal sezaryan olmaya karar verdim ancakkkk daha şimdiden doğum korkusu beni sardı.Çoğu gitti azı kaldı 24 haftalık oldum ama çok korkuyorum RABBİM bana yardım etsiñ.Bebeğime kavuşma arzum bile beni sakinleştiremiyor.Ciddi ciddi psikoloğa gitmeyi düşünüyorum.Çok korkuyorum
Bende o horlayınca burnunu sıkıyorum kabulde etmiyolar horladıklarını mefret ediyorum horlama sesinden sürekli bunun kavgası var evde dayanamayınca gelişi güzel yapıştırıyorum insanız sonuçtaaBende sürekli horlama sesine uyanıyorum sonra uyuyamıyorum bi dirsek atıyorum susuyor sonra tine devam
İştenen korktuğum büyük ilaç ve yutamamakBende kullanıyorum en başından beri bir yan etkisi yok sadece çok büyük yutmakta zorlanıyorum
Oyyy sen napmışsın canım yaa, yorma artık kendini bu kadar biliyorum insanın içi eahat etmiyor ama bebişleri düşünmek lazım. Büyük temizlik için al bence kadın. Bu ay bi alıcam kadın bir de eylülde alıcam doğum öncesi, yazın evde yokuz zaten. Güvenebileceğin birini al bence canımangelone cnm hepsini bir arada yapmazsam usengeclik geliyor yapamiyorum. Evi supurdum sildim toz aldim balkonlari yikadim tuvalet banyo balkon utu camasir derken bayagi surdu zaten buyuk temizlige yardimci alacam yapamam o kadar. Aslinda nasil alacam onu da bilmiyom kendim temizlemesem icim rahat olmaz ama mecbur arrik o kadar da yormamam lazim kendimi...simdi de dinleniyorum zaten cok sagol
Bende zaten oyle yapicam bugunlerde yaur yagiyor hftaya almayi dusunuyorum bi de dogumdan once alirim yeter ondan sonra kendi isimi kendim yaparim zaten tlarkadasimin teyzesi gidiyormus temizlige onu cagiririm heraldeİştenen korktuğum büyük ilaç ve yutamamakkaygansa biraz daha kolay yutarım da bazı haplar ağzıma attığım an yapışıyor boğazıma yutamıyorum
Oyyy sen napmışsın canım yaa, yorma artık kendini bu kadar biliyorum insanın içi eahat etmiyor ama bebişleri düşünmek lazım. Büyük temizlik için al bence kadın. Bu ay bi alıcam kadın bir de eylülde alıcam doğum öncesi, yazın evde yokuz zaten. Güvenebileceğin birini al bence canım
Hey masallah gel de benim evimi bi gor heryeri pislik götürüyorangelone cnm hepsini bir arada yapmazsam usengeclik geliyor yapamiyorum. Evi supurdum sildim toz aldim balkonlari yikadim tuvalet banyo balkon utu camasir derken bayagi surdu zaten buyuk temizlige yardimci alacam yapamam o kadar. Aslinda nasil alacam onu da bilmiyom kendim temizlemesem icim rahat olmaz ama mecbur arrik o kadar da yormamam lazim kendimi...simdi de dinleniyorum zaten cok sagol
33 35 günde bi anca gidiyorum banada uzun geliyo valla ben tekmeleri hergün hissetmiyorum bide sen kaç günde gidiyosunKIZlar kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz beni doktorum ayda bi çağırıyor bana çok uzun geliypr Allahtan tekmeleri varda iyi olduğunu biliyorum 20 gün var daha kontrole
Komşumuzun oğlunda vardı dediğin gibi ameliyat oldu o doğar doğmaz şimdi çok şükür tosuncuk gayet sağlıklı çok şükürMrb kızlar
Detaylı ultrasonda ARSA teşhisi koydu dr. Hemen amniosentez yaptıralım dedi, yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Kalp damarlarından biri direk sağa gideceğine soldan sağa gidiyormuş. Downlularda daha fazlaymış bunun görülme oranı. Herhangi bir ameliyat vs sebep olmaz belki yutma nefes almada sıkıntı olabilir olmayadabilir dedi.
Duyan bilen yaşayan var mı bu durumu ?
canim ben 15 gunde bir kontrole gidiyorum.doktorum 1 ay sonra gel diyip duruyor ama dayanamiyorum illa bi sıkıntı çıkıyor.ya karnim agriyor ya bisey oluyor.bu sefer görmeden icim rahat etmiyor :))KIZlar kaç günde bir kontrole gidiyorsunuz beni doktorum ayda bi çağırıyor bana çok uzun geliypr Allahtan tekmeleri varda iyi olduğunu biliyorum 20 gün var daha kontrole
ay yok bee sanmam.hic oyle birsey duymadim.bende 6 bucuk aylik olduktan sonra baska sehire baska doktora gidicem yani.bencede cok sacma oyle sey mi olur ya.mecbur yani bakacaklar.napicaklar gerimi gonderecekler yok artik.şikayet ederim vallaKızlar size bişey sorucam ben doktor ve hastanemi değiştirmek istiyorum ama herkez 27 haftadan sonra doktorlar hastayı kabul etmiyo diyor böyle bişey varmı çok saçma geldi de varsa bilgisi olan paylaşırsa çok sevinicem
Hahahaahah hemen geliyorum canim..yok kiz bisey olmaz supurgeden kendini zorlamadan yapabilirsin.. valla yapmayinca icim rahat etmiyor icim icimi yiyor diyorum ki yapim de en iyisi rahat rahat oturayim yoksa batiyor yani oturamiyorum...sende birazcik yap da kafan dagilir cok pimpiriklisin yaAaaaaaaaHey masallah gel de benim evimi bi gor heryeri pislik götürüyorsanki süpürgeyi yerinden kaldirsam birsey olcakmis gibi hissediyorumm aşırı pimpiriklik basıyor.o yüzden kasmiyorum.eşim de yok zaten burda.gel keyfim gel.
Banada çok saçma geldi bilmedikleri hastayı kabul etmiyolarmış yani en başından beri ilgilenmedikleri için doğum a yakın gittiğin süreçte almıyormuş şimdi benim bu ayın 14 de kendi doktoruma randevum var detaylı falan olcak o yüzden mecbur yine bu hastaneye gidicem ama doğum biraz yüksek bi fiyat olduğu için farklı hastaneye geçicem o zamanda 27 28 haftalık oluyo herkez kabul etmez diyo ikilimde kaldım moralim bozuk kaç gündürcanim ben 15 gunde bir kontrole gidiyorum.doktorum 1 ay sonra gel diyip duruyor ama dayanamiyorum illa bi sıkıntı çıkıyor.ya karnim agriyor ya bisey oluyor.bu sefer görmeden icim rahat etmiyor :))
ay yok bee sanmam.hic oyle birsey duymadim.bende 6 bucuk aylik olduktan sonra baska sehire baska doktora gidicem yani.bencede cok sacma oyle sey mi olur ya.mecbur yani bakacaklar.napicaklar gerimi gonderecekler yok artik.şikayet ederim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?